Super! Manžel má narozeniny za týden, tak jsem ho taky plánovala.. ale asi jsem srab.. 😖
Chci tě domů 😀
@finn asi pul hodinky? Jde to rychle 🙂
@michalelka ja ho delam docela casto 🙂
@mississka11 😀 😀
@lith bylo to vyborny! 😵
@michalelka napisu az dam prcka spat z pc. Je to jednodussi nez se zda 🙂
Mňam dala bych si😚
@michalelka Tak, naprosto všechno potřebné se dá sehnat kdekoliv v supermarketu - viděla jsem i Starter Kit na Sushi 🙂 Třeba Albert, Tesco... Fakt to mají všude.
potřebuješ jenom bambusovou podložku, řasu nori, wasabi, rýži, rýžový ocet a ryby 🙂
Před puštěním se do prvního pokusu jsem prostudovala několik youtube videí s postupem jak na to 🙂 stačí zadat "how to make maki" "how to make sushi", atd...
Taky jsem koukala na video na menudomu.cz od Koko.
Můj poznatek: nejideálnější ochucení rýže dle kuchařky od Vaňka: na 1kg rýže -> 100ml rýžového octa, 40g cukru, 20g soli -> smíchat, zahřát do rozpuštění (nevařit) a poté vmíchat do rýže 🙂
@michalelka kdyby cokoliv, klidně piš! 🙂 Jde o to se toho nebát... Hlavní je zvládnout udělat dobrou rýži a pak už je to jenom o cviku to zabalit 🙂
Já třeba rýži dělám tak, že jí pořááádně properu, pak dám tolik vody, aby nad rýží byly cca 2cm a rychle přivedu k varu, vařím cca 5 minut, pak utemuju alobalem (nemám papiňák), vypnu plamen a nechám takto 10-15 min dojít. Ochutnávám, pokud se mi zdá ještě tvrdá, tak znovu utemuju a nechávám dál být... 🙂
@michalelka Já objednávám vše z tohohle obchodu 🙂 http://www.susi.cz/
A opravdu je to jednodušší než se zdá.Dělávám sushi už roky 🙂
@vanesskamay děkuju! 🙂

To jsi! 👍 Jak dlouho jsi toto množství šoulala?