olivovna
6. říj 2020
583 

Byli jsme v ČT:D ve Zprávičkách

Zářijovou událostí číslo jedna, alespoň pro naše děti, byla bezpochyby návštěva filmového štábu z ČT:D. Televize u nás natáčela materiál pro dvě reportáže, které postupně odvysílá v pořadu Zprávičky.

První vysílání již proběhlo dne 03. 10. v 18:40 a přineslo reportáž o tom, jak k nám do léčebny pravidelně jezdí lektorky od Dr. Klauna z projektu Barevné hraní, aby si s dětmi povídaly, malovaly a učily je zajímavé techniky tvoření.

Druhá reportáž je ve vysílacím plánu v týdnu od 12. 10 a opět ve Zprávičkách v pravidelném čase. Bude se věnovat autorce knížky Pohádky k dočmárání Martině Pupcsikové. O termínu vás budeme informovat, proto nás sledujte na webu i FB.

V reportáži dnes uvidíte, jak se hlavními televizními hvězdami, byť na okamžik, staly děti ve věku do 6 let, které jsou na léčebném pobytu s doprovodem rodiče, lektorka Zuzka od Dr. Klauna a naše milá paní doktorka Eva Havránková.

Ze zákulisí natáčecího odpoledne můžeme prozradit, že se děti moc hezky bavily, hrály si a povídaly. Dokonce se bez ostychu a spontánně rozpovídaly i na kameru, což sami uvidíte na dnešním záznamu. Všechny hlášky se do vysílání nevešly, ale jedna z mnoha určitě stojí za zveřejnění...."máme různé procedury, třeba míčkování, to je procedura, aby odešly bacily z těla pryč". To byla odpověď 5 leté odbornice, která o ní chvíli učeně přemýšlela, aby pak stručně a jasně odpověděla.

Podívejte se, jak nám to v televizi slušelo🙂.

Začni psát komentář...

Odešli