10 / 13
    A Maxi -cosi mura 4 sportovní verze-ten je ze hry, blbý sporťák

    Na sporťák jsem slyšela dost kritik, že je malý, těžký a že má malou stříšku. ☹ Ale jinak je hezký.

    25. čer 2012

    To byl jeden z našich favoritů, ale... boudička je hodně krátká, takže by na mimčo v zimě foukalo, v létě svítilo, taky se mi zdá celkem krátká opěrka u sporťáku, jinak manipulace mi přišla dobrá a vzhled na jedničku. Ty dva mínusy jsou ale dost podstatné, takže jsem skončili u jiného vozítka 🙂

    25. čer 2012

    @marsee1 Já jsem si ho sem dala, že je hezký, ale těch kritik na sporťák je fakt hodně, ale hlubokej je prý super.
    A jaký jsi vybrala?

    25. čer 2012

    @pavlinka83 Nakonec Tako Laret - je za poloviční cenu, sice je těžší, ale na manipulaci to nepoznáš (naopak by člověk řekl, že je lehoučký), korba prostorná, sporťák taky, boudička dostatečně hluboká (je tak i clona, která se dá zahnout dovnitř do boudy)... Paradoxně daleko levnější kočárek, který oproti např. Maxi-Cosi splňuje všechna podstatná kritéria.

    25. čer 2012

    @marsee1 Tak to je opravdu paradox, já akorát právě nehci polský kočárek. Hlavně ať jsi spokojená.

    25. čer 2012

    @pavlinka83 Taky jsme nechtěli, ale nezávisle na sobě se sešlo několik prodavačů v různých obchodech s názorem, že Poláci jsou ve výrobě kočárů úplně někde jinde, než třeba my se slavným Patronem. Ten prý tak moc spolehlivý není.

    25. čer 2012

    @marsee1 Tak to jsi mě nepotěšila, právě Patron se mi líbí a viděla jsem ho i naživo. I když ty polský kočárky si hodně lidí chválí, ale taky hodně lidí na ně nadává. Na každým kočáru se něco najde.

    25. čer 2012

    @pavlinka83 Asi co člověk, to názor... jako u všeho. Kamarádka Patron měla a teda nic moc spokojenost. prodavačka v krámě nám řekla, že by je pustila všechny ze stráně :o)) No ale určitě jsou maminky, které by na ně nedaly dopustit. je to těžké vybrat kočárek, aby se líbil a zároveň splňovala požadavky. Rozhodně bych se ale neřídila tím, jaký má původ, ptz i ti Poláci už dneska dělají mnoho kvalitních kočárů.

    25. čer 2012

    nebráááááát... kvůli stříšce u sporťáku!!! viděla jsem na vlastní oči, že děs ☹

    25. čer 2012

    To je škoda. Ten by se mi líbil. Kola vypadají dobře, jistě by zvládla i jiný terén než jen město.
    Tako máme doma, a dnes už bych ho nekoupila. neustále blbnou kolečka.

    31. črc 2012

    skoda ze tieto pekne kociky su aj neprakticke, ja mam zase vychytany polsky kocik, co som u ziadneho ineho draheho znackoveho tolko pozitivnych veci nenasla, ale zase ten nas dizajn nic moc.

    1. srp 2012