pavel_k
    21. bře 2016    Čtené 763x

    Budou vaše děti vzpomínat na dětství s rodiči, nebo s tabletem?

    Děti se často obracejí na rodiče pouze s prosbou, jestli by si mohly pustit tablet, počítač nebo televizi. Svých maminek a tatínků by se ale měli správně ptát: „Co nového si dnes společně zahrajeme?“ Proto vzniká aplikace HopSkoč, která má za cíl posílit pouto rodičů a dětí při opravdových herních zážitcích.

    Mobilní aplikace HopSkoč je vlastně takový nápadník plný her a rozvojových aktivit pro děti a jejich rodiče. Zásoba her se neustále rozrůstá, takže vám nikdy nedojde inspirace. Nemusíte se ale bát, že byste se v pestré nabídce ztratili. Hry se dají třídit podle věku vašich dětí, hodnotit a ukládat do oblíbených nebo vyhledávat podle kategorií. Chcete zabavit dítě při cestování nebo v čekárně u doktora? Žádný problém, stačí vybrat příslušnou kolekci. 

    Nápad na herní aplikaci vznikl ve školce

    Jak už to tak bývá, nejlepší nápady nabízí sám život. Dovolte mi se podělit o osobní příběh vzniku nápadu aplikace HopSkoč:

    Když jsem jednou vyzvedával děti ze školky, tak si zrovna kreslily. Dostaly za úkol namalovat svoji nejoblíbenější hračku. Většina dětí namalovala plyšáka, panenku, autíčko nebo tablet. Jedna holčička však nakreslila pána, jak ji drží za ruku. Paní učitelka nechápala a zeptala se jí, o koko se jedná. Odpovědí jsme byli překvapení: “To je přeci můj tatínek. S ním je ta největší zábava.” 

    V ten den jsem se rozhodl, že chci být také takový tatínek. Vlastně bych si přál, aby každé dítě mělo takového tatínka a maminku.

    Také přejete dětem ty nejlepší maminky a tatínky?

    1. Podpořte vznik herní aplikace HopSkoč na webu HitHit.cz/hopskoc
    2. Získejte již dnes eknihu s hrami zdarma na webu: Hopskoc.cz
    3. Čerpejte inspiraci na nové hry na: facebook.com/hopskoc.cz

    Autor: Pavel Konečný