nuninove
12. bře 2020
212 

YVES ROCHER - Lifting Végétal

Článek smazán autorem
5. říj 2020

Dva týdny jsem měla možnost testovat pečující kosmetiku od Yver Rocher a to konkrétně řadu Lifting Végétal. Celá tato řada posiluje strukturu pleti, zvyšuje buněčné napětí a stimuluje syntézu elastinu. Na této řadě pracovali vědci Yver Rocher celé 2 roky. Hlavní složkou této řady je zběhovec plazivý. Je považován za plevel, ale je skvělý v tom, že obsahuje velké množství rostlinného kolagenu.

Vysoce koncentrované zpevňující sérum

Sérum je první krok při nanášení. Používá se ráno a večer a má lehkou gelovo-průhlednou konzistenci a příjemnou vůni. Slibuje vyhlazení vrásek a okamžitý efekt vypnuté pokožky. Po jeho nanesení jsem měla lehce pocit stáhnuté pleti, takže účel okamžitého vypnutí asi splnil, nicméně jsem měla jsem problém s jeho drolením. 

Zpevňující denní péče na ovál obličeje 

Druhý krok si můžete vybrat, zda použijete denní krém, nebo sáhnete po tomto fluidu. Musím říci, že z celé řady je toto můj favorit 🙂 Je lehoučký, perleťový, takže pleti dodá okamžitý jas a odpočatý vzhled. Slibuje vyplnění pleti, redukci vrásek a vypnuté rysy obličeje. Byla radost s tímto produktem pracovat 🙂

Denní zpevňující péče 

S denním krémem jsem byla také spokojena. Má lehkou konzistenci, příjemně se roztírá a krásně voní. Pleť je po něm hydratovaná, vyživená a příjemná na dotek. Opět slibuje vyplnění pleti, redukci vrásek, posílení pleti a zvýraznění kontur obličeje. 

Noční zpevňující péče 

Noční krém mě překvapil svou konzistencí. Je hodně hutný, ale to já u nočních krému preferuji, takže pro mě to bylo příjemné překvapení. Voní stejně jako denní krém, jen jsem měla problém s lepkavým finišem po nanesení. Slibuje tonizaci, posílení pokožky, vyhlazení rysů obličeje, redukci vrásek a navrácení elasticity a napětí pleti.

Zpevňující péče na okolí očí 

Poslední z celé této řady je oční krém. Je lehoučký s příjemnou vůní a pokud ho uchováváte v lednici, tak má dokonale osvěžující pocit při nanášení a tím i redukuje otoky kolem očí.  Dobře se nanáší a roztírá a díky roll-onu není nutné používat prsty. Používá se 2x denně a slibuje okamžité rozjasnění pohledu, redukci vrásek a zmírnění váčků pod očima.

Závěr

Nemohu úplně posoudit, zda tato řada opravdu funguje tak, jak slibuje. První viditelné výsledky jsou znát zhruba po měsíci pravidelného užívání, tudíž po 2 týdnech nemohu v tomto ohledu hodnotit. Vyhovovala mi denní péče, fluid a krém na oční okolí. Naopak noční krém mi vadil svou lepkavostí po nanesení a sérum mi nevyhovovalo vůbec díky drolení. Neumím si představit, že bych poté na to dala ještě makeup. To by asi nebyla dobrá volba. Nicméně budu testovat dál a uvidíme jestli budou znát nějaké výsledky po pečlivém a pravidelném mazání.

+ konzistence

+ vůně

+ skleněné nádoby vhodné k recyklaci

+ více než 95% složek je rostlinného původu

+ vhodné pro vegany

+ pro všechny typy pleti

- vysoká cena

- drolící se sérum

- lepkavá pleť po nočním krému a pocit stáhnuté pleti

#recenze 

#test_yvesrocher

Začni psát komentář...

Odešli