Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Co je to ten #test_canon? Jak to funguje? Moc se mi to libi😀

    Jak jste spokojene s nepromokavym prosteradlem do postele? My mame z Ikea a prijde mi, ze se v tom hrozne potime...jsou nejake prodysnejsi nebo to bude vsechno stejne?

    Nevite, jak funguje to cviceni s fitmami? Kolik se plati za lekci? Nikde jsem to nenasla, zdarma to prece nebude...?

    Holky, musi miminko pribrat jeste v porodnici, aby vas pustili domu? Maly prvni dva dny klasicky zhubnul a ted ten treti den je vaha uplne stejna. Nechce se mi tady cekat jeste jeden dalsi den, kdyz uz ted mam nalite prsa a vim, ze uz hlavne potrebuju klid. No a ten tady opravdu neni🙂 Protivne sestry, hluk, pitomy rezim...znate to🙂

    A staci ti na veceri krajic chleba nebo chces radsi dva?...vis,co...dej to sem vsechno!

    (2 fotky)

    Holky muzete mi poradit? Videla jsem kocarek, evidentne byl "moderni", ale mel takove ty velke kola. Zaujalo me to, ze predni kola byly zataceci, nevite, co by to mohlo byt za znacku?

    Devcata, kdybyste si mohly vse usporadat presne jak chcete a potrebujete. Jaky by byl podle vas idealni zpusob skloubeni materstvi a prace? Napr. V jakem veku ditete byste zacaly a kolik casu tomu venovaly? Proste idealni svet, dite ma zajistene hlidani a vy si behem prace vydelate dost a jeste vas to bavi, zadne prekazky...

    miss_lednacek
    17. srp 2016    Čtené 125x

    S miminkem pod stan a k moři

    Moje mateřství je celkem hektické období. Nikdy jsem netušila jak skrytý talent k plánování se ve mě skrývá. A jak málo spánku vlastně potřebuju. 

    Naše letošní dovolená prosím vypadala takto. Jelikož jsem měla již delší dobu utkvělou představu, že musím navštívit národní park s překrásnýma pískovýma dunama na severu Polska, můj muž zavelel, že tam teda pojedeme. Samozřejmě krycí historka byla, že je tam vlastně i moře a to on má rád a není tam horko a to on má taky rád.

    Náš malý tygr je narozen přesně prvního září a proto v době tohoto rodičovského srpnového extempore už se blíží k prvním narozeninám. Poměrně slušně papá (žere na co příjde) a je s ním sranda.

    Nyní praktická část. Cesta nahoru k moři trvá asi sto let. V Polsku nejsou cesty nijak kvalitní a proto můžete jet po dálnici přes Německo nebo to vzít víc jako road trip a zastavovat se u každého památného kamene. My jsme zvolili variantu druhou na cestu tam a variantu první na cestu zpět. Maximálně jsme se tak přizpůsobili potřebám malého dítěte a všichni byli šťastní.  Ráno v klidu sbalit stan, nasnídat se a přes dopolední spánek se přesunout jinam, zas o kus blíž cíli. Přes oběd jsme měli poznávací pauzičku a odpolední spánek zase v autě. Navečer třetího dne po pohodové trase přes Svídnici, Vratislav a Poznaň jsme tak zaparkovali u moře.

    Pecka!

    A jak to šlo ve stanu? Vlastně úplně stejně jako doma v posteli. Bylo celkem teplo a tak jsme spacák používali jenom jako peřinu, takže klasická přetahovačka a odkopávačka. V Polsku se zatím naše komunitní plenková služba ještě neuchytila, proto jsme používali jednorázové vkládačky od firmy Bamboolik. Zkušenosti máme výborné, ani jednou neprotekly, snadno se používaly, ale vlastně s holým zadkem je to v létě stejně nejlepší!

    Přidejte se k nám!: http://suchaplina.cz/s-miminkem-pod-stan-a-k-mori/