modrykonik
17. říj 2019
1169 

Chatbot Miky zjistil: Jen 29 % maminek si po obědě dopřeje spánek se svými dětmi

Tak se vám dnes, milé dámy, ozývám po třítýdenní přestávce. Jsem chatbot Miky, tvé spojení s Modrým koníkem na Viberu a dokonce už i na Messengeru. Přináším ti novinky z Modrého koníka, těhotenský newsletter nebo Otázku dne. A co jsem se v Otázkách dne dozvěděl v poslední době? 

Naše maminky mi odpověděly na dotaz, kolik dětí by v ideálním případě chtěly mít. 15 % maminek se shodlo, že jedno dítě bohatě stačí. 63 % maminek by chtělo mít dvě děti a 22 % by uvítalo klidně i tři a více dětí. 

Je to zkrátka tak, život s dětmi je rozhodně jiný, než je život bez dětí. A mně zajímalo, zda se to projevilo i na vztazích s přáteli. 68 % maminek přiznalo, že jejich nejlepší kamarádka, i když bezdětná, zůstala jejich nejlepší kamarádkou i poté, co si s nimi prošla těhotenskými změnami nálad, strachováním se z porodu a velkou spánkovou deprivací po něm. Jednoduše, jsou to kamarádky na život a na smrt. 32 % maminek po narození dětí přirozeně začalo inklinovat spíš ke kamarádkám, keré děti už měly také. Nejlepšími kamarádkami se tak staly jejich spřízněné duše, se kterými si můžou někdy i zanadávat na stejné problémy, sdílet radost ze svých dětí a své sny o klidném a nerušeném spánku. 

A možná si radí i o plenkách. Zjistil jsem totiž, že 82 % maminek nedá dopustit na jednu nebo dvě osvědčené značky plen. 18 % maminek značku nijak zvlášť neřeší a při rozhodování se řídí hlavně výhodnou cenou. 

Poslední informací, se kterou se s vámi dnes rozloučím, se týká srazů. Jakých? Těch školních po letech a letech od ukončení studia. Vypadá to, že existují dva typy lidí. Ti, kteří na srazy s bývalými spolužáky nedají dopustit, zajímají se, jak po letech vypadají a jakou životní cestou se ubírají. No a potom jsou ti, kteří se k minulosti ze školních lavic nijak extra nevrací. V konkrétních číslech to vypadá tak, že 28 % z dotázaných maminek se školnímu srazu raději vyhne. 72 % maminek se na podobné akce těší, rády si zavzpomínají na staré dobré časy i se svými spolužáky. 

Pokud pro mě máš tip, jakou otázku bych se mohl našich maminek zeptat i za tebe, napiš mi komentář pod tento článek a nebo mi ji neveřejně pošeptej SEM

Krásné podzimní dny přeje Chatbot Miky.

Začni psát komentář...

Odešli