pajiinka123
10. črc 2017
495 

Jak jsme jsme s Adélkou jedli se lžičkami MAM a čistili zoubky s jejich kartáčkem

S Adélkou sme měli možnost vyzkoušet si kartáček a lžičky od MAM. Po zjištění, že jsme testování vyhráli, jsem byla moc nadšená. Zkoušela jsem různá testování a konečně toto vyšlo. A ještě takové skvělé produkty.

Testovala hlavně naše roční dcera Adélka. Když přišel balíček, tak ihned zabavila lžičky. Od te doby jsou plně využívané. V obalu jako super hrkačka, bez obalu jako nástroj k jídlu, ale také paličky k bubínku a kousátko. Kartáček se ji líbil moc a vydržela si s nim nekonečně dlouho rejdit v pusince.

Já jako maminka jsem ocenila, že náš nejedlík a závisláček na prsu se za dobu testování rozjedl natolik, že kojení bylo odsunuto ma druhou kolej. Dokonce snědla i kaši, kterou mi odmítala cca 2 měsíce jíst. Takže téměř zázračné lžičky. 

Kartáček jsem hlavně srovnávala s naším od nejmenované firmy. A musím říct, že ani k němu nemám výhrady. Malá hlavička se dostane všude do malé pusinky (na všech 8 zubů Adelky určitě), štětinky jsou úžasně měkké (pokud by byly tvrdé, test netest- nepoužili by jsme ho), a malé se dobře držel.

Děkujeme za možnost tyto produkty vyzkoušet. 

Malé shrnutí: 

Lžičky - výhody- detektor tepla, měkkost a ohebnost materiálu, kryt na lžičky (vejdou se do něj obě, ale jsou od sebe oddělené).

Nevýhoda- větší lžička se mi obarvila.

Kartáček - jen výhody - měkkost stetinek, malá hlava, hezká barva.

#test_mam2

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli