1 / 1

    🤦🤦🤦 zdroj?

    30. črc 2021

    @kelerub Psal to Smucler na Twitteru. On v tom jejich zubnim centru ockuje, takze ma kontakt i s nezadoucimi ucinky. Sam parezu po ockovani mel a stale neni fit. A tu vetu myslel tak, ze neresene a zlehcovane NU poskozuji povest ockovani. Ne, ze ockovani poskozuje lidi.

    30. črc 2021

    To je jak kdyby to psal nějakej tatar

    30. črc 2021

    Na úvod, přítel nemá parézu, ale asi 6 hodin po druhé dávce ho začala bolet noha - stehno, jak kdyby dostal křeč a bolest nepřestává. Bylo to minulý pátek, v neděli jsem ho donutila volat na pohotovost. Určitě to není z očkování, to věděli už po telefonu. Jel na pohotovost, tam neurologie, ortopedie - zánět svalu, nemůže to být z očkování. Prášky na bolest, mazání, berle, včera kontrola. Noha bolí víc a víc..

    30. črc 2021

    @vopice1 trombozu mu vyloucili?

    30. črc 2021

    Kamarád na měsíc ochrnul, celá levá polovina těla.. Naštěstí už je cajk, měl Astru

    30. črc 2021

    Asi nez bych vyvodila nejaky zaver, tak bych chtela videt vysledky testu na borelie. Ja mela presne takhle ochrnuty oblicej a bylo to z boreliozy. A jako proc odmitl lumbalku? 🤷‍♀️ Jinak pracuji v ockovacim centru a zaroven v nemocnici a nemeli jsme zatim zadny pripad ochrnuti po ockovani. A nechapu proc se u Smuclera ockuje kdyz je tak proti ockovani? Proc to zrovna on rve do tech lidi? Asi se potrebuje zviditelnit...

    30. črc 2021

    @aarriel on neni a nebyl proti ockovani, jeho statusy ale casto prebiraji antivax skupiny.

    30. črc 2021

    @alamo ano vyloučili. Byl na sonu, rtg a má zánět 🤷‍♀️

    30. črc 2021

    @sudylichozrout Šmucler očkuje jo? 😅 Vždyť podle něj Covid neexistuje! 🤦‍♀️

    30. črc 2021

    Co si o tom myslím? Že očkování může mít i vážně nežádoucí účinky, ale přesto je pro většinu lidí bezpečnější se naočkovat než se neockovat.

    30. črc 2021

    To je snad u každého očkování, když NÚ není dle tabulky a v termínu, není to NÚ... 😏

    30. črc 2021

    Kašpar je to. Má si hledět zubů když je zubař. A ne očkovat či sedět mezi těmi co se jdou očkovat.
    @vopice1 zánět mohl být i kdyby se neockoval - komu dělají crp testy před očkováním.

    30. črc 2021

    @alamo no pred rokem ty jeho vystupy... Takze propaguje ockovani na nemoc, ktera neexistuje? Pro me to je akorat komediant...

    30. črc 2021

    @aarriel nikdy nerekl, ze neexistuje 😀 jenom resi to, ze je efektivnejsi ockovat ohrozene nez nahanet mladez po diskotekach.

    30. črc 2021

    @alamo pro me to je komediant a tecka. Asi uz jenom tim, ze je mi desne nesympaticky. A neochrnul ten clovek treba po jeho zasahu v dutine ustni? 😂
    Mimochodem, kterou vakcinou byl ten muz naockovany? To je take dulezity a nepise to tam. A nejaka fotka? Vek muze, cokoliv aby se to mohlo overit.... Proste tento clanek je podle me trochu mimo a neverim mu. Ale zas na druhou stranu verim, ze lidi se toho chytnou.

    30. črc 2021

    @kolibricek36 jasně, já neříkám, že to a tím souvisí 😉 chtěli jsme vyloučit hlavně trombózu, spíš mě zarazilo, že když volal a řekl, že to začalo pár hodin po očkování, okamžitě po telefonu řekli, že to s očkováním nemá nic společnýho.

    30. črc 2021

    Nám přímo při očkování říkali, že může bolet ruka, že se tam může udělat zánět svalu (jako v místě vpichu). Nemůžou záněty cestovat po těle?
    Kdysi mi zubařka říkala, že jo, když jsem měla hodně zkažený zub a byla těhotná... i když to bylo něco úplně jiného

    30. črc 2021

    @vopice1 očkování - jakékoli - je zátěž pro organismus. Myslím si, že měl na zánět ve svalu dispozice ( nevím, fyzický výkon, úraz) a očkování to rozjelo. Naše malá měla po hexavaxine zánět močových cest... Jasně, že očkování zánět nezpůsobí, ale oslabí organismus, tudíž imunita bojuje na jiné frontě.
    Já jsem pro vax, ale s rozumem a s respektem. A bagatelizování NU po očkování (nejen covid) mě docela děsí.

    30. črc 2021

    @sudylichozrout děkuji. Ono to fakt vypadá, že to psal nějaký hotentot 😄

    30. črc 2021