olivovna
22. dub 2024
256 

Příběh Terezky

Terezka byla v Olivovně na léčebném pobytu. Minulý pátek přijela, aby se s dětmi podělila o svoje zážitky.

"Nikdy jsem nebyla nějak štíhlá jako dítě, ale milovala jsem sport nadevše, snažila jsem se hubnout, ale nikdy mi to nevydrželo nějak dlouho. Pár kilo dolů, ale pak zase hodně nahoru, bylo to jako na horské dráze. Moje rodina byla z toho také smutná a snažili se mi pomoct, ale měla jsem mlsný jazýček a moc motivace do zdravého jídla ne. V srpnu roku 2023 jsem jela poprvé do Olivovny, nebyla to dobrovolná cesta, ale po týdnu jsem si uvědomovala, že jsem tady ráda. Kamarádky, se kterými jsem byla na pokoji mi hrozně pomáhaly na cestě v seberozvoji.

Velmi mi to pomohlo a věděla jsem, že sem budu chtít znovu.

V Olivovně mi ukázali cestu, kterou jsem potřebovala najít a hrozně mi to pomohlo. Mohu se dál věnovat tomu, co mě baví a nebát se toho, že se moje snaha zboří.

Našla jsem zdravý styl života a vím, že to jen tak nezahodím."

Ahoj, v Olivce jsem jako dítě byla také. Tehdy to tam nebylo ještě takhle hezky zrekonstruované. A přesto ten pobyt tam, měl své kouzlo. Musím, ale říct, že tehdy, to bylo spíš vstřícnější, takové rodinné..., dnes už ani na oddělení ani na pokoj nemůže rodič doprovodit své dítě. To tehdy ještě šlo. Ráda na tyto pobyty vzpomínám. Zažila jsem jich víc. Byla jsem 3× v Počátkách, nádherné prostředí v přírodě. Dnes už je z toho nějaký hotel, nebo něco podobného... Za mě ohromná škoda. Následně pak Metylovice a ještě jedno místo, ale to si teď nevybavuji.

22. dub 2024

Začni psát komentář...

Odešli