Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    modrykonik
    Zpráva byla změněna    25. bře 2024    

    🚴‍♂️ Academy - ultralehká odrážedla a kola pro děti už brzy v našem e-shopu! 🚴‍♂️

    ❓Znáte je?

    S touto značkou máme velmi dobrou zkušenost 🤩, a to i naši osobní (ne jen z natáčení a nutnosti přenášet děti i kola 😄 - ještěže jsou fakt tak lehká!) .

    Academy odrážedla jsou jedny z nejkvalitnějších a nejlehčích na trhu, mají ergonomické rukojeti, nízkou výšku sedla a vznikly ve spolupráci s německými odborníky. Dětem tak zajistí skutečně pohodlnou a stabilní jízdu, ze které budou mít radost!

    💰 Ale aby se to zase co nejvíce oplatilo a byli všichni spokojeni (ty, dítě, partner i peněženka) v setu: odrážedlo + přilba to vyjde nejlevněji zase jen u nás.

    Krásný den všem! 🍀

    🥣 Jídelní sety pro všechny jedlíky i nejedlíky!

    Když jsme s kolegyněmi vybíraly motivy jídelních sad pro dětičky, sdílely jsme si osobní zkušenosti s našimi jedlíky i nejedlíky. Děti některých z nás snědly všechno, co nesnědlo je, ale zažily jsme i opak. Je to opravdu tak! 🙈 Některé děti sní vše a s chutí, no jiné musíme jako rodiče trošku více motivovat.❤️

    A tak už brzy v naší nabídce e-shopu Modrého koníka najdete sety:
    🦉 sovičkové,
    🐼 pandičkové,
    🥣 klasické (bez motivů zvířátek, v růžové, modré a béžové barvě).

    Ať už si Vaše dítě zamiluje jakýkoli set, věříme, že se mu z něj bude dobře a chutně papat. 😊

    Který se nejvíce líbí Vám?

    (6 fotek)
    modrykonik
    Zpráva byla změněna    11. bře 2024    

    ❤️ V e-shopu Modrého Koníka brzy najdete i tyto sety pro těhotné, které obsahuji JEN praktické a potřebné produkty, nikoli nesmysly a zbytečnosti.

    Když jsme tyto sety dávaly s kolegyněmi z Koníka dohromady, uvědomovaly jsme si, že potřeby každé z nás jsou jiné, ne každá žena si zakládá na bio kvalitě, na složení produktu, certifikovaných materiálech, organickém původu, ale je pro ni důležitá známost značky, cena, recenze, rady odborníků atd., proto jsme pro Vás sestavily 4 různé SETy, které budou již brzy dostupné buď přímo pro Vás anebo jimi potěšíte těhotnou sestru, kamarádku, švagrovou, kolegyni.. ❤️ Rozhodnutí je na Vás a my věříme, že se Vám budou líbit 🙏

    🤰 SET Essential
    Obsahuje produktu značek, které už určitě poznáte. Zvolily jsme v poměru cena-kvalita skutečně zlatou střední cestu, dbali jsme na složení i materiály, abyste s balíčkem byly spokojené. Zakoupit si jej budete moci ve variantě čistě jen z produktů pro sebe, nebo i pro miminko.

    Varianta VELKÝ SET Essential:
    👉 Kyselina listová Jamieson
    👉 Těhotenský čaj Megafyt
    👉 Zpevňující balzam na strie HiPP
    👉 Zubní pasta Meridol
    👉 Mušelínová plenka Mamaleto

    Varianta MENŠÍ SET Essential:
    👉 Kyselina listová Jamieson
    👉 Těhotenský čaj Megafyt
    👉 Zpevňující balzam na strie HiPP

    🤰 SET Organic
    Je-li pro Vás důležitá bio kvalita, čisté organické složení produktů a také výběrový a certifikovaný materiál, tento set je pro Vás to pravé ořechové! Je to výběr toho nejlepšího z dostupných produktů na trhu, přičemž o zařazení konkrétních značek a produktů jsme se radili i s odborníky z našich Poraden. Zakoupit si jej budete moci ve variantě čistě jen z produktů pro sebe, nebo i pro miminko.

    Varianta VELKÝ SET Organic:
    👉 Kyselina listová Brainmax, folátová forma (doporučuje i odborník v našich Poradnách)
    👉 Sypaný těhotenský čaj ManuTea
    👉 Těhotenský olej Kvitok
    👉 Mušelínová plena Ritka v suchu
    👉 Dětské podkolenky MOE

    Varianta MENŠÍ SET Organic:
    👉 Kyselina listová Brainmax, folátová forma (doporučuje i odborník v našich Poradnách)
    👉 Sypaný těhotenský čaj ManuTea
    👉 Těhotenský olej Kvitok

    Stále platí, že jedině u nás nakoupíte tyto sety za skutečně bezkonkurenční ceny.
    Určitě se máte na co těšit! ⭐

    * V nabídce budou samozřejmě i další těhotenské sety, které Vám postupně představíme.

    (4 fotky)

    ⭐ Připravujeme pro Vás e-shop Modrého koníka! ⭐

    A aby to nebyl jen další e-shop z mnoha, snažíme se, protože i my v Koníku jsme maminky 🤰, pro Vás pečlivě připravit takovou nabídku, kterou jinde nenajdete, bude super praktická a opravdu výhodná jen u nás na Koníku.

    ❤️ Na co se z naší "dílny" můžete těšit?
    👉 Kočárkové sety
    👉 Sety pro těhotné
    👉 Jídelní sety pro děti
    👉 Sety na koupání miminek a dětí
    👉 Spánkové sety pro miminka
    👉 A další produkty z oblasti těhotenství, mateřství a péče o dítě

    Postupně Vám všechny sety představíme ❤️, ať i Vy poznáte jejich jednotlivá složení a taktéž důvod, proč vznikají a kdo je 100% využije.

    Mějte krásný den!

    modrykonik
    20. říj 2023    Čtené 298x

    Jsi maminka? Řekni nám o sobě více

    Milá maminko,

    jsme rádi, že s námi na Modrém koníku trávíš čas! Abychom ti trávení času na Koníku ještě zpříjemnili, rádi bychom tě trochu víc poznali. Vyplň prosím tento krátký dotazník, který nám pomůže přizpůsobit obsah ženám na Modrém koníku.

    Dotazník je zcela anonymní a neshromažďuje žádné osobní údaje.

    Děkujeme ti za tvůj čas a těšíme se na další chvíle strávené i s tebou na Modrém koníku.

    Modrý koník - průvodce těhotenstvím a mateřstvím

    modrykonik
    30. čer 2023    Čtené 141x

    Loučíme se s Ambasadorkou FARE!

    Dnes se budeme loučit ještě jednou a to s ambasadorkou FARE. Bára byla ambasadorkou české značky obuvi zaměřené na barefoot. Díky @baja1122 jsme měli možnost nahlédnout do světa prvních kroků, seznámit se s obuví pro nejmenší chodce a v první řadě pro chodce začátečníky!

    Bára nás provázela se značkou FARE tři měsíce, během kterých nám přinesla zajímavé články, soutěže a dokonce i slevový kód, speciálně vytvořený pro maminky na Modrém koníku. Pozor, ještě do dnešní půlnoci (30.06.2023)  máte možnost využít slevový kód modrykonik15 na eshopu www.fare.cz

    Barbora, jménem celého koníka ti chci poděkovat za tvou práci, věříme, že nám zůstaneš i nadále věrná a přejeme ti spoustu osobních ale i pracovních úspěchů! Barin rozlučkový článek si můžete přečíst ZDE.

    Všechno dobré ti přeje Domka a tím Modrého koníka!

    modrykonik
    30. čer 2023    Čtené 130x

    Loučíme se s Ambasadorkou Plné peněženky!

    Konec školního roku s sebou přináší nejen radost, volnost, léto, horko, ale i prázdniny! A dvouměsíční prázdniny letos zažije i Peťa. Konkrétně to budou prázdniny od ambasadorských povinností! Naše oblíbená Ambasadorka @88petule dává na kratší dobu na shledanou Plné peněžence. Během dvou měsíců bude čerpat nejen zasloužený odpočinek, ale také inspiraci, nápady, postřehy a kopec zajímavostí, které nám opět přinese v září.

    Peti, přejeme ti krásné léto, spoustu odpočinku a zážitků! Těšíme se na tvůj ambasadorský start v září a věříme, že nám zůstaneš věrná i během prázdnin!

    Domka a tým modrého koníka!

    modrykonik
    1. dub 2023    Čtené 249x

    Vítáme staro-novou Ambasadorku NUK

    Se začátkem nového měsíce vítáme na Koníku naši staro-novou Ambasadorku Renatu @vonratajRenata měla chvilku pauzu, během které nabrala množství energie a inspirace, které jsou při práci Ambasadorky více než potřebné.

    Značka NUK tak dostává na Modrém koníku opět svůj prostor a my se moc těšíme, že se Renča vrací, aby nás potěšila svými články, příspěvky, tipy a triky, jak si usnadnit život rodiče i díky produktům značky NUK.

    Pokud jste Renatu sledovali rádi, tak vás jistě potěší i její nejnovější článek, který si můžete přečíst ZDE!

    Milá Renato, přejeme ti hodně pozitivní energie, spoustu inspirace, kopec nápadů, ostré očko při focení a chytrou ruku při psaní článků a příspěvků! Těšíme se, že jsi v roli Ambasadorky zpět. Ať se ti daří!

    Domka a tým Modrého koníka.

    modrykonik
    1. dub 2023    Čtené 389x

    Vítáme Ambasadorku FARE

    První duben je tím nejzábavnějším dnem v roce. Kromě krásného počasí, sluníčka, jara a žertíků, přináší k nám do Modrého koníka i nové posily! Proto bychom chtěli srdečně přivítat v našem týmu @baja1122, která se stala Ambasadorkou značky FARE!

    FARE je tradiční výrobce české obuvi, který se zaměřuje na klasické ale i barefoot boty. A právě jejich barefoot řadu bude mít možnost obouvat nejmenší člen Báriny rodiny. Věříme, že dá těmto nádherným botám pořádně zabrat, a že si své první krůčky v nich pořádně vychutná.

    Bára vás bude provázet světem botiček pro nejmenší a přiblíží nám, proč je barefoot mezi maminkami tak populární. Můžete se těšit na články, příspěvky, různé novinky a trendy, v oblasti obuvi pro naše nejmenší. Proč si Barbora vybrala právě barefoot? Jak si k těmto botám našla cestu ona i celá její rodinka? Chcete-li vědět více rozhodně mrkněte na Bárin uvítací článek ZDE!

    Báro my ti přejeme spoustu inspirace, fantazie, kopec úžasných zážitků při testování botiček a při prvních krůčcích malého Juniora! 🙂 Věříme že mrňous vykročí do světa tou správnou botou, ehm… nohou, 😀 a že se ti bude jako Ambasadorce na Modrém koníku nejen dařit, ale i líbit!

    Domka a tým Modrého koníka

    modrykonik
    31. bře 2023    Čtené 417x

    Loučíme se s Ambasadorkou Nestlé

    S koncem měsíce přichází čas sdělit vám smutnou zprávu. Po krásných dvou letech ambasadorství pro značku Nestlé se s námi loučí ambasadorka Mirka. Kluci za tu dobu pořádně vyrostli a my jsme i díky @mikolisek mohli sledovat, jak tráví volný čas, jaké mají záliby a také jak je celá její krásná rodinka spokojená s výrobky značky Nestlé.

    Mirčiny příspěvky byly inspirativní, milé, kreativní a nejednou nás překvapila možnostmi využití produktů Nestlé nejen při vaření, pečení ale také při dekorování domácnosti. Mirčin rozlučkový článek si můžete přečíst ZDE.

    Milá Mirko, jménem celého týmu Modrého koníka ti děkuji za úžasnou práci, kterou jsi za uplynulé dva roky odvedla. Děkuji ti za velké množství energie, času a kreativity, kterou jsi vnesla do svých příspěvků, článků a fotografií! Ať se ti daří a věřím, že nám zůstaneš i nadále věrná!

    Domka a tým Modrého koníka

    modrykonik
    7. bře 2023    Čtené 557x

    Hledáme Ambasadorku pro FARE

    Jaro je tady co nevidět a s ním ruku v ruce přichází i více příležitostí trávit čas výlety a nekonečnými procházkami venku. Pro mnohé mrňousky to budou letos na jaře jejich první krůčky, které povedou přes různé chodníčky, kamínky, trávníky, hřiště, možná i les. Výběr první obuvi pro naše nejmenší bývá pořádným oříškem. Na Modrém koníku vám tento nelehký úkol chceme trošku usnadnit. Jak by se vám líbilo, kdyby měl váš drobeček možnost stát se tváří české obuvi FARE? Pokud jste na tuto otázku odpověděli kladně, tak čtěte dále. Značka Fare totiž hledá na Koníku právě vás!

    Název samotné značky FARE vznikl ze začátečních písmen slov: Fantazie, Atraktivita, Rentabilita, Elegance. Je to tradiční český výrobce obuvi. V nabídce má 2 hlavní značky - FARE je klasická dětská, dámská a pánská obuv. Značka FARE BARE zase reprezentuje sortiment barefoot obuvi především dětské, ale také dámské a pánské. V nabídce obou značek tak naleznete široký sortiment v rozsahu velikostí 19 - 46. Firma je zaměřena na vývoj a výrobu dětské obuvi vycházkového typu v celoročním, letním a zimním provedení. V roce 2018 FARE představila kolekci barefootové obuvi pro děti i dospělé, která sklízí velký úspěch doma i v zahraničí.  

    Jaká by měla být Ambasadorka značky FARE

    Ambasadorka FARE by měla být především maminka. Její dítko by mělo být ve věku, kdy dělá první krůčky (a má nožičku o velikosti do 22). Měla by vést aktivní životní styl, mít společenskou povahu a být otevřena novým věcem, mít nadhled a být ochotná sdílet své zkušenosti s uživatelkami na Modrém koníku. 

    Velkou výhodou je, pokud má aktivní profil, kde pravidelně přispívá, profilovou fotku, miluje focení, je kreativní v psaní článků a příspěvků a ráda se dělí o všechny (po)kroky, které její drobeček udělal. 

    Jaké výhody přináší práce Ambasadorky

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
    • nové a moderní dovednosti, které zazáří v životopisu,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
    • a samozřejmě finanční odměnu - 4 706 CZK měsíčně na dohodu o provedení práce
    • práce ambasadorky značky FARE je předem určena na dobu 3 měsíců

    Jak se zapojit

    Chceš se stát ambasadorkou značky FARE? Zapoj se do konkurzu a třeba se na tebe usměje štěstí. Stačí, když do 13.03.2023 vyplníš tento dotazník.

    Napiš nám, proč jsi ideální kandidátkou právě ty. Představ nám, jak by asi vypadala tvoje komunikace o značce FARE na Modrém koníku, a jak bys maminky oslovila a zaujala. Rozepiš se, ukaž nám konkrétní nápady! Kreativitě a fantazii se meze nekladou! ;) Přidej fotky a videa, abychom přesně věděli, co se v tobě skrývá! Pokud jsi navíc i nadšená pro barefoot, neváhej!

    Tvoje mise na Modrém koníku by začala již 01.04.2023!

    Těšíme se a držíme všem palce! 🙂

    modrykonik
    16. únor 2023    Čtené 647x

    Provozovatel bazaru s online platbou tě ​​musí nahlásit na FÚ: Modrého koníka se to netýká

    V poslední době se v médiích objevují články o novém zákonu (platném od 1.1.2023), týkajícím se prodeje přes online bazary. Musí se prodejce podle nových podmínek registrovat na finančním úřadu? Má provozovatel bazaru povinnost nahlašovat úřadům prodejce? Samotný zákon ani veřejně dostupné informace nám neposkytly jednoznačné odpovědi, proto jsme se obrátili s otázkami přímo na Finanční úřad (FÚ). Tady sdílíme informace, které jsme dostali.

    1. Prodáváš-li na bazárku své soukromé věci, nemusíš se registrovat na finančním úřadu
    Je to nejčastější případ - máš doma věci, které už nebudete používat, a tak je nabídneš k prodeji v bazaru. Prodáváš jako soukromá osoba (nejde o podnikání) a věci jsou v tvém osobním vlastnictví. Takový prodej je osvobozený od daně, proto nemáš povinnost příjem z prodeje zdaňovat.

    2. Modrý koník nemá povinnost nahlašovat prodejce v bazaru finančnímu úřadu
    Modrý koník patří mezi tzv. vyloučené platformy (které nemají povinnost nahlašovat prodejce), protože využívání našeho bazaru je pro kupujícího i prodejce bezplatné. Prodejce si může přikoupit různé výhody (balíčky PLUS nebo PRO), je to však pouze jeho dobrovolné rozhodnutí, nikoli povinnost.
    Naopak platformy, které si např. automaticky strhávají poplatek ze sumy, kterou kupující zaplatí, povinnost nahlašovat prodejce mají. A stejné je to i v případě, že platforma vyplácí prodejcům provize za prodej.

    Pro vás, kdo používáte bazar Modrého koníka, se tedy po 1.1.2023 nic nemění. Přejeme vám pohodové obchodování! 🙂
    Modrý koník team

    Zdroje:

    • Zákon č. 164/2013 Sb.  
    • Evropská směrnice 2021/514 (nazývaná DAC7) 
    • Konzultace s Finančním úřadem ČR
    modrykonik
    8. led 2023    Čtené 705x

    Loučíme se s ambasadorkou Vileda

    Po dlouhé době se musíme rozloučit i s naší dlouholetou ambasadorkou ivakalinova. Iva byla ambasadorkou značky Vileda a na koníku pomáhala maminkám najít ty nejlepší produkty pro udržování pořádku a čistoty v domácnosti.

    Iva, touto cestou bych ti chtěla jménem celého Modrého koníka poděkovat za krásných 6 let spolupráce. Za tvou kreativitu, čas, fotky, články, recenze a veškerou energii, kterou jsi této práci věnovala.

    Do budoucna ti přejeme mnoho úspěchů a věříme, že nám zůstaneš i nadále věrná.

    Skupinka Úklid horu s Viledou, pro vás bude fungovat i nadále.

    Za tým Modrého koníka Domka

    modrykonik
    31. pro 2022    Čtené 130x

    Loučíme se s ambasadorkou Fisher-Price

    Konec roku je tady a s nim nadešel čas rozloučit se s naší oblíbenou ambasadorkou.

    Uživatelka petuliiik01 byla ambasadorkou značky Fisher-Price zde na Modrém koníku. Petra tady tři roky rozdávala nejen úsměv a pozitivní energii, ale také doporučení pro maminky, kterým záleží na kvalitních hračkách pro jejich mrňousky.

    Petro, chtěla bych ti, jménem celého týmu Modrého koníka, touto cestou poděkovat za tvůj přínos, za energii, kterou jsi do této práce dávala, za krásné a inspirativní příspěvky a, v neposlední řadě, že jsi tady byla vždy ochotná maminkám poradit.

    Přejeme ti do budoucna hodně úspěchů, ať se ti daří a ať se ti plní sny. Veřím, že se na tom našem Koníkovi budeš s námi houpat i nadále.

    Skupinka Fisher-Price pro vás bude fungovat i nadále.

    Za tým Modrého koníka Domka

    modrykonik
    19. črc 2022    Čtené 112x

    Vítáme Ambasadorku Plné Peněženky

    Věřme či ne, léto zanechá každoročně nejen snědý odstín na naší pokožce, ale také pořádný průvan v naší peněžence. Nákupy před nástupem do školy, dovolené, výlety, posezení s přáteli v zahrádkách či terasách,... Ano, to vše se odrazí i na našich financích. Naštěstí však existuje řada způsobů, jak efektivně šetřit. K nám na Modrého koníka nyní přichází cashbackový portál Plná Peněženka, aby nám ukázal, jak na nákupech vydělávat.

    A to prostřednictvím naší nové Ambasadorky Petry @88petule, která nás bude doprovázet světem nakupování, vysvětlí nám, jak to s tím cashbackem vlastně je, a také jak jej efektivně využívat.

    Seznámit se s Petrou blíže můžete prostřednictvím jejího uvítacího článku.

    My tě, Peti, vítáme v našem týmu a budeme se těšit na tvé inspirativní příspěvky a tipy na výhodné nákupy.

    Přejeme mnoho úspěchů!

    modrykonik
    17. čer 2022    Čtené 518x

    Plná Peněženka hledá Ambasadorku

    Nakupování. Relax, odreagování, antistresová terapie, hobby, ale také strašák či nezbytné zlo. Tím vším pro nás nakupování může být. Za posledních pár pandemických let jsme se naučili, že nakupovat lze i z pohodlí domova. A co víc, mnozí z nás začali tuto formu nakupování upřednostňovat. Nákupy online ale mají i jiné výhody, než jen že za nimi nemusíte do víru města. Za online nákupy si můžete nechat zaplatit!

    Vítejte v době cashbackové! A pokud už na vlně cashbacku plavete, máme tu pro vás nabídku, která se neodmítá!

    Cashback portál Plná Peněženka totiž hledá na Modrém koníku Ambasadorku! Ráda nakupuješ? Vyhledáváš slevy a akce? Pátráš po nejlepších nabídkách? Máš cit pro módu, moderní životní styl, vychytávky, které jsou nyní in? Nakupuješ ráda online i na zahraničních portálech s levným zbožím? Ráda cestuješ a ubytování si bookuješ přes internet?

    Tak potom jsi to ty!

    Plná Peněženka je největší specializovaný cashback portál, který vrací peníze za online nákupy svým uživatelům již více než 10 let. Nakupujeme všichni, proč si tedy nenechat za nákupy „zaplatit”?

    Jaké výhody přináší práce Ambasadorky?

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
    • nové a moderní dovednosti, které zazáří v životopisu,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
    • a samozřejmě finanční odměnu - 4 706 CZK měsíčně na autorskou smlouvu

    Jak se zapojit?

    Chceš se zapojit do tohoto konkurzu a stát se Ambasadorkou značky Plná Peněženka? Stačí, když do 18.06.2021 vyplníš tento dotazník.

    Napiš nám, proč bychom měli vybrat právě tebe. Prozraď nám, jakou formou bys portál Plná Peněženka prezentovala, a jak by si maminky na Modrém koníku oslovila a zaujala. Jak probíhají tvé nákupy online, jestli využíváš cashback a co nejčastěji nakupuješ. Neboj se rozepsat a zkus nám dát i nějaký konkrétní nápad. Kreativitě a fantazii se meze nekladou! ;) Ukaž nám, co se v tobě skrývá nejen prostřednictvím psaného slova, ale také fotek nebo videí, které můžeš do dotazníku také připojit.

    Těšíme se a držíme všem palce! 🙂

    Katka a tým Modrého koníka

    modrykonik
    3. kvě 2022    Čtené 83x

    Vítáme novou Ambasadorku NUK

    Máj, lásky čas, vše kvete... A rozrostla se i naša ambasadorská rodina! 

    Máme za to, že na Modrém koníku snad není maminka, která by neznala značku NUK. Když už ne z vlastní zkušenosti, pak z doslechu. A právě tuto značku produktů pro děti bude v nascházejících týdnech reprezentovat Renata @vonrataj . Věříme, že se díky ní toho mnoho naučíte a také získáte přehled v produktech značky NUK. 

    Víc o Renatě a její spolupráci s NUKem si můžete přečíst v jejím článku: Jak jsem se stala ambasadrokou NUK

    Renatko, vítej v našem modrokoníkovském týmu, věřím, že se ti u nás bude ambasadorovat příjemně, a že bude Modrý koník pro tebe příjemným prostředím pro spolupráci. Těšíme se na tvé inspirativní příspěvky!

    Katka a tým Modrého koníka

    modrykonik
    14. dub 2022    Čtené 233x

    Velikonoce s Ambasadorkami

    Hody hody doprovody,
    Dejte vejce malovaný,
    Nedáte-li malovaný,
    Dejte aspoň bílý...

    ...vždyť to všichni známe. Svátky jara jsou tady!!!

    Čas setkání s blízkými (a že letos si to nejspíš všichni užijeme trojnásobně i za ty karanténní předchozí dva roky), pomlázek a hojnosti. A co by to bylo za Velikonoce bez pořádné výslužky?

    Tu sice dostávají standardně pouze koledníci, ale naše Ambasadorky @ivakalinova, @klarasza, @apacheee a @petuliiik01 se letos rozhodly obdarovávat o Velikonocích všechny bez rozdílu. Připravily si proto pro vás 4 dny nabité soutěžemi s velikonoční tematikou.

    Velikonoce s Ambasadorkami budou letos trvat od čtvrtku 14.4. do neděle 17.4., kdy budete moci každý den vyhrát dárky od #vileda, #fisherprice, #fitshaker a #dm.

    A abyste nezmeškali soutěž svojí oblíbené ambasadorky, harmonogram zde:

    14.4. čtvrtekivakalinova
    15.4. pátekapacheee
    16.4. sobotaklarasza
    17.4. nedělepetuliiik01

    Hodně štěstí a krásné Velikonoce vám přeje Modrý koník!

    modrykonik
    1. dub 2022    Čtené 715x

    Hledáme Ambasadorku pro NUK

    Jaro se nám všem spojuje s novými začátky. Příroda se probouzí... K nám na Modrého koníka přináší jaro i nové příležitosti. Jednou z nich je možnost pro jednu z vás reprezentovat léty ověřenou stálici na trhu s dětským sortimentem - společnost NUK

    NUK už 60 let pečuje o zvláštní potřeby miminek a jejich rodičů. Ví, co maminky a jejich nejmenší potřebují a rozumí životu. 

    NUK v uplynulých desetiletích první nabídku dudlíků a saviček rozšířil o další produkty, jako jsou učící lahvičky, hrníčky, savičky, mycí prostředky a další, které dodnes dělají společné chvíle s dětmi ještě příjemnější.

    Jaká by měla být Ambasadorka značky NUK

    Ambasadorka NUK by měla být především maminka. Její dítko by mělo být ve věku 4,5 až 5 měsíců. Měla by vést aktivní životní styl, mít společenskou povahu a být ochotna „jít s kůží na trh" a sdílet své zkušenosti s uživatelkami na Modrém koníku. Je otevřená, přátelská, ale zároveň i přiměřeně asertivní ve svém projevu, kreativní a samostatná.
    Pokud máš zároveň zkušenost s podporou značky, může to být tvojí výhodou.

    Jaké výhody přináší práce Ambasadorky

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
    • nové a moderní dovednosti, které zazáří v životopisu,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
    • a samozřejmě finanční odměnu - 4 706 CZK měsíčně na dohodu o provedení práce

    Jak se zapojit

    Chceš se zapojit do tohoto konkurzu a stát se Ambasadorkou značky NUK? Stačí, když do 10.4.2022 vyplníš tento dotazník.

    Napiš nám, proč bychom měli vybrat právě tebe. Prozraď nám, jakou formou bys značku NUK prezentovala, a jak bys maminky na Modrém koníku oslovila a zaujala. Neboj se rozepsat a zkus nám dát i nějaký konkrétní nápad. Kreativitě a fantazii se meze nekladou! ;) Ukaž nám, co se v tobě skrývá nejen prostřednictvím psaného slova, ale také fotek nebo videí, které můžeš do dotazníku také připojit.

    Tvoje mise na Modrém koníku by začala již 1.5.2022!

    Těšíme se a držíme všem palce! 🙂

    modrykonik
    2. led 2022    Čtené 171x

    Vítáme Ambasadorku Fitshaker

    Rok se s rokem sešel a my jsme převrátili pomyslný list. Poslední dny jsme mnozí bilancovali, hodnotili, přepočítavali a, v neposlední řadě, nespočet z nás si do nového roku dalo více či méně předsevzetí, které se pokusíme po celý rok dodržovat. Někdo chce přestat kouřit, někdo se chce naučit cizí jazyk a mnozí, kterých je, předpokládám, většina, chtějí zhubnout.

    Patříte mezi ně i vy? Dáváte si také každoročně toto předsevzetí a rok co rok ho ne a ne dodržet? Fitshaker.cz zavítal na Modrého koníka, aby právě vás (i nás), které potřebujete podporu a motivaci v cestě ke svému cíli, podpořil.

    Na Modrém koníku proto s velkou radostí vítáme Ambasadorku Klárku @klarasza, která vás na cestě k vašemu lepšímu, zdravějšímu a štíhlejšímu já bude podporovat a doprovázet.

    Vás, drahé uživatelky, zvem do nové skupinky Cvičíme s Fitshaker.cz, kde najdete spoustu inspirace, motivace a receptů. Zapojte se s naší Ambasadorkou do Novoroční výzvy!

    Klári, vítej v našem modrokoníkovském týmu, věřím, že se ti u nás bude cvičit příjemně, a že i díky tobě se náš Koník dohoupá do fit formy s Fitshakerem! Těšíme se na tvé inspirativní příspěvky!

    Katka a tým Modrého koníka

    modrykonik
    23. pro 2021    Čtené 991x

    Otevíráme 23. okénko adventního kalendáře s ambasadorkami

    Poslední předvánoční ráno bývá plné shonu, povinností, pečení - máma je v jednom kole. Zkuste s našimi ambasadorkami i dnes malinko zastavit, vypnout, užít si sváteční atmosféru a také něco vyhrát.

    S @ivakalinova můžete dnes soutěžit o balíček toho nejlepšího od Viledy - 1x Actifibre, 1x balení hadříků Ultra Fresh, 1x balení houbiček Pur Active.

    Osladit si život pak můžete s @apacheee v její soutěži o dmBio perníčky v cukrové polevě. 

    Držíme vám pěsti a přejeme krásný předvánoční den!
    POZOR! Soutěžit s ambasadorkami budeme i zítra!

    Tým Modrý koník

    modrykonik
    20. pro 2021    Čtené 433x

    Hledá se Ambasadorka pro Fitshaker

    Milé dámy!

    Po delší době vás opět oslovujeme s nabídkou, která se neodmítá! Do našeho týmu ambasadorek totiž hledáme jednu z vás. Tentokrát pro Fitshaker – online službu, která se věnuje cvičení z pohodlí domova a pomáhá ženám zažít vlastní proměnu, nejen tu fyzickou, ale také duševní. Motivuje a podporuje ženy na cestě ke svému fit, lepšímu a zdravějšímu já.

    Tým Fitshakera přistupuje individuálně a citlivě ke každé z nich. Pomáhá jí získat nejen sebevědomí, ale také motivaci k dodržování zdravého životního stylu. Přispívá k lepší orientaci ve světě zdravého stravování a cvičení.

    Jaká by měla být Ambasadorka značky Fitshaker

    Ambasadorka Fitshaker je žena, která se snaží zhubnout nebo vyformovat postavu. Je to maminka s malými dětmi do 6 let. Má zálibu ve cvičení, ale je příliš zaneprázdněná na to, aby si mohla dovolit při péči o rodinu chodit do fitness centra. Je ochotna nastartovat novoroční výzvu s Fitshakerem, pravidelně cvičit a vařit si podle jídelníčku a receptů Fitshaker.

    Je důležité, aby byla komunikativní, milá a aby byla schopna a ochotna svůj progres a samotný průběh výzvy sdílet s uživatelkami Modrého koníka.

    Chceme ukázat i zaneprázdněným maminkám, ze cvičit a zdravě se stravovat se dá, i když většinu svého času věnují svým ratolestem a péči o domácnost.

    Jaké výhody přináší práce Ambasadorky

    • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
    • nové a moderní dovednosti, které zazáří v životopisu,
    • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
    • a samozřejmě finanční odměnu - 4 706 CZK měsíčně na dohodu u provedení práce

    Jak se zapojit?

    Chceš se zapojit do tohoto konkurzu a stát se Ambasadorkou značky Fitshaker? Stačí, když do 22.12.2021 vyplníš tento dotazník.

    Napiš nám, proč bychom měli vybrat právě tebe. Prozraď nám, jakou formou bys značku Fitshaker prezentovala, a jak bys maminky na Modrém koníku oslovila a zaujala. Neboj se rozepsat a zkus nám dát i nějaký konkrétní nápad. Kreativitě a fantazii se meze nekladou! ;) Ukaž nám, co se v tobě skrývá nejen prostřednictvím psaného slova, ale také fotek nebo videí, které můžeš do dotazníku také připojit.

    POZOR! Tvoje mise na Modrém koníku by začala již 2.1.2022!

    Těšíme se a držíme všem palce! 🙂

    modrykonik
    18. pro 2021    Čtené 1137x

    Zrušené vánoční trhy? Podpořme maminky z Modrého koníka, které na nich měly své výrobky prodávat

    Milé maminky,

    víme, že na Modrém koníku je spousta zručných a talentovaných maminek, které měly své výrobky prodávat na vánočních trzích. Zrušením vánočních trhů nařízením vlády se dostaly do nelehké situace, kdy své výrobky nemají kde nabídnout a představit. Na Modrém koníku šikovným maminkám fandíme a dokonce jsme pro ně vytvořili místo v bazaru, kde mohou prodávat. Pojďme je nyní v této těžké době podpořit tím, že nakoukneme do "Vlastní výroby" a vybereme si z jejich ruční práce.

    Chcete-li si přenést trochu té atmosféry vánočních trhů do svého domova, uvařte si svařené víno, otevřete láhev medoviny nebo prostě jen uždibujte perníčky, které jste napekly, a nezapomeňte si pustit vánoční koledy. 🙂 Můžete vybírat z nabídky zimních čepic a vánočních dekorací.
    Sháníte na poslední chvíli zimní softshellky? Stačí si vybrat. 🙂

    Věříme, že hitem letošních Vánoc budou handmade náramky a své místo pod vánočními stromky si jistě najdou i ručně šité stylové mikiny. A tajný tip od nás: Určitě si do vyhledávače v bazaru zadejte i heslo quiet book.

    Přejeme všem, ať si letošní advent užijete v poklidu a zdraví. 

    Tak šťastné a veselé!

    Modrý koník team 

    PS: Tvoříš handmade a ještě nemáš své výrobky zadané v inzerátech? Srdečně tě zveme do bazaru, kde pro ně jistě najdeš vhodnou kategorii. Nezapomeň své inzeráty označit jako "Vlastní výroba".

    modrykonik
    Zpráva byla změněna    19. lis 2021    

    Tuto noc (19.11.) od 22:30 až do rána Koník nepoběží. Potřebujeme udělat důkladný předvánoční technický úklid. Díky všem za pochopení!

    modrykonik
    28. zář 2021    Čtené 831x

    Pracovní nabídka: Rozšiřujeme náš tým nákupních poradkyň Modrého koníka!

    Milé maminky, ženy, nákupní maniačky,

    rozšiřujeme náš tým nákupních poradkyň Modrého koníka! No a jestli hledáme právě tebe, můžeš hned teď zjistit!

    Nakupuješ ráda? Orientuješ se v nejnovějších trendech? Chtějí od tebe kámošky radu, když se nedokážou rozhodnout, který produkt si vybrat? Trávíš ráda svůj čas na internetu a na Modrém koníku? Pokud jsi na všechny otázky odpověděla “ano”, tak to vypadá, že hledáme zrovna tebe.

    Co bude tvou prací?

    Práce snů každé „nákupní maniačky“ má konkrétní podobu – staň se nákupní poradkyní na Modrém koníku. Spoj příjemné s ještě příjemnějším! Už žádné výčitky při projíždění eshopů, hledání recenzí, vyhledávání produktů a trávení času na Modrém koníku. Protože přesně tohle bude součástí tvé pracovní náplně. Je jedinečná. Placená. Vysněná. A přitom užitečná. A nejlepší na tom je, že to dáme tvému muži písemně - černé na bílém.🙂

    Budeš psát články s doporučením na zajímavé a oblíbené produkty a zároveň budeš radit ostatním s výběrem toho, co právě hledají. Nebo možná zatím ani nehledají. Můžeš se jednoduše stát jejich nákupním guru, který jim ochotně poradí v případě otázek, nejasností a dokáže přihlédnout i k jejich preferencím a přáním.

    Jak takový článek nákupní poradkyně může vypadat zjistíš např. zde:
    Jak a jakou vybrat rostoucí židličku pro dítě?
    Dětská chůvička: Kterou koupit a proč?
    Vybíráme univerzální dezinfekční čističe!

    Koho hledáme?

    Hledáme zkrátka někoho, kdo bude držet ochrannou ruku nad nákupy ostatních maminek. A jak to myslíme? Do našeho týmu hledáme chytrou maminku, která má v malíčku všechny novinky na trhu. Na prsteníček si nasadí pouze takový šperk, který má styl a dobré hodnocení. Prostředníček využívá leda tak k vyzkoušení nejnovějšího laku z „drogérky“. Ukazováček má vždy připravený k pátrání na internetu a prohlížení nejnovějších trendů. V případě, že chce varovat před něčím, co může být ztrátou času či peněz, ho ale umí i vztyčit. A palec? Ten zvedne pokaždé, když narazí na zajímavý produkt, který s radostí doporučí ostatním maminkám.

    Máš pocit, že píšeme o tobě? Tak si na to plácněme! Nebo vlastně ještě ne, protože kromě výše uvedeného potřebujeme i to, abys dobře ovládala gramatiku. Protože každá správná nákupní maniačka ví, že nejlepší produkt je ten „doporučený“, a nikoliv „doporučení“. Nebo že visačka na oděvu se píše s měkkým „i“ – protože to, co visí, nemůže být tvrdé ;)

    Co nabízíme?

    • Jedinečnou zkušenost, při které spojíš svůj koníček s prací,
    • nové dovednosti a zkušenosti, které reálně využiješ v dalším pracovním životě,
    • flexibilní pracovní dobu a práci z pohodlí svého domova,
    • finanční odměnu na autorskou smlouvu.

    Zapoj se!

    Aby ti tahle skvělá nabídka neproklouzla mezi prsty, neváhej dlouho. Vyplň TENTO FORMULÁŘ a zkus své štěstí. Štěstěna se možná usměje právě na tebe. Výběr ukončíme 17.10.2021 a úspěšným adeptkám se ozveme prostřednictvím interní pošty.

    Modrý koník tým

    modrykonik
    27. srp 2021    Čtené 352x

    Centrum recenzí: Místo, kde maminky radí maminkám

    Nakupování je zábava. Většinou. Občas však přijde moment, kdy musíme vystoupit ze své komfortní zóny a sáhnout po produktech, se kterými zkušenost nemáme. Vybrat první náhradní kojeneckou výživu pro naše miminko, první příkrmy pro batole, novou kosmetiku, když se nám objeví první vrásky, nebo vychytávky do domácnosti, kterých je na trhu hromada a vybrat si z ní je kolikrát nad naše síly.

    Proto jsme na Modrém koníku vytvořili Centrum recenzí. Místo, kde maminky radí maminkám, co se koupit vyplatí, co naopak méně. Kde sdílejí své zkušenosti s jednotlivými produkty či značkami prostřednictvím upřímných hodnocení. V našem Centru recenzí postupně přibývají nové a nové kategorie, značky i produkty a k nim desítky nových hodnocení.

    Máš také dobrou nebo naopak špatnou zkušenost s výrobkem, o kterou se chceš s námi podělit? Není nic snazšího, než navštívit Centrum recenzí a napsat své krátké hodnocení. Za každé hodnocení ti navíc zašleme srdíčko s poděkováním. 💙 Jak tedy na to?

    Vítejte v Centru recenzí

    Prostředí Centra recenzí je víceméně intuitivní. Dostaneš se do něj přes hlavní menu na domovské stránce Modrého koníka.

    Samotné Centrum recenzí nabídne vlastní menu, ve kterém najdeš všechny hlavní kategorie produktů, jejichž hodnocení se aktuálně v Centru nacházejí. Hlavní menu Centra recenzí nabízí také možnost vyhledání konkrétního produktu pod symbolem lupy. 🔎

    Po rozkliknutí hlavních kategorií se dostaneš do seznamu produktů, ke kterým je aktuálně možné recenze přidávat. Ve vrchní části seznamu se nacházejí také odkazy na podkategorie pro snadnější orientaci v záplavě produktů.

    A jak napsat hodnocení konkrétního produktu?

    Jednoduše, rozklikneš si požadovaný výrobek a pod krátkým popisem najdeš modré tlačítko "Napiš svou zkušenost", prostřednictvím kterého se dostaneš do formuláře, kde už můžeš svobodně vyjádřit svůj upřímný názor na vybraný produkt.

    Po odeslání recenze nepanikař, že se okamžitě neobjevila mezi hodnoceními pod produktovou stránkou. Naši admini ji nejprve musí schválit. Je to z důvodu, abychom sebe i vás chránili před trolly a hejtermi. Však to znáte...

    Nenašla jsi v Centru recenzí "svůj produkt"?

    Nevadí. Pošli nám podnět a my jej do Centra přidáme za tebe! Produtky zde postupně přibývají a přibývat budou, ale pokud je již nyní nějaký, který tam chceš mít a napsat k němu hodnocení, dej nám vědět zde a my ho tam umístíme.

    Věříme, že naše Centrum recenzí bude pro Modrého koníka a naše uživatelky přínosem. Že se stane vaším věrným průvodcem při nákupech a usnadní vám náročné rozhodování, zda koupit to či ono.

    Váš Modrý koník tým

    modrykonik
    25. srp 2021    Čtené 500x

    Nabídka práce: Hledáme TEBE na pozici kočárkové maniačky Modrého koníka

    S narozením miminka přichází do života novopečených rodičů nová vlna rozhodování. Vybrat správné boty, oblečení nebo i auto pro sebe, to je vlastně brnkačka, vždyť v tom budeme chodit my a my jsme zodpovědní sami za sebe a za svůj komfort. Když však přijde na rozhodování ohledně toho malého uzlíku štěstí, dilema je obří. A snad nejtvrdším oříškem je výběr kočárku. Vždyť v něm dítko často stráví obrovskou část dne - výlety, procházky, uspávání, když to jinak nejde... Vyvstává množství otázek. Bude mu kočárek pohodlný? Jak dlouho mu bude sloužit? Vyplatí se připlatit si za hezký design? A poslouží nám i ve městě stejně dobře jako na procházkách lesními cestičkami na výletech k babičce?

    Tyto a další rébusy musí rodiče vyřešit, než se definitivně rozhodnou pro kočárek, který skutečně vyhovuje jejich očekáváním a potřebám. Kolik z nich by ocenilo radu od skutečného odborníka. A právě kočárkovou maniačku - odbornici, která se v moři nabídek kočárků cítí jako ryba ve vodě, hledáme do našeho týmu.

    Kdo je kočárková maniačka

    Maminka, která má přehled. A to nejen v aktuálních trendech v oblasti kočárků, ale také v oblasti novinek a nejsou jí cizí ani technické parametry kočárků. Dle požadavků dokáže maminkám poradit pro ně ten nejvhodnější kočárek, ať už z bazaru nebo nový. Dokáže pracovat samostatně a vyhledávat informace různého druhu o kočárcích a jejich kvalitách. Našla ses v tomhle popisu? V tom případě čti dál!

    Koho hledáme

    Do našeho rozrůstajícího se týmu hledáme šikulku, která se prostě v kočárcích vyzná. Umí poradit, zda zvolit trojkombinaci nebo jen hluboký kočárek. Pomůže s výběrem správného typu koleček do terénu i na rovné městské chodníky. Nasměruje při výběru kočárku vysoké rodiče, ale i ty, které v dětství méně tahali za uši. Má přehled o doplňcích, které lze ke kočárkům dokoupit a poradí ty nejlepší vychytávky. Takovou, která bude se zápalem sledovat novinky a ráda se o výsledky svého průzkumu podělí s ostatními maminkami. Pokud bys navíc z diktátů a gramatických cvičení dostávala ještě dnes samé jedničky s hvězdičkou, jsi přesně ta, kterou hledáme.

    Co bude tvou prací

    Jako každý odborník, který radí v poradnách na Modrém koníku, budeš spolu s maminkami hledat ideální řešení pro jejich neutichající otazníky ohledně kočárků. Na základě jejich potřeb a přání jim pomůžeš vybrat ten NEJ z kočárků na trhu. Budeš sledovat trendy a novinky, vyhledávat na e-shopech, číst recenze a ochotně se o své postřehy dělit v článcích i v poradně. Nabízíme ti, v podstatě, práci snů, kdy budeš trávit čas na Modrém koníku, prohledávat internet, a to vše z pohodlí domova. Navíc za finanční odměnu. Budeš našim guru v oblasti kočárků.

    =Co ti nabízíme

    Co očekáváme my od tebe, už víš. Co ale, na oplátku, nabídneme my?

    • Práci z pohodlí domova.
    • Flexibilní pracovní doba.
    • Zkušenost, která může v budoucnu v životopisu zazářit.
    • Práci, která bude tvým hobby. (Nebo naopak.)
    • Finanční odměnu na autorskou smlouvu.

    Zapoj se!

    Nenech se přemlouvat, aby ti tato nabídka neutekla. Vyplň TENTO FORMULÁŘ a zkus štěstí. Možná vybereme právě tebe! Výběr ukončíme 10.09.2021 a úspěšným adeptkám se ozveme přes interní poštu.

    Modrý koník tým

    modrykonik
    1. črc 2021    Čtené 244x

    Loučíme se s ambasadorkou Femibion

    Se začátkem prázdnin nadešla chvíle, kdy něco také končí. Přišel den, kdy se musíme rozloučit s Hankou @hanica83, jakožto ambasadorkou značky Femibion zde, na Modrém koníkovi. Hanka tady dva roky rozdávala nejen úsměv a pozitivní energii, ale také doporučení pro těhotné a kojící maminky ohledně výživových doplňků a další zajímavé tipy o zdraví (i nastávajících) maminek a miminek.

    Hani, chtěla bych ti, jménem celého týmu Modrého koníka, touto cestou poděkovat za tvůj přínos, za energii, kterou jsi do této práce dávala, za krásné a inspirativní příspěvky a, v neposlední řadě, že jsi tady byla vždy ochotná maminkám poradit.

    Přejeme ti do budoucna hodně úspěchů, ať se ti daří a ať se ti plní sny. Veřím, že se na tom našem koníkovi budeš s námi houpat i nadále.

    Skupinka Femibion: Když žena ví, co potřebuje pro vás bude fungovat i nadále.

    Za tým Modrého koníka Katka

    modrykonik
    1. čer 2021    Čtené 187x

    Loučíme se s Ambasadorkou Joie

    Po více než třech letech nadešla chvíle, kdy se loučíme s Marcelkou @mummy88, jako s Ambasadorkou značky Joie na Modrém koníkovi. Za tu dobu nám tady rozdala spoustu rad ohledně kočárků, autosedaček a dalších praktických pomocníků pro maminky s dětmi. Její krásná rodinka a každodenní radosti i starosti se staly neodmyslitelnou součástí našeho modrého světa.

    Marcelko, jménem celého týmu Modrého koníka ti chci moc poděkovat za všechny tvoje recenze, rady a dobrou náladu, kterou si na stránkách rozdávala, a taky za veškerou energii, nadšení a lásku, které jsi do své práce Ambasadorky vkládala. I díky tvým příspěvkům se nám na tom našem „oři” houpalo o kousek veseleji.

    Přejeme ti hodně štěstí v pracovním i soukromém životě a věříme, že zůstaneš součástí našich modrých dnů i nadále. 🙂

    Skupinka S Joie doma i na cestách bude nadále fungovat a a můžete si tak stále vyměňovat názory na produkty a značku a dávat si tipy na akce a slevy.

    Za tým Modrého koníka Katka

    modrykonik
    17. kvě 2021    Čtené 828x

    Pracovní nabídka: Hledáme nákupní maniačku Modrého koníka!

    Milé maminky, ženy, nákupní maniačky,

    v koníku stále vymýšlíme novinky, které by vám usnadňovaly každodenní starosti, ale také přinášely čím dál více radosti. Proto přicházíme s něčím perfektním - a k tomu budeme potřebovat jednu z vás! Hledáme právě tebe? Pojďme to zjistit.

    Nakupuješ ráda? Orientuješ se v nejnovějších trendech? Chtějí od tebe kámošky radu, když se nedokážou rozhodnout, který produkt si vybrat? Trávíš ráda svůj čas na internetu a na Modrém koníku? Pokud jsi na všechny otázky odpověděla “ano”, tak to vypadá, že hledáme zrovinka tebe.

    Co bude tvou prací?

    Práce snů každé „nákupní maniačky“ má konkrétní podobu – staň se nákupní poradkyní na Modrém koníku. Spoj příjemné s ještě příjemnějším! Už žádné výčitky při projíždění eshopů, hledání recenzí, vyhledávání produktů a trávení času na Modrém koníku. Protože přesně tohle bude součástí tvé pracovní náplně. Je jedinečná. Placená. Vysněná. A přitom užitečná. A nejlepší na tom je, že to dáme tvému muži písemně - černé na bílém🙂

    Budeš psát články s doporučením na zajímavé a oblíbené produkty a zároveň budeš radit ostatním s výběrem toho, co právě hledají. Nebo možná zatím ani nehledají. Můžeš se jednoduše stát jejich nákupním guru, který jim ochotně poradí v případě otázek, nejasností a dokáže přihlédnout i k jejich preferencím a přáním.

    Koho hledáme?

    Hledáme zkrátka někoho, kdo bude držet ochrannou ruku nad nákupy ostatních maminek. A jak to myslíme? Do našeho týmu hledáme chytrou maminku, která má v malíčku všechny novinky na trhu. Na prsteníček si nasadí pouze takový šperk, který má styl a dobré hodnocení. Prostředníček využívá leda tak k vyzkoušení nejnovějšího laku z „drogérky“. Ukazováček má vždy připravený k pátrání na internetu a prohlížení nejnovějších trendů. V případě, že chce varovat před něčím, co může být ztrátou času či peněz, ho ale umí i vztyčit. A palec? Ten zvedne pokaždé, když narazí na zajímavý produkt, který s radostí doporučí ostatním maminkám.

    Máš pocit, že píšeme o tobě? Tak si na to plácněme. Nebo vlastně ještě ne, protože kromě výše uvedeného potřebujeme i to, abys dobře ovládala gramatiku. Protože každá správná nákupní maniačka ví, že nejlepší produkt je ten „doporučený“, a nikoliv „doporučení“. Nebo že visačka na oděvu se píše s měkkým „i“ – protože to, co visí, nemůže být tvrdé ;)

    Co nabízíme?

    • Jedinečnou zkušenost, při které spojíš svůj koníček s prací, 
    • nové dovednosti a zkušenosti, které reálně využiješ v dalším pracovním životě, 
    • flexibilní pracovní dobu a práci z pohodlí svého domova, 
    • finanční odměnu na autorskou smlouvu.

    Zapoj se!

    Aby ti tahle skvělá nabídka neproklouzla mezi prsty, neváhej dlouho. Vyplň TENTO FORMULÁŘ a zkus své štěstí. Štěstěna se možná usměje právě na tebe. Výběr ukončíme 31.05.2021 a úspěšným adeptkám se ozveme prostřednictvím interní pošty.

    Modrý koník tým