petuzen
6. pro 2020
108 

Linkimals testování - Fisher-Price- Hraje si celá rodina

Díky Modrému koníkovi jsme měli tu skvělou možnost testovat nové hračky od Fisher-Price. Moje radost z interní zprávy o výhře v tomto testování byla opravu veliká! Musím se přiznat, že jsem dokonce probudila spící děti :D. 

Hračky přišly hned v pondělí ráno, když jsme byli připraveni k odjezdu za babičkou... No nevadí, hračky jsme naložili sebou do auta a jely hned na výlet, neboť děti byly naprosto unešené, že jim konečně přišel balíček, co jim maminka dá a neříká, že je pro tatínka (krytí pro Ježíška).

K babičce s námi jel losík a lenochod. Děti jsem spravedlivě podělila, samozřejmě, tak ani neproběhla bitka. Honzík (3roky) si vzal lenochoda a hned jsme zkoušeli co všechno umí. Doma máme už beatba ufona, tak jsme podobnou hračku už znali. Zuzan(1rok) dostala do rukou jako prvního losíka, pěkně si ho všude nosila a chovala jako panenku. Chvíli na to jsme zjistili, že hračky hrají obě stejnou písničku... No bylo to úžasný!K babičce s námi jel losík a lenochod. Děti jsem spravedlivě podělila samozřejmě, tak ani neproběhla bitka. Honzík (3roky) si vzal lenochoda a hned jsme zkoušeli co všechno umí. Doma máme už beatba ufona, tak jsme podobnou hračku už znali. Zuza(1rok) dostala do rukou jako prvního losíka, pěkně si ho všude nosila a chovala jako panenku. Chvíli na to jsme zjistili, že hračky hrají obě stejnou písničku... no bylo to úžasný!! 

Doma jsme rozbalili i lamu kroužky.... teda nečekala jsem to, ale rvali se o ně :D.... Třetí hračka není hold do počtu, ale během týdne se to srovnalo. 

Týdenní Linkimals disko byla opravdu perfektní, uklidila jsem ostatní hračky do pokojíků a v obývaku jim nechala hlavně tyto tři. Všechny návštěvy si museli každou hračku pěkně vyzkoušel a pochovat, neboť malá se jimi stále chlubila. 

Pár večerů s námi chodil losík dokonce spinkat, akorát tedy uspávání s ním bylo na dvě hodiny, což se mamince moc nelíbilo. 

Prima je, že hračky lze ve fázi přehlcení písničkami vypnout. To se nám však nestalo, maminka už funguje na bázi lalala přes tři roky, tak je zvyklá...maminky pochopí :D.

A naše doporučení? Určitě nekupujte pouze jednu z těchto hraček. Minimálně dvě bych dětem určitě koupila. Je opravdu kouzelné jak spolu komunikují, doplňují se, fandí si a hrají spolu písničky. Když se nad tím zamyslím vlastně ani nevím které bych koupila já, nejspíš všechny. Každá z hraček má to svoje, co děti baví. Všechny mají příjemný tón hlasu a pěkně svítí.

Prima je, že hračky lze ve fázi přehlcení písničkami vypnout. To se nám však nestalo, maminka už funguje na bázi lalala přes tři roky, tak je zvyklá... Maminky pochopí :D.

A naše doporučení? Určitě nekupujte pouze jednu z těchto hraček. Minimálně dvě bych dětem určitě koupila. Je opravdu kouzelné, jak spolu komunikují, doplňují se, fandí si a hrají spolu písničky. Když se nad tím zamyslím, vlastně ani nevím, které bych koupila já, nejspíš všechny. Každá z hraček má to svoje, co děti baví. Všechny mají příjemný tón hlasu a pěkně svítí.

#test_fisherprice4 #recenze #linkimals_zkusenosti

Začni psát komentář...

Odešli