To vůbec neznám
@klko Je to Japonský dezert, extrémě nadýchaný. Buchta se jakoby třese, od toho ten název 😊
@klko Je to Japonský dezert, extrémě nadýchaný. Buchta se jakoby třese, od toho ten název 😊
@misicka1988 a není "suchý?" Pekla bych ve hřbetu.......
@misicka1988 a není "suchý?" Pekla bych ve hřbetu.......
@klko Vůbec ! Je strašně vláčný a nadýchaný. Sice vypadá jako piškot nebo bábovka, ale je chuťově naprosto odlišny. Fakt klame tělem.
@klko Vůbec ! Je strašně vláčný a nadýchaný. Sice vypadá jako piškot nebo bábovka, ale je chuťově naprosto odlišny. Fakt klame tělem.
@misicka1988 a jakou to teda ma chut?
@misicka1988 a jakou to teda ma chut?
@konidana Přidává se vanilkový cukr, takže lehce vanilkovou.
Tak hoď recept 👍😉
Tady je odkaz, dělala jsem podle Šona. Skvěle popisuje postup.
Já tohle miluji. Občas koupím. Nenašla jsem dobrý recept. Zkusím ten tvůj. Děkuji.
Já tohle miluji. Občas koupím. Nenašla jsem dobrý recept. Zkusím ten tvůj. Děkuji.
@marketa11112 Hlavně úplně klasické suroviny, a povedlo se hned napoprvé 😊👍 A je lepší než z obchodu 😊
@marketa11112 Hlavně úplně klasické suroviny, a povedlo se hned napoprvé 😊👍 A je lepší než z obchodu 😊
@misicka1988 vyzkouším. Už teď se těším.
jak chutná z obchodu nevím, i když už jsem ho viděla. tak jsme dnes vyzkoušeli a teda je to super. děkuju za recept.
@jana21278 To jsem ráda 😊 Já dnes musela upéct další dva 😅
Diky za inspiraci! Zkusila jsem v bezlepkove verzi, je potreba pict dele nez 45min, ale fakt se trese 🙂 dik
@janedv ❤️

To vůbec neznám