mummy88
18. únor 2021
929 

Inspirující soutěž s Joie

Poslední rok je rokem změn a pro mnoho lidí je velmi náročný. Donutil nás trávit více času doma a to často obnáší i zvýšenou potřebu zabavit děti, navíc teď přes zimu, nebo v určitých životních obdobích, jako je potřeba nemoc, karanténa, potřeba rodičů pracovat, případně v důsledku počasí. A nebo prostě si jen chvíli sednout a vypít si kávu a povykládat s partnerem. 🙂

Pojďme se opět vzájemně inspirovat!

Podělte se s ostatními maminkami o inspiraci, jaká je u vás doma „top“ činnost, která vaše děti zaručeně zabaví a kterou rádi dělají. Pokud je to možné, uveďte věk dětí. Televizi umíme zapnout každá, ale pojďme být trochu kreativní, nápadité, předejme své zkušenosti a osvědčené rady ostatním.

Leckdy není potřeba hledat žádné složitosti a stačí naprosto jednoduchá činnost a děti mají o zábavu postaráno! 🙂

V soutěži můžete vyhrát jeden z oblíbených produktů Joie, a tím je lehátko Joie Dreamer Fern, které je vhodné pro nejmenší miminka. Takže pokud nějaké mimčo doma nebo v okolí máte, nebo plánujete, zapojte se! I ty z vás, které na děti teprve čekají určitě nějaká fajn činnost napadne. 

A jak se tedy do soutěže zapojit? Pravidla jsou velmi jednoduchá:

1) Dát "like" tomuto článku

2) Na hlavní zeď vložit příspěvek s činností, kterou rády dělají vaše děti a u které vydrží samostatně delší čas a vy si tak snáze ukradnete chvilku pro sebe. Příspěvek doplňte o tematickou fotografii a ideálně i věk dětí, pro které je činnost vhodná, pokud nejsou na fotografii.

3) Označit příspěvek hashtagem #inspirujici_soutez_joie

________________________________________________

Soutěž končí v neděli 28. 2. 2021 o půlnoci. V následující den pak vylosujeme vítěze. 🙂

Těším se na novou inspiraci a přeju hodně štěstí!

Marcela a Joie

#joie #joie_czsk  #inspirujici_soutez_joie_pravidla

Autor komentář smazal
mummy88
autor

@jukanek 😍 rozhodně je! 🙂 U nás taky top činnost.

16. únor 2021

#inspirujici_soutez_joie U nás u starších dětí (11 a 8 let) jsou to jednoznačně Monopoly. Sourozenecká rivalita nezná mezí a dokáží u toho sedět dvě až tři hodiny běžně 🙂

17. únor 2021

#inspirujici_soutez_joie malému je 10 měsíců nyní si už občas vydrží hrát sám, ale nejvíc věcí stihnu, když náš andílek SPINKÁ. Waldík moc doma nespí, tak je to posvícení, když se nechá položit spící do postýlky nebo usne na sedačce u kojení a já můžu nenápadně odejít třeba do kuchyně nebo na WC nebo si nachystat jídlo.

22. únor 2021

Začni psát komentář...

Odešli