moncakolarova
4. bře 2023
92 

Bachovy esence pro děti do školy a školky.

WALNUT ( VLAŠSKÝ OŘECH) - je zdrojem ochrany, vede nás k přijetí změn a smíření se s nimi.

CHICORY ( ČEKANKA) - osvobozuje od bolestivého očekávání, pomáhá přijmout realitu takovou, jaká skutečně je.

RED CHESTNUT ( ČERVENÝ KAŠTAN) - ulevuje při strachu o druhé ( maminka se bojí o dítě). Skvělá esence pro dítě, které doslova visí na mamince a je pro něj nepřijatelné prožívat den bez ní. Nahrazuje strach důvěrou a tím otevírá bezpečný prostor pro příjemné prožitky 

GENTIAN ( HOŘEC) - pro zklamané a sklíčené dítě které chce vše zabalit a vzdát to. Pomáhá vnášet klid a nedělat ukvapené závěry.

HONEYSUCKLE ( ZIMOLEZ) - vhodná pro maminky a děti, které jsou uvíznuté v minulém čase a nejsou schopny vnímat přítomný okamžik.

MUSTARD ( HOŘČICE) - pro případ náhlé změny nálady. Propadneme špatné náladě, smutku a pláči. 

ASPEN ( TOPOL OSIKA) - esence pro strachy, které nejsme schopný pojmenovat a nebo o nich mluvit. Dotyčného doprovází zlé sny , tíživé myšlenky, buzení ze spaní. Dítě je nesvé a nesamostatné.

AGRIMONY ( ŘEPÍK LÉKAŘSKÝ) - za veselou maskou skrývají starosti, trápení a pochybnosti a jsou neschopní sdílet je se svým okolím, mluvit o nich a rozdělit se o ně. Děti bývají veselé, "správné". Vnitřní neklid se může projevit kousáním nehtů, oštipováním, popotahováním vlasů, v noci skřípáním zubů, mániemi

Začni psát komentář...

Odešli