Prší, prší, padá voda.
    Sníh nebude, velká škoda.
    Ježíšek až přijede, sáně nechá doma.
    Na blátě mu nepojedou, bude mít jen soba.
    Sob toho moc neunese, proto zrychlí krok.
    Připijem si na Vánoce a šťastný nový rok přejeme

    nejtik
    10. kvě 2016    Čtené 133x

    Kostým ledové království

    Dlouhou jsem váhala, zda se s tím mám podělit, ale musím uznat , že bych ocenila si přečíst nějaké takové články a ušetřit si takové nepříjemnosti, které se mi přihodily.

    Má dcera si usmyslela, že by si moc přála kostým Anny z pohádky Ledové království.

    Donedávna jsem si nemyslela, že by to mohl být nějaký problém , ale teď z vlastní zkušenosti vím, že ano. Hledala jsem něco, co by nebylo, až tak cenově zdrcující, něco, co by mě a manžela nepoložilo, kdyby se ze šaty něco stalo.Našla jsem na internetu spousta inzerátu z čekací dobou 1 až 2 měsíce varování!!! tyto inzeráty většinou požadují platbu předem a zboží bud nedorazí a nebo je v takovém stavu, že se štítíte  ho navléci na vaše dítě. Reklamace u těchto prodejců je bud nemožná nebo zdlouhavé vyřizování , které vyjde i na několik měsiců, povětšinou reklamaci neuznají a peníze nazpět neodešlou a vám zbyde doma šunt.  

    Po několika měsících bádání na internetu, jsem našla na seznam.cz inzerát od orchidej28907 a mohu říct, že ty šaty sice stály okolo 600 Kč, ale kvalitní a opravdu nádherné.S touto prodejkiní byla výborná a hlavně rychlá bezproblémová komunikace, která i poradí při výběru velikosti, což se mi nedostalo od ostatních prodejců a ani nebudu jmenovat kolik jich bylo. Mrzí mě, že není tolik stránek s ověřenými obchodníky aby si lidé ušetřily takové zklamání a potíže.

     Tímto vás vyzývám Maminky, aby jste se podělily o své zážitky.