modrykonik
7. bře 2023
557 

Hledáme Ambasadorku pro FARE

Jaro je tady co nevidět a s ním ruku v ruce přichází i více příležitostí trávit čas výlety a nekonečnými procházkami venku. Pro mnohé mrňousky to budou letos na jaře jejich první krůčky, které povedou přes různé chodníčky, kamínky, trávníky, hřiště, možná i les. Výběr první obuvi pro naše nejmenší bývá pořádným oříškem. Na Modrém koníku vám tento nelehký úkol chceme trošku usnadnit. Jak by se vám líbilo, kdyby měl váš drobeček možnost stát se tváří české obuvi FARE? Pokud jste na tuto otázku odpověděli kladně, tak čtěte dále. Značka Fare totiž hledá na Koníku právě vás!

Název samotné značky FARE vznikl ze začátečních písmen slov: Fantazie, Atraktivita, Rentabilita, Elegance. Je to tradiční český výrobce obuvi. V nabídce má 2 hlavní značky - FARE je klasická dětská, dámská a pánská obuv. Značka FARE BARE zase reprezentuje sortiment barefoot obuvi především dětské, ale také dámské a pánské. V nabídce obou značek tak naleznete široký sortiment v rozsahu velikostí 19 - 46. Firma je zaměřena na vývoj a výrobu dětské obuvi vycházkového typu v celoročním, letním a zimním provedení. V roce 2018 FARE představila kolekci barefootové obuvi pro děti i dospělé, která sklízí velký úspěch doma i v zahraničí.  

Jaká by měla být Ambasadorka značky FARE

Ambasadorka FARE by měla být především maminka. Její dítko by mělo být ve věku, kdy dělá první krůčky (a má nožičku o velikosti do 22). Měla by vést aktivní životní styl, mít společenskou povahu a být otevřena novým věcem, mít nadhled a být ochotná sdílet své zkušenosti s uživatelkami na Modrém koníku. 

Velkou výhodou je, pokud má aktivní profil, kde pravidelně přispívá, profilovou fotku, miluje focení, je kreativní v psaní článků a příspěvků a ráda se dělí o všechny (po)kroky, které její drobeček udělal. 

Jaké výhody přináší práce Ambasadorky

  • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
  • nové a moderní dovednosti, které zazáří v životopisu,
  • jedinečnou zkušenost propagovat svou šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
  • a samozřejmě finanční odměnu - 4 706 CZK měsíčně na dohodu o provedení práce
  • práce ambasadorky značky FARE je předem určena na dobu 3 měsíců

Jak se zapojit

Chceš se stát ambasadorkou značky FARE? Zapoj se do konkurzu a třeba se na tebe usměje štěstí. Stačí, když do 13.03.2023 vyplníš tento dotazník.

Napiš nám, proč jsi ideální kandidátkou právě ty. Představ nám, jak by asi vypadala tvoje komunikace o značce FARE na Modrém koníku, a jak bys maminky oslovila a zaujala. Rozepiš se, ukaž nám konkrétní nápady! Kreativitě a fantazii se meze nekladou! ;) Přidej fotky a videa, abychom přesně věděli, co se v tobě skrývá! Pokud jsi navíc i nadšená pro barefoot, neváhej!

Tvoje mise na Modrém koníku by začala již 01.04.2023!

Těšíme se a držíme všem palce! 🙂

Jeee to by se mi libilo, ale bohuzel profilovku ani prispevky na profilu zverejnene nemam 😄
Tak se tesim kdo to bude! 😉

9. bře 2023

Začni psát komentář...

Odešli