Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Usmálo se na nás štěstí a díky koníkovi se i my zúčastníme testování dětské kosmetiky od Manufaktury. Je to úžasná značka a o to víc jsem zvědavá na výsledky. 😍#test_manufaktura

    petit_grisu
    9. kvě 2017    Čtené 446x

    TESTOVÁNÍ S HAMI ♥

    Na začátku článku bych ráda podělovala Modrému koníkovi za možnost testování mlíčka Hami pro naší Kačenku (7m). Je to poprvé co se nám poštěstilo a udělalo nám to velikou radost. 🙂

    Po oznámení, že jsme byli vybráni k testování, kurýr dorazil bleskovou rychlostí a my se vrhli na #test_hami nového mlíčka. 

    Hned po rozbalení jsme měli velikou radost z nového, většího balení, které upoutá na první pohled. Kačenka byla nadšená z mlíčka, starší bráška Lukášek zase zabavil zelené "bublinky", které byly jako výplň v krabici. Zkrátka nadšená byla celá rodina. :D

    Jako veliké plus pro mě je nové balení. Připadá mi praktičtější než dosavadní krabice se sáčky, ve kterých jsem neustále hledala odměrku, nebo jsem musela mléko někam přesypávat. Možnost zacvaknout odměrku do víčka balení a člověk jí pak nemusí nikde lovit, je vážně supr. Pro někoho to může být maličkost, ale ono i samotné balení může ulehčit přípravu mléka, když už není přírodou dáno dopřát dítěti mléko mateřské. 

    Nyní se dostanu k hodnocení samotného mléka. Na první dojem mléko moc příjemně voní. Aroma jiných mlék bývá někdy zvláštně umělé. Perfektně a rychle se rozpouští, nenechává hrudky a nepění tolik jako jiné značky. Oproti jiným vyzkoušeným mlékům hezky zasytí a řekla bych, že po něm Kačenka vydrží mnohem déle sytá. Začala nám po Hami mléku dokonce spát celou noc. 

    První dny po přestupu na Hami mléko měla Kačenka problém s průjmem. Obávala jsem se, že jí vyhovovat nebude. Nevzdali jsme to, dali jsme tomu ještě několik dní a mléko sedlo. Průjem přestal, bříško nebolelo, mlíčko moc chutnalo a Kačenka byla spokojená, což je pro mě nejdůležitější. 

    Celkově jsme tedy s testováním velmi spokojení a budeme se značkou Hami pokračovat. Už nám dorazily i další zásoby, aby ho bylo doma dost. 🙂) 

    Ještě jednou tedy moc děkujeme za možnost testování. 🙂