icon
1 / 1
avatar

Máslo se salkem prostě jen do mísy a šlehat do bezvědomí?

Odpověz
27. led 2024
avatar

@mourovatakocka Mám poměr 1 máslo na 1 tubu salka, anebo 150 gramů z plechovky. V mikrovlnce na chvilku povolím máslo, ale ne tak, ať je tekuté, vyšlehám, a pak přiliju salko a zase šlehám. Na pohodlné nanášení na dort musí být chvilku v mikrovlnce, pokojová teplota je moc tuhá a můžou se odtrhávat drobky z dortu.

Odpověz
27. led 2024
avatar

@mollyweasley Jako tloustnu jen to čtu, ale zní to fantasticky jednoduše, děkuju!

Odpověz
27. led 2024
avatar

Vypadá nádherně, ale nic jednoduchého na něm nevidím🙂.

Odpověz
27. led 2024
avatar

@eviicka Prostě vnitřek podle chuti, oblemcat krémem, hodit ovoce 🙂

Odpověz
27. led 2024
avatar

@mollyweasley přesně, slepit, oblemcat 😅😆 taky mám dneska za sebou šichtu

Odpověz
27. led 2024
avatar

@mollyweasley Tak pěkně děkuju za tip, fakt super snadné - akorát manžel přinesl místo salka pikao, takže jsme měli kakaový krém 😁🙈 Ale na šachovnicový dort to bylo vlastně taky fajn. A už teď cítím, jak mi rostou špeky.

Odpověz
3. únor 2024
avatar

@mourovatakocka Pikao je ještě lepší, protože co zbyde a můžeš sníst, je mnohem lepší, než salko 😊

Odpověz
3. únor 2024
avatar

@mollyweasley Hmmm já jsem na vánoce zpracovala do cukroví jen půlku kilové konzervy Salka. A zbytek jsem postupně snědla 🙈 Jsem trošku 🐷 Každopádně díky!

Odpověz
4. únor 2024
avatar

@mourovatakocka Kilová! Bože 🥰

Odpověz
4. únor 2024