pajusa
14. črc 2013

Zapojte se do projektu DAVOS!

Milé maminky,

znáte takové ty chytré věty: "A co prosímtě celý dny děláš, když seš na té mateřské dovolené?" A co vy na to? Snažíte se vysvětlovat, mlčíte nebo si v duchu říkáte jen počkej, však i na tebe jednou dojde?

Divadlo FESTE v rámci svého projektu DAVOS (více ZDE: http://www.divadlofeste.cz/aktualita-davos-vyzv/) hledá ochotné maminky (i tatínky!) na mateřské/rodičovské dovolené, kteří chtějí ukázat, že mateřské je všechno, jen ne dovolená.

Projekt je naprosto anonymní, jediné, oč bychom vás rádi požádali, je zapisovat si jeden, dva nebo i tři a více dnů váš denní rozvrh - takový výkaz práce, např:

  • 06.00 – děti vstávají, kojím (připravuji jídlo, posazuji na nočník apod)
  • 08.00 - pokouším se snídat, zvládla jsem si opláchnout obličej, děti si hrají
  • 10:00 - 12:00hod: vařím oběd

ATD...však to znáte. rozvrh by se měl vztahovat spíše k vašim činnostem než k dětem, ale to se často prolíná. Podrobnosti pište dle svého uvážení, nic není zakázáno a všechno je povoleno. Rozvrh pište do wordu nebo do excelu, kromě samotných činností někam připište třeba i to, kolik máte dětí.

Výsledek mi prosím zašlete na email: pavla.spurna@gmail.com

Co se stane s vašimi výkazy? Zpracuje je tým z Divadla FESTE, výsledkem by měla být prezentace, výstava, časem možná i divadelní přestavení.

Budu ráda, když se spolu se mnou zapojíte!

Začni psát komentář...

Odešli