1 / 1

    Do vany bezne, nebo na balkone skopek s teplou a studenou vodou protoze jedna meni i barvy v ruznych teplotach.
    Ale zabalim je holkam i k mori na dovolenou, snad jim neuplavou 😁

    30. črc 2022

    U moře jsme nebyly ani se nechystame, ale pokud by si je chtěly do moře vzít, tak bych to dovolily s tím, že musí počítat, že jim slaná voda nemusí udělat dobře.

    30. črc 2022

    Do sprchy (vanu nemame) a do bazenu ano

    30. črc 2022

    Asi ne.

    30. črc 2022

    Dovolila bych, deti si bezne tahaji do vany veci, ktere clovek primarne nekoupi jako hracku do vody, takze morska panna by mi prisla naprosto normalni, prece nemuze plavat na sousi 😁 U more jsme nebyli, takze jsem nemusela resit co by slana voda udelala.

    30. črc 2022

    dovolila

    30. črc 2022

    U more jsme nemeli,ale na koupaliste a do vany bezne dovolim

    30. črc 2022

    Jedna barbína s náma v moři byla vlasy pak měla zacuchané a doma umyta šamponem rozčesávačem , nastříkali jsem ji i olejicek na výživu co jsem měla pro sebe a má vlásky jako nové .nikdo nepozná že se koupala v moři

    30. črc 2022

    Dovolila.

    30. črc 2022

    Dovolila,je to její Barbie☺️

    30. črc 2022

    Do vany a bazénu ano

    30. črc 2022

    Proč by do moře ne, jsou to hračky na hraní a do moře přece patří - je to mořská panna.

    30. črc 2022

    U nás se koupou skoro všechny panenky. Ty šťastnější ve vaně, ty méně šťastné třeba v pekáči, který se právě odmáčí....

    30. črc 2022

    Do vany bezne a pri mori sme nemali, ale asi by som dovolila aj tam 😀

    30. črc 2022

    Dovolila bych všude, protože bych byla rada, ze si s nema vůbec chce hrát 😀 Naše malá by neustále chtěla kupovat panenky (hracky), ale vůbec si nedovede hrát chvíli sama 🤷‍♀️. Jo, když si člověk hraje s ni, tak to Jo, ale sama? Neexistuje 😣

    31. črc 2022

    Do vany běžně. Do bazénu zatím neměla dcera potřebu vzít si něco jiného než nafukovacího 😁. Každopádně bazén/moře, řekla bych vezmi si jestli chceš,ale počítej s tím že chlór/sůl může panenku poškodit.

    31. črc 2022

    Dcera si bere do vany i běžné panenky,takže ano 😁

    31. črc 2022

    Jo běžné tahají do vany 😅😅 a moře bych se bála že to zničí a ona pak bude smutná 🙈

    31. črc 2022

    Holkam ted moje mamka sehnala v sekaci Barbie morskou pannu, tak jim ji umyla a dala, tak tu jsme k mori vzali a je uplne v poradku, vecer jsem ji umyla vc. samponu a vypada stale stejne 😊

    31. črc 2022

    Jsou to jejich hračky, ať si s nimi dělají co chtějí. Slaná voda není žádná žiravina. Kdyby byl problém s vlasy tak stačí avivaz.

    31. črc 2022

    Nedovolila bych. Holčičku mám malou, ale u syna jsem vždycky věděla, že to samozřejmě nedomyslí a pak bude plakat, že tu hračku má rád. Takže ne.

    31. črc 2022

    Deti si hracky do bazenu ci more berou vzdy. Kdyz si vezmu treba jeji jednu oblibenou predrazenou barbinu, tak s tou si hraje ve vane, minule ji nechala machat dva tydny v bazenu, u more s nama byla parkrat taky a je stale v poradku. Beru to ale tak, ze hracky jsou spotrebni zbozi, takze pokud by mevydrzely, nic se nedeji. Ono i LOLky s nama byly nekolikrat u more a nic jim neni. Jediny co se "pokazilo", tak par auticek, kterym narezl podvozek.

    31. črc 2022

    Je to hračka a je to na hraní...takže ano i autíčka s náma můžou do bazénu i do moře ... Vůbec neřeším jestli se zničí ...

    31. črc 2022

    Určitě ano, takhle si ji nejvíc užijí 💜

    31. črc 2022

    Kamkoliv.

    31. črc 2022

    @ivcaadveecka
    @petronelka20 Kdybych měla zkušenosti jiných, že se to nijak výrazně nezničí, tak bych to taky hned dovolila. Naštěstí Nelča na tom nijak netrvala, takže to nebylo žádné velké zakazování. Jen jsem vysvětlila, že by se mohla zničit a to dost stačilo na to, aby si to rozmyslela. Dostala ji tam opravdu novou, tak si ji hýčkala 😁

    31. črc 2022

    @evik19 😂😂😂 Tak koukám u vás je to už jiný level 😂

    31. črc 2022

    Ano dovolila. Dvě mini mořské panny tu máme a koupel ve vaně i bazénu přežily, jen jim hned při prvním hraní starší dcerka sundala gumičku z vlasů v domnění, jak budou krásnější, jenže mají bohužel vlasy jen po obvodu hlavičky a tak holt při plavání přitahují zraky ne jen svou krásou, ale i pleší ☺️ holt je znát horší kvalita, ale dcerkám to nevadí a to je hlavní.

    31. črc 2022

    Dovolila 🙂 Hovořím o mladší dcerce. Starší panenky nebraly a neberou.
    Jsou to její hračky a je na jejím uvážení, zda si je vezme nebo ne. Panenky běžně do vany, do koupací vany nebo sprchy pro panenky (babyborn či jak). Do bazénu ne, tam to nebaví. V moři barbíny a různé panenky byly a v pohodě. Jediné, co do vody nesmělo, byly panenky s bateriemi. Na vlasy stačí běžný rozčesávač nebo aviváž a jdou krásně rozčesat.

    1. srp 2022

    Ještě doplňuji svůj příspěvek. Ty mini mořské panny, co máme doma, nejsou Barbie. Koupila jsem tehdy jen obyčejné panenky, protože jsem nevěděla, jak moc si s nimi dcerka bude hrát. A chtěla jsem je přímo za účelem zpestření večerního koupání. S originál Barbie nemáme zkušenost. Přišlo mi lepší to ještě upřesnit, aby to nebylo pochopeno špatně.

    1. srp 2022