misa.patrik
5. pro 2016
90 

Test očního krému MEDIK8 Eyelift

Byla jsem velmi nadšená,když jsem byla vybraná z takového množství žen mezi 7 testujících.Nikdy jsem neměla v podobných soutěžích štestí.

Mám ve svém okolí spoustu kamarádek,a každá z nich má nějaký problém,některá vrásky kolem očí,jiná zase kruhy pod očima. Každá z nás má nějaké ty trable a nedokonalosti,které nám "ubírají" na kráse. 

Nejsem typ člověka,který dá na reklamu,jelikož jsem vyzkoušela různé krémy,různých značek a samozřejmě rozdilných cen,a vesměs bez žádaného účinku.

Krém MEDIK8 mě zaujal už tím,že jsem tuto značku vůbec neznala.Hned když jsem objevila tuto "výzvu" zasoutěžit si o něj,tak jsem o něm přečetla na netu. Hned mě zaujal už jen tím,že je vhodný na citlivou pokožku,což je myslim problém mnohých z nás.

Za pár dní došel balíček a já už se nemohla dočkat,až začnu testovat. Starosti,které mi přibyly s porodem druhého syna si vzaly svou daň.Mé okolí pod očima bylo po ránu neskutečně nateklé,hlavně po ránu. Nepomohl mi na to i ten nejlepši make up,pokaždé když jsem prošla kolem zrdcadla jsem to viděla a byla z toho moc neštastná. 

Po pár dnes pravidelného používání MEDIK8 jsem ale pocítila změnu,opravdu jsem byla velmi překvapená,a příjemně. Otoky kolem očí byly méně viditelné,což mi způsobilo velikou radost.Hlavně i to že krém je hypoalergení a nepocitovala jsem žádné páleni a štípaní jako u krémů jiných značek.Největší změnu jsem ale pocítila před pár dny,kdy mi přítel řekl,Ty jsi nějaká jiná připadáš mi odpočatá,a to jsem přesně vědela,co je toho příčinou. 

Takže já tento malý velký "zázrak" určitě doporučuji každé ženě,která se nevi rozhodnout,který krém by byl nejlepší,i když cena není nejnižší,určitě si ho koupím a doporučím všem svým kamarádkám. A věřím,že z této firmy to určitě není můj prvni a poslední přípravek.

Moc děkuji modrému koníku.,že zrovna já měla tu čest.

#test_eyelift

Začni psát komentář...

Odešli