nijij
22. kvě 2018
167 

Baby Dove zamířili k nám

Po delší době se i nám podařilo otestovat dětskou kosmetiku. Jonáš není nějak extra vybíravý a citlivý takže jo vlastně umyju tím co je zrovna doma.

Poslední dobou, kdy vylezlo sluníčko se mu na ručičkách a tváří objevila krupička které jsme se nemohli zbavit. Díky řadě Baby Dove  a jeho tělovym krémem  jsme vyrážky dostali trochu pod kontrolu.

Vlhčené ubrousky (nestihla jsem vyfotit) zmizely jako první, nepoužívala jsem je ani tak moc na zadek jako spíše na ruce. Na můj vkus jsou docela suché já osobně mám raději takové hodně mokré. Ale jinak jsou dobře, netrhaji se, moc ,,nesmrdí" takže u nás prošly.

 Sprchový gel  jsem používala i jako šampon. Nikdy nebyl problém že by slzely očička což je super. Dělá úžasnou pěnu a umyje i opravdu špinavé dítě 😀 Krásná jemná vůně přesně akorát pro mě 🙂 co jsem nejvíce ocenila je pumpička. To je úplna zlata tečka, sprcháč mám na vaně a jednou rukou si napupuji tolik kolik potřebují žádné zbytečně pohyby. 

 Ale co mne nejvíce potěšilo a překvapilo byl Krém na opruzeniny. Za nás to je úplný zázrak , jeden den měl Jonáš docela odpružený zadek vyzkoušela jsem tento krém a nestačila se divit , během pár hodin zabral a na druhý den měl zadek zase tu svoji standartní barvu. Vypadá že je strašně malý ale vystačí  opravdu na delší dobu, krému stačí nanést opravdu malinko je hutný a pak stačí už jen rozmazat do ztracena. 

 Celkově když baby Dove shrnu mne kosmetika milé překvapila a už nyní dokoupila zasoby.  Je zde výhoda že si můžete vybrat ze dvou variant sensitive a normální řadou která je o trošku více navoňaná ale nám to vůbec nevadí. My byli nadmíru spokojeni a věřím, že kdo vyzkouší nebude zklamaný.

#test_babydove #recenze

Začni psát komentář...

Odešli