nikissek28
22. zář 2022
133 

Jak se líhnou kuřátka POTŘETÍ

Tak jsem si uvědomila,že ji tu chybí poslední porod. 

Samozřejmě jako u dvou předchozích, císařem 🙂 

Termín dle UTZ i MS 21.4.2020, pobavilo mě,že byl naprosto stejný jako u prvního syna. 

Váha po narození: 3260g

Délka: 47cm

Datum narození: 17.4.2020 v 9:25

Když jsem v srpnu 2019 zjistila že jsem těhotná, nebylo mi dvakrát do zpěvu. První kdo to věděl,byla mistrová v práci 😆

Těhotenství tentokrát bylo náročné. Nevolnosti cca do 14tt. Hned po nich,následovali bolesti kyčlí. Od listopadu jsem zůstala doma na neschopence. Nízko položená placenta a ještě jsem si někde "koupila" zápal plic.

Pamatujete si,jak se v Ostravě ve Fakultce - nemocnici střílelo? Byla jsem tam den předem. Na konziliárním ultrazvuku,kvůli ty placentě. Pár dní po tom mě ale bolely kyčle,stydká kost. Neušla jsem víc jak 100m, myslela jsem že umřu. 

Těhotenství ale nějak plynulo, utíkalo to. A najednou přišel únor a nástup na mateřskou. Šla jsem 8 tydnu před. Užívala si že si nemusím hlídat kdy musím domů od kamarádky,či bydlela pode mnou 😆. Že můžu s dětma jet na maškarní, cokoliv. Bohužel,jen do března. Protože COVID!!!

Tak jsme si užívali sami sebe navzájem doma. Dochystavali vybavicku. 

Ještě jsme se stihli 17dni před porodem přestěhovat 😆

Den D.

14.4 jsem musela na testy na covid a podle toho buď bude nebo nebude hospitalizace. 16.4 kolem půl 14 SMS že negativní,tak jsem hned volala do porodnice a že má přijet i hospitalizaci a CS tedy bude druhý den.

Přijela jsem někdy kolem páté odpoledne. Příjem,monitor,odběry a ubytovat. 

O půl páté ráno budíček a taková ta klasika před cs. 

Šla jsem až druha ten den. 

Následující text je zkopírovány,posílala jsem kamarádce na Messengeru. 

Měla jsem poloviční narkozu, od zad dolů. Spinal. Napichli ho asi až na po šesté. Nejdřív mi střílela jedna noha pak druhá, pak jen záda pak zas noha a pak až mě začalo brnet všechno tak dobrý. (Napichli mi nějaký nerv tak mi to občas někde cukne. Ale říkala známá co je zdravotník že mám být ráda že chodím podle té zprávy 🤦‍♀️) A to jsem už říkala ať mě uspi celou že to nedám. Ale prý že už ne.

No a pak jak prvně rizki tak jsem ten rez taky cítila tak ajem tam zařvala ale hned to přešlo.

Hned po tom mi začal padat tlak, to byla taky lahudka. Opět jsem se koukala kráva všude okolo že takže tam něco od krve tam něco od krve tak jsem se málem zblila. a pak jak mě zasivali tak nemohli zastavit krvácení tak pro změnu to palili🤦‍♀️ a na tom pooperačním jsem měla pytel na jizve. Jsem myslela že umřu. Měla jsem fakt pocit že je po mě. A vstávání poprvé úplně super ale pak jsem nemohla vstát podruhé sama ani za nic. Teď už Teda jakž takt dobrý ale tohle byl nejhorší porod.

Mariánka se narodila krásná a zdravá a to je hlavní 🙂 

Začni psát komentář...

Odešli