Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    mumaddy
    5. srp 2019    Čtené 465x

    Aplikace LIPALAND

    LIPA LAND JE APLIKACE PRO SMARTPHONY A

    TABLETY ZAŠTIŤUJÍCÍ HRY, AKTIVITY, POHÁDKY A

    RELAXAČNÍ ZVUKY

    - uvedeno, že je vhodná pro děti od 3 do 6let, dlě mě, ale i pro mnohem menší. Například rubrika RELAXACE již pro novorozence, které uklidňují různé šumy a zvuky. Pak naopak pro starší, kteří rádi tvoří, vyrábí a hrají hry. A pozor, tím myslím i hry venku i skupinové, ne jen na mobilu či tabletu! Najdete zde plno témat pro vás rodiče, o čem je s dětmi důležité mluvit, co by děti mohlo zajímat a spousty témat k diskuzi s dětmi.

    LIPALAND říká:

    “Věříme v sílu dětské fantazie, a proto jsme propojili všechny části
    aplikace Lipa Land do příběhových světů. Má vaše dítě rádo piráty,
    princezny nebo auta? V Lipa Landu si najde své hrdiny. Přečtěte si
    třeba pohádku o cestě na Měsíc, učte se barvy při cestách po galaxiích
    nebo si vyrobte vlastní raketu“

    Aplikace Lipaland děti učí a zároveň baví. Mnohdy je spojení zábavy a učení pro děti ten nejlepší způsob jak získat nové informace,vědomosti a dovednosti. Není jen pro děti, ale i pro rodiče, či prarodiče, co si poradí s nějakou technologií.

    MY A LIPALAND?

    U nás doma využíváme především rubriku RELAXACE a POHÁDKY.

    Maxík má nyní skoro 9 měsíců a stále miluje různé zvuky a šumy především u spaní. Nebo třeba ráno když si ho vezmu k sobě, tak vydrží být ještě v klidu buď při nějakém zvuku nebo si pustíme audio pohádku, kterých je v Lipalandu také plno. 

    Tím se dostávám do další naší oblíbené rubriky a to Pohádky. Najdete tam desítky pohádek ke čtení, 15 audio pohádek a 5 obrázkových. Čtené čtete klasicky jak z E-booku. Audio pohádky jednoduše posloucháte a obrázkové si můžete prohlížet s dětmi a zároveň jim číst.

    V dnešní digitalizované moderní době, se tomu děti již nevyhnou. Jako učitelka vím, že již ve školce máme různé digitální možnosti jak pracovat s dětmi a to již od těch 3let. Samozřejmě , že nedáváme mobil do ruky tak malému miminku, ale při poslechu šumu na mobil vůbec nesahá. Při čtění kdy čtu já také ne a při poslechu ho máme na stolečku. 

    Koukat na obrázky Maxík vydrží jen chvilku, ale když u toho vyprávím, líbí se mu to. 

    Maxík je všeobecně milovník prohlížení- miluje dětské knížky, kontrastní obrázky apod. 

    Navíc aplikace zaručuje bezpečný obsah. Vy jako rodič, můžete založit více dětských účtů, kde pak máte přehled o čase stráveném například hraním her. Další skvělá věc je časovač- nastavíte dítku co už ovládá mobil či tablet samo třeba 15minut a poté aplikace vyžaduje váš rodičovský kód a dítě dál nic samo neudělá.

    Ke stažení na přiloženém odkaze získáte 3 měsíce aplikace LIPALAND ZDARMA!

    https://lipaland.app.link/addyed_blog

    Navštivte také náš Instagram, kde pravidelně dáváme o Lipalandu informace 🙂 @addyed

    mumaddy
    26. črc 2019    Čtené 504x

    ATTIPAS- obuv pro první krůčky👣

    🦶🏼 ATTIPAS 🦶🏼

    Botky pro první krůčky 👣

    .

    .

    .

    Když jsem ještě nevěděla, o jaké botky jde, a pouze jsem je viděla na internetu, zaujali mě na první pohled svojí barevností, moderním a originálním designem.

    .

    Botičky ATTIPAS jsou vhodné pro děti od 6mesiců do 3let. Jsou speciálně vyvinuty pro děti, které dělají svoje první krůčky. Vyvinuty byli v Jižní Korei špičkovými ortopedy. Jsou certifikované v JK a testované podle českých směrnic v akreditované laboratoři ve Zlíně.

    Splňují hygienické normy pro děti do 3let.

    .

    Attipasky se nejvíce přibližují  přirozené chůzi na boso. Jsou vhodné jako domácí obuv, obuv do školky, herny ale i ven když je sucho a teplo. Jsou dostupné v 6 velikostech. První velikost spíše dekorační nebo zdravá obuv do kočárku.

    My zvolili velikost Medium 20- 10,9-11,5cm.

    .

    Attipasky jsou prodyšné-nožka se nazapařuje a muže dýchat , bezpečné- bez lepidla, toxických látek a formaldehydu,  zdravé- volná špička nebrání zdravému stereotypu chůze a napomáhá aktivizaci krevního oběhu , komfortní díky měkké podrážce která neklouže, lehké a flexibilní- jsou ze silikonu a bavlny. Obuv je lehká a pružná.

    .

    Zaujali vás Attipasky a pročetli jste se až sem? Mám pro vás unikátní slevový kód na slevu. Stačí v košíku zadat MUMADDY10. ❤️👣

    .

    Děkujeme @attipas_cz za dokonalé botky 👍🏼

    #prvnikroky #krůčky #prvniboty #attipas #attipasshoes #attipascz #zdravaobuv #zdraveobouvani #baby #miminko #foot #instaphoto #recenze #mamablog #blogerkycz

    mumaddy
    18. črc 2019    Čtené 499x

    E-shop Kojenecké-oblečení EU

    Rádi bychom vám s Maxíkem dali doporučení na super E-shop, kde seženete vše pro děti od oblečení až po dětský nábytek  i různé věci pro maminky třeba do porodnice.

    E-shop je přehledně uspořádaný. Dělí se na různé kategorie. Doprava zdarma je již od 1000kč a když jste registrovaní tak od 799kč a navíc sbíráte body na dárečky.

    Doprava je možná přes Geis či Českou poštu. A platit můžete klasicky mnou nejoblíbenější metodou kartou on-line, převodem nebo na dobírku. 

    Z e-shopů máme parádní oblečky mrkněte na fotky. 

    Věci jsou značky New baby. Mají super materiál a velikosti sedí. A pozor nesedne miminku velikost či není produkt dle vašich představ zašlete ho bezplatně zpět, v balíku je přiložený lístek. Paráda ne ?

    Už se moc těšíme na podzim, až bude moc Maxik nosit teplákovku aktivně. Fotečky jsme fotili pouze na ukázku, zatím je na ní teplo.

    Za nás tento e-shop opravdu super. Ještě jedním plus je, že na webu mají přístupný on-line chat. Můžete se na cokoliv optat velice příjemného personálu.

    Tak utíkejte nakupovat 💸

    mumaddy
    13. črc 2019    Čtené 463x

    Msgic cup, dudlík od NUK

    Koukejte jaký krásný mám hrneček ! 

    Konce i nový dudlík a pořádný klip který nám do teď chyběl 🙈

    .

    Tento super hrneček ve tvaru vlastně skleničky je netekoucí, nikdy se nevylije! Vhodný je k učení pití již od 8mého měsíce 🤩

    Pít se dá úplně ze všech stran což je super . 

    No my sice ještě potrénujeme, ale zaujal ho, dobře se mu drží i bez oušek. 

    Dá se rozložit na části pro dobré a důkladné umytí. 

    Hrneček je vyroben z plastu a silikonu. .

    Dudlík má nádherný desing, je k němu i uzavíratelná krabička . Skvělý tvar “hlavičky” vhodný pro citlivou pokožku. Savička ne silikonová. Neobsahuje BPA.

    Přiznám, že tím, že je Maxik zvyklý od malá na jiný tenhle nevydrží mít v puse dlouho, zato ho ale zaujal natolik méďa 🐻, že v puse má svůj vydudlaný a na klipu mu visí na hraní a okusovaní tento 🤣 .

    Klip je paradni v tom, že se dá nasadit na dudlik pouze s tou hlavičkou bez očka 😍 což je super, ten nám chyběl. .

    Za nás doporučujeme vyzkoušet ! 

    Určitě navštivte stránky @nuk_ceskarepublika najdete tam plno fajn věcí 🔝

    mumaddy
    16. čer 2019    Čtené 785x

    Testování granulí PROFIDOG

    Dostali jsme s hafanama skvělou možnost otestovat granulky od ProfiDog. Objednali jsme 12 kg. Přesněji jsme měli Profi Dog Adult mini - mám doma dva křížené jezevčíky, tak to byla jasná volba. 

    Web, na kterém jsme objednávali Profidog, byl přehledný, skvěle jsem se orientovala.

    Doručení i zabalení též bez problému. Oceňuji, že to přišlo v krabici. 

    Granulky u nás měli úspěch, každý den misky prázdné do poslední granule. Oproti konkurenční značce nesmrděly, měly i “pěknou barvu.” Za pejsky tedy musím říct, že naprostá spokojenost.

    Za mě jako za páníčka musím pochválit cenu, která je poměr/kvalita super. Dál za mě ještě k tomu jako za ženu chválím 12 kg rozdělěných do 3kilových pytlíků, s ničím jsem se nemusela tahat. Dál je fajn i složení až 46 % masa a živočišných derivátů. Dále také obsahuje bylinky. Neobsahuje pšenici.

    Doma obvykle střídáme 2-3 druhy granulí, ale tyhle byly zatím asi nejlepší. Pokud hledáte kvalitní granulky za super cenu, určitě zkuste. Ještě jsme měli v objednávce dárek a to psí pelíšek, který si také hned oblíbili 🙂

    #testujeme #test_profidog #granule #pes #dog #happydog #jidlo #petfood #recenze #zkusenosti_profidog

    mumaddy
    6. čer 2019    Čtené 505x

    Opalovací krém pro citlivou pokožku

    Recenze a testování opalovacího krému od SVR. 

    Vice na foto🔝

    mumaddy
    4. čer 2019    Čtené 453x

    Vaříme dětem

    Vaření x skleničky.

    .

    Nebudu se tajit tím, že kupujeme i skleničky. 

    Maximkovi, ale také vařím a teď mi moc pomáhá tato parádní kniha od @kniha_mesice .

    .

    Je v ní spousty receptů od těch nejzákladnějších jednoduchých až po ty pro starší děti. .

    Pro mě super pomocník! 

    A třeba začnu vařit miláčkovi častěji, chystám se na to hlavně až bude zelenina ze zahrádky a moc bych si přála ten vařící stroj kde se vaří v páře to je taky pak o něčem jiným 🤣❤️

    Knížku můžete koupit v levných knihách 🙂

    .

    Co vy ? Vaříte ?🤤

    .

    Tak dobrou chuť! 🥦🥕Teda teď už asi dobrou noc🤷🏼‍♀️😴

    .

    mumaddy
    3. čer 2019    Čtené 465x

    Knížky YOYOBOOKS

    @yoyobookssk ! Takhle bych začla tuhle recenzi 💙

    .

    Opravdu 🔝 propracované učící knížky, knížky pro nejmenší i větší děti, dokonce i knížky do vody !💦

    .

    Kam je vezmu sebou, tam mají úspěch. A hned se všichni ptají, kde jsou ke koupi.

    .

    U nás zatím vede velká, plyšová šustící knížka se zvířátky a knížka s kousátkem, kde si později děťátko s vámi procvičuje paměť.📕

    .

    Knížka Slova, učí -co jiného než slova a také do sebe stránky zapadají, tudíž má i hmatové prvky. Je pevná, aby jí dítě neroztrhlo. Díky tloušťce stránek se dobře otáčí i nejmenším dětem.

    .

    Jsou tohle moje uši? Tu si prohlíží společně semnou Maxik moc rád, jsou tam zvířátka a hledáte, komu patří uši vykukující z knihy. 🐨

    .

    Najdeš mě? Je to novinka, chvilku na trhu🐳. Je to dotyková knížka se zvířátky. V knize najdete několik různých povrchů⭐️.

    .

    Ještě máme knihu do vany s žinkou na mytí, tu jste viděli ve stories. 🛁

    .

    Na instagramu @yoyobookssk najdete odkaz, kde lze knihy koupit, pokud vás nějaká zaujala, tak se určitě mrkněte nebo napište přímo na jejich Instagram, kde vám velice milý a ochotný personál poradí 🔝❤️

    My jsme velice spokojeni a moc děkujeme 🌼