1 / 1

    Mohu se zeptat, je to z toho pytlíku dobré?? Neznám to dělám je pouze z brambor 🙂

    11. led 2016

    ja to zase vůbec neznam z brambor,jak na to. psis jsme to neznala vůbec předtím,manžel na to dostal chut před par lety,že mu to dělávala maka a aja to nidky nejedla,nevidela.PAk jsem udelala z pytliku....a jsou fakt dobře,...chutnaji moc. a jak delate z brambor,mate recept? @kubicek11

    11. led 2016

    @missymici Oškrábu brambory, uvařím v osolené vodě (jako když vaříte normálně brambory, ale bez kmínu, jen ve slané vodě). Když jsou brambory uvařený, tak se slije do vedlejšího hrnku ta voda. Brambory se zapráší polohrubou moukou. Dávám od oka. A zakryje se to poklicí a nechá se to pár minut.3, 4. Potom mačkadlem na brambory rozmačkáme brambory zaprášené moukou a do toho přidáváme tu zcezenou vodu. Nikdy ji tam nedáváme všechnu. Vždycky něco zbyde. A když je to ta správná konzistence tak je hotovo a může se začít s tvořením škubáků. 🙂

    11. led 2016

    takže bez mleka.... ? @kubicek11

    11. led 2016

    ano, bez mléka 🙂

    11. led 2016

    no super,to musim zkusit,..dekuji moc. @kubicek11

    11. led 2016

    @missymici Není zač, hlavně ať se povedou 🙂

    11. led 2016