noirdame
31. kvě 2018
332 

Náš test Veroval testů

Zdravím všechny kdo chodí na Modrého koníka a zajímá se o užitečné novinky. Přesně pro vás je tenhle článek🙂.

Díky tomuto portálu a firmě Hartamann, jsem si i já mohla otestovat jak na tom jsem.

Odpověděla jsem na tuto příležitost a ouuu jeee , byla vybrána, a v pondělí na mě zvonil pošťák s krabicí, která obsahovala 6 testů -

Co to vůbec ty testy VEROVAL jsou - je to spolehlivá domácí "minilaboratoř" , kterou zvládne podle návodu - text s obrázky- opravdu ÚPLNĚ KAŽDÝ.

Jestli dbáte o své zdraví, neradi chodíte k lékařům, nevyžíváte se v hodinách prosezených v čekárnách doktorů, a nechcete se doprošovat o žádanku ke specialistovi, pak se rozhodně po těhle testech poohlédněte.

1. NEDOSTATEK ŽELEZA  - kvůli tohoto testu jsem se přihlásila. Syn je hodně bledý pořád, ale Mudr. se zdál extrémně a z krve mu vyšlo, že má málo železa (mimo jiné jeden z příznaků nedostatku této důležité látky je právě bledost). Dostal Aktiferin (železo v kapkách), super - zvedla se mu hladina železa, ALE začaly mu černat zuby - jeden z nežádoucích účinků. Hned jakmile se mu hladina zvedla kapky jsme vysadily, ale musíme to hlídat. A protože chci, aby syn byl zdravý a měl vše co potřebuje, ale zároveň nechci, aby měl ošklivé zuby - tak je pro mě tenhle test geniální řešení, jak si to pohlídat a zároveň nemuset stále chodit k lékařům na testy krve se synem, jestli má, nebo nemá dostatek železa. Díky Verovalu, jsme píchli do prstu, ...počkali pár minut a....naštěstí ok a kapat nemusíme 🙂

2.NESNÁŠENLIVOST LEPKU - trápí vás nadýmání, křeče v břiše, nepravidelná stolice,...tak šup do lékárny pro test, a jde se na to - zvládne to opravdu každý a můžete pak vyloučit další možnost svého trápení, nebo upravit stravu a být v pohodě.

Test je úplně jednoduchý - vše co potřebujete najdete v krabičce - píchnutí, desinfekční polštářek, pipeta, nádobka s testovací tekutinou, testovací krabička,...a jako příjemný bonus, ani taková maličkost jako náplast na přelepení píchance samozřejmě nechybí...

A budete IN - je to teď společenské téma 🙂)

3.BORÉLIE Z KLÍŠTĚTE - Vzhledem k tomu, že máme dvě děti, bydlíme v rodinném domku se zahradou a často jezdíme na hory, tak jsem ráda, že tento test bude součástí mé lékárničky. Když se nějaký zákeřňák zakousne (i když tajně doufám, že ne), tak ho pak můžeme pro klid duše , po vytáhnutí otestovat. A nemusíme ho za drahé peníze posílat do žádné laboratoře.

Myslím, že tenhle test by měla obsahovat každá rodinná lékárnička, protože čím dříve se začne s léčbou borélie, tím lépe.

4.MUŽSKÁ PLODNOST - tenhle dostane kamarádka jako dárek (podstrčí ho pak chlapovi🙂) . Snaží se teď o miminko, a víte jak to je....muži neradi s touhle intimní záležitostí chodí k lékaři. Takhle si sami hezky, doma, v klidu, soukromí mohou otestovat jak na tom jsou a případně to řešit dále.

5.ZJIŠTĚNÍ ALERGIE - rýma, není to nebezpečná nemoc, ale sami víte jak je to otravné, a navíc často se z toho může vyklubat něco horšího - hleny zatékají do krku, dítě kašle a pak to může sednout až na průdušky. Vzhledem k tomu, že děti ani to smrkání nemají vychytané, tak to sedá občas do uší, nebo očí....a když by člověk věděl, že je to alergie, dá léky a je klid. No, ale nikdo nechce s každou rýmou k lékaři, jestli náhodou není alergik. A hele - je tu test na alergie....

U nás to byla teda viroza - test negativní...ASPOŇ VÍME NA ČEM JSME 🙂

6.CHOLESTEROL - tenhle test jsem dala mamce - bylo tam takové kolečko s barevným spektrem, kam mamka kapla kapku krve z prstu (opět komplet vybavení v krabičce), a vyšlo jí bohužel zvýšená hladina (viz foto). Tudíž ji přesvědčuji, ať si zajde k lékaři na kompletní vyšetření a co s tím dále dělat, jestli úprava stravy v jejím případě postačí, přecejen už není nejmladší.🙂

Firma Hartmann řada výrobků VEROVAL má na našem trhu i další testy k domácímu použití, které určitě také stojí za zmínku. Nevyzkoušela jsem je teda samozřejmě všechny, ale s ohledem na ty co znám z vlastní zkušenosti, určitě doporučuji i ty ostatní  (Veroval - prevence žaludečních onemocnění, Prevence střevních onemocnění, Veroval CRP domácí test - podle mě hodně super věc - jestli má význam jít k lékaři pro antibiotika, Veroval test na drogy, a nesmím zapomenout ani na Veroval Zánět močových cest domácí test - ten určitě ocení spousta žen a dívek).

Děkuji moc Modrému koníkovi i firmě Hartmann za možnost testování, protože až doteď se přiznám jsem vůbec netušila, že něco takového jako domácí testy vůbec na trhu existuje 🙂))))

#test_veroval #recenze

Začni psát komentář...

Odešli