mirunka4
28. pro 2018
810 

Náš nový člen domácnosti LG sušička RC81U2AV3W

Máte doma oblíbený spotřebič, který můžete s klidem označit za nejlepší vec co vas mohlo potkat? Protože vám ulehčuje každodenní povinnosti. Pomůže vám. Nezklame vás, bez kterého už si ani neumíte představit každodenní domácí práce?

Ja takového jednoho pomocníka dostala před Vánoci na testovaní. Vubec jsem neveřila že by se na mě mohlo usmát štestí,psalo tam skoro 500 lidi,ale řekla jsem si proč to nezkusit a nezapojit se,třeba to vyjde a ono to vyšlo 🙂 Jeden večer kontroluji co je nového na koniku, a tam zpráva a v ni překvápko,byla jste vybrána na testovani,hurááá takové překvápko.Ježíšek příjde začatkem prosince.Po nejake dobe jsem na to zapomněla. 

Ubíhaly dny,sušička se nekde zasekla asi u dodavatele,ale podstatné je že dorazila nakonec domu, s malym spoždením, ale dorazila. Pračku dovezli dva milí a ochotní pánové,zkušeně nacpali do našeho malého bytu a jeste menší koupelny,vše vysvetlily  a ještě ten večer se začalo testovat.

Přiznám se že ja nečtu návody a jinak to nebylo ani tady 😀 takže se to pochopit dá velice rychle. Ovládání je naprosto jednoduché a intuitivní, je v češtině, takže i bez návodu si poradíte. Nejdůležitější ovládací prvek je kruhový volič. Tím si navolíte svuj správny program a pak už jen start.

Jako matka malé holčičky co začína objevovat všechno kolem sebe a nutně musi zkoumat vše nové na co narazí,je DĚTSKÁ POJISTKA  hodně důležitá. 

Toto určitě ocení hodně z vás.  Po dobu 3 sekund podržíte, krásně i znázorněné tlačitka a máte zamčeno.

Tato pomocnice u nás zapadla velmi dobře a musim se přiznat velmi u nás ulevila v tom našem malem bytečku,máme 2+1 a po narození dcerky jsem měla rozložene i dva sušaky v tom malem prostoru,teď už vidim jaky je život se sušičkou a nechápu jak jsem bez ní mohla existovat. Sušička se pyšní hybridním sušením, které zabezpečí úsporu energie a času, a také automatickým čištěním kondenzátoru. Technologie hybridního sušení se postará o energetickou úsporu, šetrné sušení prádla při nízkých teplotách a zároveň omezuje srážení prádla a jeho pomačkání během sušení. Technologie Eco Hybrid™ poskytuje možnost šetření energie nebo času v závislosti na vašem životním stylu,takže si navolíte co momentalně preferujete nebo potřebujete.

V nabídce je 14 programů a další jsou ke stažení přes SmartThinQ, takže si sušička poradí nejen s bavlnou, ale i s vlnou či jemným prádlem. A pokud máte doma alergiky, určitě oceníte certifikovaný program určený právě pro ně, který redukuje až 99,9 % alergenů. Já nejčasteji využivam program smíšene prádlo,pač moc na ty štítky nekoukam.

Nastavit si můžete 3 typy sušení. Hlavně i ten zázračný program přímo do skříně. Takže žehlení můžete už doma zrušit 🙂 Jelikož se u nás nežehlilo ani před sušičkou, tak ja si nastavuji rovnou program do skříně.Kromě toho na vás čeká i množství dalších funkcí, celkově až 13.  

Co mě velmi překvapilo a šokovalo, je co sušička dokáže vše zachytit. Duální filtr,který sušička má, zajišťuje vysoký výkon sušení tak, že zachytává téměř všechny nečistoty z prádla. Ja jsem vždy měla dojem že prádlo vybíram z pračky krasně čisté a voňavé,ale kolik to má na sobě prachu a nečistot mě fakt moc překvapilo a vidim až teď, se sušičkou.

Pokud máte chytrý telefon s Android a nebo iOS, můžete využít mobilní aplikaci Smart ThinQ. Svoji sušičku můžete  nejen ovládat na dálku, rovnež můžete si stahovat nové cykly, hleda a diagnostikuje každý technický problém.Vaše sušička je jednoduše inteligentníJá jsem tohle vubec nevyužila. 

U nás je to dokonalý pomocník,my jsme rodina s dvěma malýma detičkama,skoro 5 letym živlem, který přijde domů ze školky dennodenně špinavý a rok a pul "stara" holčička,ktéra zkouma všechno kolem sebe a taky konči den se špinavým oblečením. V zime už je toho sice mín, než v teplém počasi, ale i doma dokáže byt dennodenně krásné čuňatko 🙂  Množství špinavého prádla, se krásně hromadí u nás, i mou práci, s kterou se trošku domácnost odsunula na vedlejší kolej. 

Spousta maminek,pracujících i nepracujících, s takto malýma dětma ví, že se musí prát hodně často,plus chlap, který vám hromádku prádla doplní taky často,tak máte co doma dělat. S touto pomocníčkou se nám doma uvolnilo nejen místo, ušetřil čas, ale i to oblečení je krasně teplé a nadychané, ručníky měkkoučké a v nespolední řade, to pohodlí, když máte prádlo ráno špinavé a večer krásne uložené ve skříni, nic nenahradí. 

Děkuji moc koníku, že jsem dostala možnost testování tohoto úžasného produktu a všem určitě doporučuji určite sušičku do domácnosti, věrte že Vám hodně ulehči doma 🙂 

#test_lg2  #recenze  #zkusenosti_susicky_lg1

mám s dovolením otázku - kondenzátor je samočistící, že? a jde se k němu dostat ze předu?

7. led 2019

@zuzekk omlouvam se zapomela jsem na vas komentar, ano ano je samočistíci 🙂

16. led 2019

Nevadí, už jsem ji koupila 😉 a tak mám ještě jednu - na který program susit košile, aby nebyly zmackane?

18. led 2019

@zuzekk a jak jste spokojena? no popravde takovy elegantni kousek v nasi skrini nemame :D ja pouzivam tu klasicky program smisene pradlo na vse skoro a mačkam jeste to "pradlo do skríne" a ja snad nevyndala nic hrozne zmackane,ale zas je pravda ze kosile se muze jinak mackat nez trickovina

18. led 2019

@mirunka4 principiálně velmi 😊😉 ten luxus přehodit tu horu ponožek z pračky do dalších dvirek a zanedlouho moct rovnou skládat, bez vyvěšování každé fusekle extra, je skvělý. 😉
Ale sušku jsem chtěla i kvůli kosilim, manžel denně jednu, že je konečně nebudu muset žehlit, nebo jen symbolicky prejedu, a první várka totálně zmuchlana, výrazně horší než ze sušáku. A to jsem je vyndala hned. Tak asi špatný program..😒

18. led 2019

Začni psát komentář...

Odešli