Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Zdravím, nevyužijete někdo Nutrilon Allergy care syneo 2, 450 g. Mám ho otevřené, pouze jednou použité. Je mi to líto vyhodit.

    (2 fotky)

    Prosím o radu zkušenějších. Malému je 8 měsíců a nejspíše mu rostou zuby nahoře. Už 5 den kaká i 8x za den. Vždy když něco sní tak za chvilku to je venku, jak po kojení tak po prikrmu. Jak dlouho to tak cca trvá než se mu ta stolice zase srovná a zuby budou venku. Jaké máte zkušenosti???mám pro jistotu v pondělí kontaktovat Mudr.?

    Ahoj holky, malému je přes 6 měsíců a už asi měsíc a půl špatně spí v noci. Budí se na kojení nebo pochování co 2 hodiny (někdy i po hodině). Kroutí sebou jako by si nemohl prdnout. Jakmile je u prsa pije dokud si neprdne nebo neusne. Takže moje prso je jenom na to, aby se mu pohnuly střeva a šlo mu to. Nebo začne brečet dokud ho nevezmu z postýlky na ruky a houpu s ním. Za chvili ho dám do postýlky, pokud se sám přetočí na bok, tak usne a bude spát zase dvě hoďky, ale pokud zůstane na zádech začne hned opět brečet a já ho musím zase vzít a chovat. A tak pořád dokola, dokud neusne. Už nevím co s ním. Přes den prdí krásně, jak se hýbe a zvedá nožičky, ale v noci mu to v leže nejde. Kdyby někoho něco podobného trápilo nebo by poradil budu ráda.

    Ahoj holky, malý (4,5měsíce) dneska odmítá pít. Za celé dopoledne si jen párkrát cucnul z prsu a to ještě při velkém řevu. V noci se klasicky přisál a šel spát. Ráno se napil naposledy o půl 7 hod a od té doby když jdeme jíst tak začne strašně řvát. Jinak je celkem usměvavý i si pěkně hraje, ale jakmile ho vezmu na kojení tak řev. Zkoušela jsem dávat i čajík v lahvičce, ale jen si s tím hrál. Měřila jsem teplotu v zadečku a má 37,6°C. Před chvilkou usnul. Mám s ním pádit k doktorce nebo ještě počkat???

    Ahoj holky.Mám doma 6 týdenní chlapečka a trápili nás koliky. Začala jsem užívat probiotické kapky biogaia a zároveň infacol. Probiotické kapky dávám 15 den. Po cca 10 dnech užívání pláč skoro ustal. S pláčem však ustalo i vyprazdňování stolice. Malý dřív kakal po každém přiložení k prsu. Po těch 10 dnech užívání měl stolici 1 krát za den. Nyní se pláč znovu objevuje a na stolici nebyl už 2 dny. Máte s tím některá zkušenost? Prdí přitom krásně, plyny odchází.