mladamamazbudejc
12. lis 2018
400 

Dárky k 1. narozeninám

Za pár dní už ty naší prdelce bude 11 měsíců a my už nějakou dobu řešíme jaké dárky ji prvním narozeninám koupit navíc když pár dní po jejich narozeninách jsou Vánoce 🎄.

Momentálně má Emmička období, kdy je pro ni hračka cokoliv na co dosáhne ať už je to cokoliv (kolíček, knížky, čistá plena...). Takže jsme přemýšleli, co by ji vůbec mohlo bavit. Má pár hraček nijak ji nezahlcujeme všemi možnými hračkami. Má takovou chobotnici jako piáno se zvuky zvířat ( ta ji baví jen když dělá ty zvuky :D) , dřevěné kostky ( nijak je neskládá jen s nimi mlátí o sebe )  od babičky dostala nějaké Lego Duplo zvířátka, tak to ji baví. 

Pár dní jsem po večerech pročítala různé stránky a blogy, co kupovaly ostatní maminky pak jsem prošla nějaké hračkárna a e-shopy na netu a pak to probrala s manželem, kterému jsem každý můj nápad na dárek musela ukázat na netu, jelikož je prý pořád  v práci a vůbec netuší o čem mluvím :D. Samozřejmě bych ji nejraději koupila všechno, ale třeba kuchyňka a kočárek by byla spíš hračka pro mě, na to má ještě času dost 🙂.

Nakonec jsme tedy pár hraček vybrali, některé už koupili některé ještě musíme dokoupit. Já je pak po večer mezi přípravou narozeninové výzdoby zabalim,aby je ta princezna nase mohla zase rozbalit. 

Ještě, že o dort se nemusím starat, když mám tchýni cukrářku 🙂. 

O tom jaké dárky Emmička dostala udělám další článek a pokud byste chtěli i článek o narozeninové výzdobě 🙂

Budu ráda kdyži do komentářů napíšete nad jakými dárky jste pro své miláčky přemýšleli vy ? 

Dostane odrazedlo a hotovo, je tu kupa hracek po starsim synovi. Ma narozeniny 14.dni po vanocich.

12. lis 2018

Malý dostal k roku odrážedlo, učící věž a hromádku nástrojů z hudebnin (tamburína, flétna, metalofon, chřestidla, ozvučná dřívka, kalimba) .

12. lis 2018

Začni psát komentář...

Odešli