1 / 1

    Nechci tady lelkovat, nebo podávat nevyžádanou radu, ale četla jsem tvou předchozí KZ jaké máte problémy s malou a bříškem. Jestli sedí nebo nesedí mlíčko po jednom nebo dvou dnech nepoznáš, pokud tedy mimčo např.nezvrací obloukem. To mlíčko musí projít celým zažíváním, což může trvat i týden nebo dva. Takže bych s těmahle asi ještě neházela flintu do žita... já jsem měla s prvním synem hrozné problémy s bříškem a zaručeně mu pomohli probiotika od Swiss laktobacílkly baby. Takové kapsličky a dávala jsem je do mléka. Ale zaberou právě po těch 7-14 dnech není to hned ty bakterie musí osídlit střeva a zapracovat. Případně ještě kapičky Biogaia, ale u nás tedy lepší Laktobacílky. Hlavně se nesmí dát do horké vody aby neumřeli.

    21. lis 2018

    @kjajule Vím ale Bebu discharge uz davat nesmime, je pro nedonosene.. Bebivitu sme dostaly a Hipp zvracela obloukem.. Hami furt ublinkavala a blbe travila.. Máme dávat Nutrilon Comfort..

    21. lis 2018

    Ten pry je na ublinkavani i na zacpu..

    21. lis 2018

    @misules4 JJ taky jsem dávala synovi Comfort 😉 A zkuste ty laktobacílky u nás to byl zázrak 😉

    21. lis 2018

    @kjajule Děkuji 😍 už fakt nevím jak ji pomoct.. po jidle malicko ublinkne ale jakoby jen v pusince a asi to spolkne.. pak sileny řev že se až dusí a nechce to dojíst.. a za hoďku zas hlad a takhle to jde dokola.. plus jí všechno ucpává a nemůže se vůbec vykakat..

    21. lis 2018

    @misules4 Pokud jenom trošku ublinkává tak to je v pohodě, když nezvrací obloukem tak to nech být. Mě takhle dcerka ublinkávala dokud si sama nesedla. Nech jí chvilku at si na to UM zvykne, taky to pro to malý tělíčko není jednoduchý. Nejhorší je to ucpání vím o tom své...☹

    21. lis 2018

    Ahoj, já bych si kdyžtak zajela pro ten Hipp. Bydlim u Blovic.

    21. lis 2018

    Jo a dyštak pak tuhle KZ smázni ono není povolený "prodávat" načaté balení UM vůbec a na hlavní zdi dělat bazar. Já vím, že to daruješ ale myslím, že ti to asi stejně zablokují....
    Hlavně držím palečky at je malé líp a konečně jí něco sedne. 😉

    21. lis 2018

    Jenom tip: nedávno jsem načaté balení UM darovala nějaké paní pro nalezená štěňátka. Tak kdyby se nikdo nehlásil...🙂

    21. lis 2018