1 / 5
    Bebecar vector1

    mám bebacer Stylo At a maximální spokojenost

    28. dub 2010
    pet.s
    autor

    @sykorova66 musím po 3 měsícícvh ježdění říct, že jsem taky spokojená. Kočárek je prostorný, hezky se s ním jezdí a vypadá elegantně.dost čato skládáme do auta a z auta, a i to je v pohodě. jen příště zvolím jinou barvu než béžovou, mám muže prase.-))))Už mi 2xotřel boudičku o auto(((

    4. led 2011

    pet.s já mám světlounce zelenou a také jsem na kočárek musela být velmi opatrná.I vajíčko je velmi velké a vejde se tam krsáně větší dítě a fusakem.Za 3měsíce vyjedem s kočárkem znovu už se na to mooc těším.Jsem s touto značkou maximálně spokojená i s kárkou.

    4. led 2011
    pet.s
    autor

    @sykorova66 já ted koukám na sportáky, nevadil malému ten plast u nožiček? třeba když spal nebo když už byl větší? netlačil ho do nožiček?

    4. led 2011

    Já mám kolekci 2008 a tam žádný plast nebyl.Byla tam taková látka,tak jsem to vždy odendala a nevadilo nám to.Večer si dám do alba fotku.Nebo pošlu e-mail.jeslti mi pošle váš e-mail.
    Jinak jsme ještě měli Chicco golfky a s nimi sem byla také moc spokojená

    4. led 2011
    pet.s
    autor

    @sykorova66 pošli mi foto pet_pet@seznam.cz.taky budu k tomu řídit golfky. na cestování.ještě mi řekni, když ten sporták skládáš do auta, musíš u sportáku taky sundat korbičku?

    4. led 2011

    když jsme měli Fiat punto,tak jsem musela rozebrat celý kočár.Pak jsme koupili Ford Focus a kočár jen složím spodek a korbičku nechám na spodku.

    4. led 2011
    pet.s
    autor

    mám fiat punto))))a o jiné auto skuhrám už od těhu.-)))a nic)))

    4. led 2011

    tak jsem to poslala na e-mail.Ale sporťák jsme měli opačně,abych na malého viděla

    4. led 2011
    pet.s
    autor

    díky kouknu, tak to přesně chci taky, nechci se připravit o hezké chvilky s malou

    4. led 2011