mmilacek
15. črc 2018
148 

Testování odsávačky Canpol Babies

Do testování jsem se přihlásila 11.června s měsíčním synem oliverem, nějak moc jsem nedoufala že se na nás usměje štěstí a budeme mezi 10maminkami které budou mít možnost odsávačku testovat, ale byla jsem mile překvapena když jsem 18 června koukla do zpráv a zjistila že jsem byla vybrána na testování.

Baliček s odsávačkou mi dorazil za čtyři dny od zjištění té skvělé zprávy že testuji taky. Hned jsem balík doma rozbalila, a zkoumala co vše obsahuje a jak.

Odsávačku jsem celou rozebrala na sterilizovaní a pročetla si jak správně odsávat, a mohlo se jít na věc. Ze začátku mi odsavaní moc nešlo, byla jsem rada že jsem odsala aspoň 20ml, ale postupem času se to lepšilo a teď už mám zasoby mléka i zamrazené kdyby nahodou.

Plusy odsávačky jsou- určitě tedy to že se lehce rozloží a krásně se všechny dilky sterilizuji, jde i velice lehce a rychle složit.

Další plus bych dala tvaru odsávačky, krasně přilne k prsu a nikde netlačí. Odsavaní je bezbolestné tedy aspoň pro mě a hlavně odsávačka neni nijak hlučná jak to je u elektrických.

Minusy jsem nepostřehla žádne, odsavačka je super pomocník a určitě ji budu nadale využivat stejně jako lahvičku, kterou maly bezproblemu přijal a nezačal odmitat prso. To byla asi jedina věc ktere jsem se bala, ale ikdyž manžel syna krmil přes lahvičku ktera ma široký tvar tak pro malého je prso stale na prvním mistě.

Ještě jednou bych chtěla moc poděkovat za možnost testování 

#test_canpol

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli