Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    mirunka4
    22. črc 2019    Čtené 470x

    Poznávame aplikaci LIPA LAND aneb učení plné zabavy

     26+ HER, 200+ AKTIVIT, 180+ KAPITOL POHÁDEK, 30+ RELAXAČNÍCH ZVŮKU

     Myslím, že můj 5letý syn ovláda tablet lépe než jeho tatínek 😀 Je v tomto hrozně šikovný a myslím, že ty správné věci na tom tabletu podpoří jeho dovednosti a šikovnost a v dnešní době je počítačem ovládané snad vše a elektronická dovednost důležitá,tak proč ty děti v tom nepodpořit od začátku 🙂

    Když jsem videla možnost testováni této aplikace, tak jsem si řekla, že to zkusíme, syn má na tabletu různe malování a hry, co si postahoval sám, nic takového a českého neměl, tak první věc mě zaujala tato. Vše co měl, bylo v angličtine.

    Lipa Land je aplikace založena na vzdělávacím systému, který vytvořil tým edukačních odborníků s cílem pokrýt všechny klíčové oblasti předškolního rozvoje. Syn bude od zaří předškolák a tak jsme byli rádi za poznáni teto aplikace, kde využije čas, kdy nemůžeme ven, smysluplněji.

    Aplikace je rozdělena do čtyř kategorií: HRY, AKTIVITY, POHÁDKY, RELAXACE a umožnuje udělat tolik profilu kolik máte deti,takže každe dítko ma svůj profil, kde se sledujou jeho pokroky a čas stravený na aplikaci. Každá kategorie ma svoje podskupiny a to  království, velkoměsto, kouzelníci, vesmír a piráti...

    1.HRY :

    ty u nas frčí nejvíc. Nicoušek hned pochopil co se kde musí dělat, narozdil od maminky, která si musela přečíst informace ke hře 😀 Prošli jsme všechny hry a Nicoušek nevědel kterou dříve hrát 😀 Nejvíc ho asi zaujala hra město v nesnázích a život podle princezny kde "ovládal" vše co se kolem postavy děje 🙂 Takový naš ředitel 😀 

    Na těch hrách se mi líbí, že se děti učí hrou, jsou vhodné pro předškoláky a rozvíjí jejich schopnosti, dovednosti a logické myšlení,nenasilnou formou pěkne krásně vše pod dohledem rodiču jak dlouho jsou na tabletu, co hrajou a jak se krasně zlepšujou. Tohle byla další věc, z které jsem byla nadšená, maily kde jsem se dozvedela vše o tom, co hrál a jak se Nicouškovi dařilo a kde nejlépe.

    Ve filtrech (nahoře 3 tečky) si zvolíte obtížnost s zda chcete hrát hru pro více hráču.

    2. AKTIVITY:

    Ty nás moc nezaujali, páč moje děti nejsou akční na tvoření a o prázdninách jsem raději s dětma venku co nejdýl to jde, proto my jsme tuhle sekci moc nevyužili. Nejsme totiž moc kreativní rodina s bujnou fantazii a tato aplikace vše vymyslí, tato sekce je super i pro děti, co nejsou na tvoření, jako můj syn 😀

    Je pod kategorie povídejte si. V tom si každe dítě najde tému podle své chuti a libosti, jestli už o králoství nebo bezpečnosti ve měste, kouzelníci, vesmír, nebo pohádkoví piráti. Každá aktivita a hra je podrobně popsaná. Co si máte připravit, postup, kolik času s ní strávíte, jaké dovednosti při ní budete rozvíjet a jaká další aktivita nebo hra se doporučuje.

    3.  POHÁDKY 

    Pohádky obsahují knížky, audioknížky a obrázkové knížky, které jsem nejvíc využila u mladší dcery. Obě jsme poslouchaly různé pohádky u kojení a usínaní. Bylo to moc přijemné pro obě a měla jsem co dělat, abych neusnula spolu s ní.

    Je super že tohle jde využít na čtení se staršími dětmi a na mladší dětičky jako já ukazování obrázků a zároveň popisování a čtení nebo poslouchání pohádek, které jsem si já osobně zamilovala.

    4. RELAXACE:

    V této kategorii si ve filtrech vyberete zda chcete poslouchat zvuky na soustředění, spánek nebo šumy.

    Musím říct, že toto jsme používali nejméně, skoro vůbec, tyhle zvuky u nás neprošly ani když děti byly miminka, zkoušela jsem jim pouštet v postýlce, ale ani jeden to nedal, vadilo jim to u usínaní a oba nejraději ticho, až teď ve dvou letech dcera trošku poslouchala a vnímala, když jsme poslouchaly pohádky u usínání. Jak u pohádek tak i u těch zvuků jde nastavit čas přehrávaní, takže když u toho usnete, nic se neděje 🙂

    Musím říct, že já žádné mínusy nevidím, akorát možná někomu by chyběl ženský hlas, nám vůbec nevadilo, že to nečte paní ale pán 🙂 myslím, že ty děti mají hlasu maminky za celý den dost 😀 Tak změna hlasu na mužský, večer u usínaní je myslím fajn. Největší plus vidím v tom, že aplikace je česká a velmi jednoduchá na ovládani a predškolák se v tom krásně samostatně zorientuje a sám si ovládá, bez mé pomoci. Její využitelnost na maximum od her až po zvuky, vede hlavně děti k logickému myšlení spolu se snahou něco je nenásilně naučit (lovení odpadu, přechody a přejezdy silnice, hry rozvíjející logiku...)

    Moc děkujeme za možnost poznat tuhle skvělou aplikaci a i dárečky pro dětičky, reflexní pásky nosí starší syn furt na ruce, jak se mu líbí, že to je obrázkový pásek a mladší  dcera má furt u sebe na kočárku a sleduje pořád prstíkem zvířátka 🙂

    #recenze #test_lipaland  #zkusenosti_lipaland

    mirunka4
    28. pro 2018    Čtené 810x

    Náš nový člen domácnosti LG sušička RC81U2AV3W

    Máte doma oblíbený spotřebič, který můžete s klidem označit za nejlepší vec co vas mohlo potkat? Protože vám ulehčuje každodenní povinnosti. Pomůže vám. Nezklame vás, bez kterého už si ani neumíte představit každodenní domácí práce?

    Ja takového jednoho pomocníka dostala před Vánoci na testovaní. Vubec jsem neveřila že by se na mě mohlo usmát štestí,psalo tam skoro 500 lidi,ale řekla jsem si proč to nezkusit a nezapojit se,třeba to vyjde a ono to vyšlo 🙂 Jeden večer kontroluji co je nového na koniku, a tam zpráva a v ni překvápko,byla jste vybrána na testovani,hurááá takové překvápko.Ježíšek příjde začatkem prosince.Po nejake dobe jsem na to zapomněla. 

    Ubíhaly dny,sušička se nekde zasekla asi u dodavatele,ale podstatné je že dorazila nakonec domu, s malym spoždením, ale dorazila. Pračku dovezli dva milí a ochotní pánové,zkušeně nacpali do našeho malého bytu a jeste menší koupelny,vše vysvetlily  a ještě ten večer se začalo testovat.

    Přiznám se že ja nečtu návody a jinak to nebylo ani tady 😀 takže se to pochopit dá velice rychle. Ovládání je naprosto jednoduché a intuitivní, je v češtině, takže i bez návodu si poradíte. Nejdůležitější ovládací prvek je kruhový volič. Tím si navolíte svuj správny program a pak už jen start.

    Jako matka malé holčičky co začína objevovat všechno kolem sebe a nutně musi zkoumat vše nové na co narazí,je DĚTSKÁ POJISTKA  hodně důležitá. 

    Toto určitě ocení hodně z vás.  Po dobu 3 sekund podržíte, krásně i znázorněné tlačitka a máte zamčeno.

    Tato pomocnice u nás zapadla velmi dobře a musim se přiznat velmi u nás ulevila v tom našem malem bytečku,máme 2+1 a po narození dcerky jsem měla rozložene i dva sušaky v tom malem prostoru,teď už vidim jaky je život se sušičkou a nechápu jak jsem bez ní mohla existovat. Sušička se pyšní hybridním sušením, které zabezpečí úsporu energie a času, a také automatickým čištěním kondenzátoru. Technologie hybridního sušení se postará o energetickou úsporu, šetrné sušení prádla při nízkých teplotách a zároveň omezuje srážení prádla a jeho pomačkání během sušení. Technologie Eco Hybrid™ poskytuje možnost šetření energie nebo času v závislosti na vašem životním stylu,takže si navolíte co momentalně preferujete nebo potřebujete.

    V nabídce je 14 programů a další jsou ke stažení přes SmartThinQ, takže si sušička poradí nejen s bavlnou, ale i s vlnou či jemným prádlem. A pokud máte doma alergiky, určitě oceníte certifikovaný program určený právě pro ně, který redukuje až 99,9 % alergenů. Já nejčasteji využivam program smíšene prádlo,pač moc na ty štítky nekoukam.

    Nastavit si můžete 3 typy sušení. Hlavně i ten zázračný program přímo do skříně. Takže žehlení můžete už doma zrušit 🙂 Jelikož se u nás nežehlilo ani před sušičkou, tak ja si nastavuji rovnou program do skříně.Kromě toho na vás čeká i množství dalších funkcí, celkově až 13.  

    Co mě velmi překvapilo a šokovalo, je co sušička dokáže vše zachytit. Duální filtr,který sušička má, zajišťuje vysoký výkon sušení tak, že zachytává téměř všechny nečistoty z prádla. Ja jsem vždy měla dojem že prádlo vybíram z pračky krasně čisté a voňavé,ale kolik to má na sobě prachu a nečistot mě fakt moc překvapilo a vidim až teď, se sušičkou.

    Pokud máte chytrý telefon s Android a nebo iOS, můžete využít mobilní aplikaci Smart ThinQ. Svoji sušičku můžete  nejen ovládat na dálku, rovnež můžete si stahovat nové cykly, hleda a diagnostikuje každý technický problém.Vaše sušička je jednoduše inteligentníJá jsem tohle vubec nevyužila. 

    U nás je to dokonalý pomocník,my jsme rodina s dvěma malýma detičkama,skoro 5 letym živlem, který přijde domů ze školky dennodenně špinavý a rok a pul "stara" holčička,ktéra zkouma všechno kolem sebe a taky konči den se špinavým oblečením. V zime už je toho sice mín, než v teplém počasi, ale i doma dokáže byt dennodenně krásné čuňatko 🙂  Množství špinavého prádla, se krásně hromadí u nás, i mou práci, s kterou se trošku domácnost odsunula na vedlejší kolej. 

    Spousta maminek,pracujících i nepracujících, s takto malýma dětma ví, že se musí prát hodně často,plus chlap, který vám hromádku prádla doplní taky často,tak máte co doma dělat. S touto pomocníčkou se nám doma uvolnilo nejen místo, ušetřil čas, ale i to oblečení je krasně teplé a nadychané, ručníky měkkoučké a v nespolední řade, to pohodlí, když máte prádlo ráno špinavé a večer krásne uložené ve skříni, nic nenahradí. 

    Děkuji moc koníku, že jsem dostala možnost testování tohoto úžasného produktu a všem určitě doporučuji určite sušičku do domácnosti, věrte že Vám hodně ulehči doma 🙂 

    #test_lg2  #recenze  #zkusenosti_susicky_lg1

    mirunka4
    Zpráva byla změněna    13. pro 2018    

    Holky kolikrát zehlite a jak často když máte sušičku 🙏😁
    Moc jsem zvědavá na odpovědi, zajímá me "statistika" kolik ženských opustilo žehličku když se nastehovala sušička 😁😍😅
    Pošlu všem ❤️

    #test_lg2

    Prosím o radu ty kočky co už mají sušičku doma, prosím prosím jakou použít aviváž aby vonělo prádlo i po sušičce? 🙏
    Prádlo je sice vyprané a hned vysušené a připravené do skříně (samozřejmě nesmím navolit program žehlení 😁 omylem 😂)
    Ale už nevoní a ráda bych zkusila něco co zůstane vonět i dyl 🙏❤️
    Pošlu ❤️ za každou radu, moooc dik

    #test_lg2

    mirunka4
    Zpráva byla změněna    9. pro 2018    

    Letos Nicousek psal dopis Ježíškovi dříve,ješte v listopadu,ale chci to do budoucna delat jinak aby to bylo vice k mikuláši,teda kolem neho a aby to melo nějaky "příbeh"
    Jak to delate vy? potřebuji inspiraci do budoucna,kdy už bude vetší i sestřička 🙂
    Pošlu srdíčka za každou krásnou inspiraci ❤🙏

    Včera mi odpoledne chlap dal do prani veci co nosi do prace a nic neřekl,ja si toho všimla až nejak podvečer a mu říkam,proc mi o tom neřekl dříve když jde ráno do práce 😀 a jeho odpoveď me teda překvapila 😀 proč ten stres? vždyt máme sušičku ne? 😂
    Aneb jak si človek rychle na ten skvely stroj zvykne 😀 🙏😍

    #test_lg2

    Jako masaker toto 😳🙊 po dvou sušených várkach oblečení 😣

    #test_lg2

    Včerejšek byl náš poslední den se sušakem rozloženým v malým pidi bytě 🙏
    #test_lg2

    Ty jo nechápu proč už lidi co dělají na vývoji koníka, nespravi přidávání fotek v mobilní aplikaci, kurna dělejte s tím něco, od čeho ji vůbec máte tu aplikaci 🙄😀člověk chce komunikovat s maminkama a když chcete něco ukázat, tak nejde 😏

    mirunka4
    19. čer 2018    Čtené 420x

    Testujeme Igráčka

    Nejdříve bychom chtěli moc poděkovat za možnost testovaní Igračkovych hraček, hraček mého mládi.

    Rozbalenim obr balíčku u nás nastaly několika denní "Vánoce" pro obě deti, Nicoušek ten vubec neveděl kterou hračku dříve vzít do ruky, a kterýho "pána" vyzkoušet a maličká ta byla nadšená z krabice a její náplně 🙂

    Musím napsat, že u nás měli největší úspěch dělníci, popeláři a policajti samozrejme 🙂 Nic jinýho jsem u mého chlapečka ani nečekala 🙂 

    Igráček se vyrábí od roku 1976 s cílem přiblížit dětem svět kolem nás a ukázat jim, jak fungují jednotlivé profese. A jak se měnil v průběhu let profesní svět, měnil se a vyvíjel i Igráček. Dnes kromě klasické figurky s několika doplňky se vyrábějí autíčka MultiGo, nákladní i osobní, Igráčci pracují ve svých stanicích, např. na policejní nebo poštovní apod. Díky tomu si dítě může vytvořit své vlastní město a vlastní příbeh nebo pohádku 🙂

    U nas je to vždy mix všeho,policajti jako pomocní řidiči nebo letajici supermani 😀 proste dětská fantazie nezná konce a tím i mě ten detský svět fascinuje. Nicoušek byl nadšený z policajtu a vymýšlel jim spoustu aktivit od lítani až po pomocne práce a hlídani pracovního mista 🙂

    Během poznávaní Igracka a jeho vozovýho parku mě strašně mile překvapila nakladni auta. Ke každému autu se dají koupit samostatné náhradní korbičky a velmi lehce vyměnit.

    Igraček Multigo jsou auta s praktickým bajonet systémem.který umožňuje snadnou výmenu korbiček a dalšího příslušenství. Jsou vhodné už pro detičky od 2 let.

    Nicoušek má sice 4 roky a hravě si už na prvni šup s výmenou poradil a hned cisternu menil na nakladni auto s korbu menil s popelařema 🙂

    Někteří Igračkove s náma chodili i ven na hřiště a písek, a venku nejvice úspech měl "pán dělník" s tim se přeci jezdi všude a pro všechno 🙂 mi říkal muj synator 😀

    v balíčku na testováni jsme měli i igračkuv domeček,

    domeček je sice z papíru, ale z laminovaného kartonu, spojen plastovými šroubky, tak vydrzi o něco déle než papír. Ale i tak myslím že podobný výrobek by maminky uvítaly raději z plastu. Takhle je to zatím u nás nahoře na polici jako krásná dekorace, a na hraní ho dětem zatím budu dávat jen výjimečně a pod dozorem.

    Myslím že u nás bude mit uspěch u mladší segry až podroste,a bude domeček sloužit i pro penenky, Nicouška to moc nezaujalo ale to jsem i předpokládala pač on je takovy dobrodružo typ kterýho spíš zajímaji nebezpečne a zajimavé profese, kde clovek neco novýho a zaujímavýho zažije. ale přeci jsem jedno odpoledne našla Igračkuv pareček odpočívat v ložnici 🙂 a když jsem se podívala pořadne tak k holčičce zaskočil pan popelář 😀

    mirunka4
    5. dub 2018    Čtené 342x

    Testování Silvanols

    Když jsem viděla možnost testování přírodních přípravků proti rýmě rýmě a bolení v krku, neváhala jsem jsem se přihlásit, protože se to v tomto přechodovem období neskutečne hodí. Jsem ráda, že moje rodinka měla tu možnost vyzkoušet výrobky od firmy Silvanols. Chtěla jsem zkusit konečně něco, co múžeme používat celá rodina. U nás si to vždy navzajem předávame, když to nechytíme ze školky tak určite od tatínka, který to přinese z práce.

    Když nám balíček dorazil, tak už doznívala rýma jen u mě, ale i tak jsem hned otvírala a sprej do nosu stříkla.

    SINUSTRONG se používá ke zmírnění ucpaného nosu, k prevenci rýmy a infekci dýchacích cest a ke stimulaci aktivity imunitního systému organismu. Sprej je vhodný pro těhotné a kojící, což jistě ocení.

    Na to že to je přírodní sprej, tak takovou sílu jsem nečekala. Je dost silný a v nose dost štípe. Myslim si, že pro děti příjemný asi nebude, když  už muj nos byl mírne v šoku 🙂 ale myslim, že u dospělaka rýma nemá šanci, ja si teda tu větši sílu spreje pochvaluju, ale klukovi asi strikat nebudu :/ 

    Druhý testovaný výrobek byl sprej do krku LARFASOL

    Je to přírodní sprej pro bezpečné a efektívní řešení  bolesti v krku, pomáhá i při podráždění sliznice dutiny ústní a hltanu, po provedených různých  chirurgickych zákrocích, nebo v případě zánětu.

    Obsahuje rostlinný, rakytníkový olej, olejový extrakt z květu měsíčku lékařského a bergamotový olej, pomáhá udržet vlhkost sliznice. Nemocný  u nás nebyl nikdo, tak jsem nemohla zkoušet na rodince. Užitečné pro mnohé maminky bude, že ho lze použít i u časte laryngitidy.

    My sme prostě nejlepší parta 💪 miláček můj šikovný❤ a do party za chvilku přijde další modelka 👏
    Aneb DREAM❤ TEAM❤

    vychovávam si konkurenci 😀😍

    ❤ rozdíl 3 roky 🙂 ❤ ach jo to tak rychle utíka 😢 brzy bude velky brácha ❤

    😍

    ❤ muj valentýn ❤

    😍

    Bude nás o jednoho více 💕

    bourak muj krásny 💕

    co myslíte jak se pozná dítě fotografky i na dovolené? 😀

    #svetovytydenkojeni a našich prokojených 2,5 roku 🙂 ❤️

    zlatíčko 😀 uplný andílek 😀

    Kaluže to je naše 😀 milujete je taky? 😀

    mamííí koukej ja letím 😀 ❤️

    už brzy paní ❤️

    ty jo super leto 😀 😀

    užívame leto a společne chvilky 🙂 miluju ❤️

    ❤️❤️❤️ moje štěstí

    hurááá leto začína 🙂

    zlatičko moje milovane 🙂 nejšikovnejší 🙂