petrusew
22. čer 2017
405 

Jak jsme testovali multifunkční hrnec gorenje

Když jsme vyhráli testování, byla jsem nesmírně nadšená a natěšená😀  Jojo, radost u nás byla veliká. Po doručení balíčku jsem ho nedočkavě rozbalila, ale podrobné zkoumání jsem musela odložit na dobu "po uspání Hadů"😂  Poté, co se mi to konečně podařilo... Tedy to uspání, jsem si udělala zaslouženou kávičku. Myslím, že tady každá matka rozumí, vypít si horkou kávu bez toho,aniž bych slyšela "mamiiii" a něco si v klidu přečíst je naprostý luxus.

Tak jsem si sedla na gauč, třikrát se z hluboka nadechla a začala studovat návod. Po důkladné přípravě, jsem si nachystala svého nového miláčka na další den. Příprava spočívala v umytí nadob a spánku... Toho mého😀

Druhý den ráno jsem zajistila, že došlo ovocné piré, tak teda jo. Je načase testovat. Podala jsem si pár jablek, oloupala, zbavila jadřinců, nakrájela a nasypala do nádoby. Do vnitřního zásobníku na vodu, jsem nalila potřebné množství, to zjistíte v přiloženém barevném navodu (tady je škoda, že je pouze v angličtině) a šlo se věc.

Po vyčerpání vody se zásobníku, přestane napařovat, což je fajn, protože není nutné úplně hlídat stav. Kolik vody je uvnitř vidíte z boku přístroje na rysce, která po zapnutí do elektriky svítí. Teď k samotnemu napařování. Překvapilo mě, jakou krásnou barvu a vůní jablka stále mají.

Byla jsem opravdu překvapená a to vážně hodně. A přišel čas na mixování. Toho docílíte pouhým přetočením knoflíků. V tom je mašinka fakt jednoduchá. Mixování jde hladce, sama si otáčením volím jak moc chci na hrubo. Piré bylo opravdu hladké, voňavé a barvu mělo krásnou. Nic hnědého fujtajblového. Další zkouška byla koktejl z jahod a banánů. Mňamka, kterou ovšem prťavec absolutně nedocenil! Mlsoň!!! Ovšem mě chutlan moc, stejně tak i Anetce. Ovšem Mates aspoň pózoval😂

Vidíte tu příšerku?😀 

Tady nastal jeden problém. Mixéru se nic nechtělo v okamžiku, kdy už byla směs tekutější. Musela jsem mixovat na třikrát, ale to nevadí.

Další test byly brambory a domácí karotka. No hádejte, Hádě to opět nedocenilo, ovšem mě to chutnalo. 

Barva, chuť, vůně... To jsou  veci, které prostě nejdou popsat.

Zkusila hsem i napařování tvarohových knedlíčků, jooo jde to😂  Ryba, plátek masa... To vše zvládne. 

A teď k negativům... Těch moc není. Barevný návod s recepty by mohl být v češtině, receptů by mohlo být víc, ale experimentovat mě baví i když se to někdy jíst nedá. Potom bych ocenila větší nádoby na vaření na páře (i když pro jedno až dvě děti jsou dostatečné, ovšem všechny víme, že prťata prostě láká to,co jíme ostatní..) Je to docela škoda, protože v tom případě je lepší velký parní hrnec, takže další krám do domu. I možnost mytí v myčce by bylo fajn, ale dá se to přežít. Ovsem to, co zajímalo chlapa, jestli mu to udělá řízek... Tak to bohužel😱😝 To fakt neumí.😀😉

Takže na závěr to shrnu. Umí vařit na páře, umí sterilizovat lahve, dudlíky,... Umí sekat a mixovat. Za mě perfektní pomocník pro každou mámu!

 #test_gorenje

Začni psát komentář...

Odešli