petuliiik01
22. srp 2022
531 

Barevný svět s řadou Happy World od Fisher-Price

Nápaditě barevná kolekce od Fisher-Price, to je nová řada hraček Happy-World. Děti zábavnou formou objevují kouzlo přírody a budují si pozitivní vztah ke zvířatům. Při hraní her rozvíjí své dovednosti, učí se rozeznávat barvy, zvuky a ovládat své malé prstíky.  

Fisher-Price Happy World Brouček se světly a zvuky

Brouček je přítulný, plyšový kamarád, který se rád pomazlí. S každým zmáčknutím ručky nebo obličeje se rozsvítí a veselou hudbou vtáhne dítě do světa fantazie. Jeho tykadlo je lákadlem pro dětské ručičky a skvěle se za něj přenáší.

Fisher-Price Happy World Kamarádi

Dárkový set obsahuje 4 hračky plné aktivit s postavičkami Happy World. Každá figurka v sobě skrývá činnost, která bude rozvíjet motoriku dětských ručiček. Procvičíte s nimi mačkání, otáčení, přepínání a třepání. Fantazii se meze nekladou a s panáčky si děti jistě vymyslí i vlastní příběhy.


Obláček - obličej se dá protočit. Vyberte si, který se vám zrovna líbí víc. Duhu můžete přimáčknout - je jak na pružince.

Modrý brouček - jeho nožky se dají otáčet a vydává to cvakání, jak přes ozubené kolečko. Zmáčknutím tykadla změníte jeho výraz v obličeji.

Žlutý panáček - v břísku má několik barevných kuliček, díky kterým chřastí. Hlavička se dá otáčet a je to jak přes ozubené kolečko - hru s panáčkem rozhodně uslyšíte.

Růžový panáček vrtí ručičkama.

Fisher-Price Happy World Tančící Žížala

Rozkývejte žížalu ze strany na stranu a ona to pořádně roztančí a ještě vám k tomu zahraje. Jasné barvy, zářící světlo z tykadýlka, zábavná hudba a motorická hra – to vše děti objevují s pestrobarevnou žížalou.

Fisher-Price Happy World Závěsná kytička s mráčkem

Sada na kočárek obsahuje 4 zavěšené hračky (housenku, objímáček, jablíčko a květinku se zrcadlem)na kytičce. Pevný úchyt na kočárek je ve tvaru mráčku (opravdu to skvěle drží). Jízda v kočárku bude mít pro dítě nové kouzlo a stane se rázem zábavnější.

🙂 Děti si s Happy World kamarády užijí mnoho zábavy a u toho se i něco přiučí 😉 Tyto nové hračky podněcují naše děti ke zvídavému zkoumání, objevování a pozorování důsledků hry. Nelinka s Kubíkem zjišťují, že akce vyvolává reakci a hra je pro ně daleko pestřejší a zábavnější 😉

#fisherprice

Autor komentář smazal

Začni psát komentář...

Odešli