1 / 1

    Dávala jsem a nic se nestalo, složení se až tak neliší

    27. únor 2020

    Davam ho od listopadu a v pohode. Davala jsem ho i dceri skoro dva roky a taky dobry. 😉

    27. únor 2020

    Tak predpokladam ze tve dite ma.uz normalni stravu takze neni problem.v tom davat jen napoj..vitaminy atd to ma nemusis se kvuli tomu nejak extra znepokojovat.

    27. únor 2020

    @leniczka23 No to je prave ten problem, ze toho moc nesni, takze o vyvazene strave nemuze byt rec, myslela jsem, ze to podstatne bude mit alespon z toho mleka.

    27. únor 2020

    @nikolaamiminko mozna je na case ve 2 letech to mlicko odbourat a prejit na tuhou stravu..oni kdyz vedi ze dostanou mlicko proc by jedly ze..zadne mleko uz mu ve dvou letech neda vse potrebne..

    27. únor 2020

    @nikolaamiminko je to jen slovíčkaření, buď v klidu

    27. únor 2020

    S dovolením se připojím k dotazu. Dcera 2roky na večer dostává Bebu, ale dnes jsem koupila toto. Je to velký rozdíl mezi tímto DM mlékem a Bebou ?

    27. únor 2020

    @anna0306 urcite ne, dokonce DM mleko bylo v Dtestu na lepsi pozici nez Beba..

    27. únor 2020

    @leniczka23 Děkuji 🙂

    27. únor 2020

    @leniczka23 Vsak on syn je na pevne strave pomerne dlouho, jedl vsechno a hodne, pak se sekl, je to asi 5 mesicu a nechce skoro nic, takze to uplne neni tak, ze bych mu davala jen mliko a odpirala tuhou stravu

    27. únor 2020

    Tady jeste, co mi napsali z DM o tom napoji. At si kazdy udela asi nazor sam.
    Ja, vzhledem k tomu, ze syn opravdu moc neji, tak budu menit znacku a koupim radeji klasicke pokracovaci mleko

    27. únor 2020

    Mléko je základ do roka, pak už děti jí všechno. A pokud jí méně, nebojte, je to jen období. Můj kamarád doktor mi na tohle řekl "neboj, nevím o jediném dítěti, které by dobrovolně umřelo hlady." 😉

    27. únor 2020

    Asi bych zapracovala na tom jídle spíš, než měnila mliko🙂

    27. únor 2020

    @nikolaamiminko Tak pokud ma jen obdobi a neni to tak, ze by byl jeste porad prevazne na UM nemusis se fakt bat. Vitaminy a mineraly tam jsou takze je to vic nez napoj a jednu nebo dve porce jidla denne to zvladne nahradit.

    27. únor 2020

    Ono i na vsech pokracovacich mlekach od roka je napsany, ze nemaji nahrazovat pevnou a pestrou stravu. To same se mi ted stalo s mlekem z Rossmana. Od roka uz to neni pokracovaci mlecna vyziva ale mlecny napoj 🤷🏻‍♀️ Dcera to vyresila sama, ze ji to proste nechutna, takze jsem skoncila u Kendamillu. Kdyz si to spocitam tak v akci me krabice 900g vysla na 320 korun. Coz je jen o “par” korun vic jak dve baleni mleka z rossmana a mam klid na dusi. Osobne bych v tom tak velky problem nevidela. Nemyslim, ze by to bylo nejake “aususove” mleko, a asi kdyby dceri chutnalo, normalne ji ho budu davat 🙂

    27. únor 2020