neyki
31. bře 2016
26 

Cutie Jewellery

V našem katalogu si můžete vybrat z velkého množství tvarů a barev náušniček jak v bílém, tak ve žlutém zlatě.

Aby byly náušničky pro malé parádnice co nejpohodlnější, vyrábíme je tak, aby byly co nejlehčí. Jejich hmotnost se tak pohybuje mezi 0,8 – 1,7 gramy.

Další věc, kterou jistě oceníte, je bezpečné zapínání, které je použito u všech náušnic – typ brizura. Nemůže se tak nikdy stát, že se o ně vaše holčička poraní nebo náušnice ztratí.

Pokud si z našeho katalogu nevyberete, můžete si na našich stránkách pomocí jednoduchého konfigurátoru vytvořit náušničky vlastní.

Dobry den mam dotaz k zapinani "brizura" - bylo by mozne nejake detailni foto? Nedokazu si to predstavit 🙂 Dle fotek nausnicek ve vasi nabidce se jedna o stejne zapinani jako ma moje dcerka, ale nausnicky se ji oteviraji a uz je nekolikrat malem u
ztratila...tak jestli treba nedelame neco spatne? Dekuji! 🙂

6. kvě 2016
neyki
autor

Dobrý den, postačí vám tato fotka? 🙂

7. kvě 2016

@neyki jo jasny dekuju, tak to je presne to zapinani co ma dcera ☹ Staci malicko pohnout s osou oblouku za ktery nausnice visi v ousku a uz se to otvira prave ☹ myslela jsem ze je to nejak "zamcene" 😲

7. kvě 2016

Dobry den. Chci se zeptat, jestli zapinani balonek je vhodne pro pulrocni holcicku. Nebo radeji doporucujete klasiku brizuru.

31. črc 2016
neyki
autor

@rexyi Dobrý den, záleží na velikosti ušního lalůčku a velikosti dírky. Pokud nemá holčička lalůček příliš drobný doporučujeme brizuru.

1. srp 2016

@neyki budeme nastrelovat a pak menit. Nevim jestli je to drobny lalucek ☺

1. srp 2016
neyki
autor

@rexyi Pokud budete nastřelovat, tak je potom lepší na výměnu brizura, balónek má širší dřík-tyčku, na kterou se šroubuje a doporučuje se spíš po propíchnutí jehlou. 🙂

1. srp 2016

Začni psát komentář...

Odešli