1 / 1

    U versatrax vím, že jde cely svléknout. Zatím si na to netroufám, nejsem si jistá jestli bych ho pak zase oblikla. Takže sundam sedačku a konstrukci narvu do vany a nebo sundam kolecka. Pak jde do vany sedačka a pak nechám vyschnout u topení. A nebo jen houbickou, vlhcakem, když nejde o žádný drámo.

    10. bře 2021

    Ja mela Hartana a vse co slo, tak jsem opakovaně davala do pračky. Zbytek jsem cistila rucne vodou a pracím gelem. Bud jsem to nechala schnout na hodne rozpálené podlaze v koupelne nebo v lete na slunci, aby se neudelaly mapy.

    10. bře 2021

    Greentom jsem celý postavila do sprchy a vydrhla v ní 😀 Byl komplet plastový. Ještě mám doma Britax, tomu jde část vyprat, zbytek hadříkem, ale není už moc na parádu, ale třeba v létě nás zachránil na výletě v Praze, kdy se v něm v horku střídaly všechny děti, takže si ho určitě ještě nechám pro podobné náročnější akce.

    10. bře 2021

    Litertax jsem vzala na zahradě hadicí 😁

    10. bře 2021

    Jak Babydesign husky, tak i Joie Litetrax 4 Air jsem vzdycky svlikla a hodila do pracky 🙂

    10. bře 2021
    10. bře 2021

    Lidl ubrousky Multisurface, předtím jsem ho vzala hadicí/sprchou. A letos jsem renovovala střechu nátěrem barvy od Artemis, vypadá luxusně, takhle ocelově šedej nikdo nemá! 🙂

    10. bře 2021

    Co třeba parní čistič, nezkoušel. Někdo?

    10. bře 2021
    mummy88
    autor

    @alneka fakt jo? Tyjo to si nedokážu představit, fajn nápad! 🙂

    11. bře 2021

    @mummy88 já v našem minibytě měla kočár na jižním balkoně, takže přes všechna zakrývací opatřenívybledla černá střecha. Fakt ekl, samej flek. A originál se nedá dokoupit. Nebylo zbytí. Myslím, že nemusím popisovat, která část je před :-

    11. bře 2021