Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    michalelka
    6. pro 2020    Čtené 203x

    ⭐️📷⭐️ Co je malé, to je milé... Ale platí to i pro tiskárnu Canon SELPHY QX10? ⭐️📷⭐️

    Vytáhnout fotoalbum, uvařit si dobrou kávu, listovat si a vzpomínat. Ideální program na sychravé odpoledne, co říkáte? Představa je to pěkná, ale realita u mě lehce pokulhává. Ale nemyslete si, fotek mám k tomu přehršel, focení miluji. Zaznamenávám doslova každý prd a pak si fotky se slzou v oku procházím... V telefonu. Jeho paměť už je přehlcená, bez mála v něm mám k dnešnímu dni 44 000 fotek... 🤭😅Možná i díky tomu jsem byla neskutečně nadšená z možnosti otestovat tiskárnu Canon SELPHY SQUARE QX10, jak jich co nejvíc roztřídím, ty nejmilejší vytisknu.. A jak to všechno dopadlo?

    Po rozbalení balíčku jsem byla nadšená ještě o kousek víc, pokud to je vůbec možné.  Přiznávám se bez mučení, že první dojem u mě většinou hraje velkou roli. A v krabici na mě čekala neskutečně roztomilá růžová roztomilost. Tiskárna je maličká (přibližně 102x143x31mm), takže nezabere moc místa a je ideální na cesty, na párty, oslavy... V balení na mě čekala nejen tiskárna, ale i tři sady fotografického papíru.

    Tiskárnu jsem připojila pomocí USB kabelu do napájení a nemohla jsem se dočkat, až ji spustím. Součástí balení není koncová nabíječka, ale lze použít jakoukoliv z domova nebo ji můžete připojit k PC, když se vám doma zrovna žádná přebytečná neválí. Nabíjení netrvá dlouho, což je fajn, tiskárna vydrží nabitá na vytisknutí cca 20 fotek.

    Pro samotné spuštění a využití je potřeba si do telefonu stáhnout aplikaci SELPHY Photo Layout, pomocí které přidáte různá ohraničení, razítka, texty a další. Ale k tomu se ještě za chvilku vrátím. Aby jste se dostali dovnitř uživatelského prostředí, musíte naskenovat QR kód, který má tiskárna schovaný u vstupu pro toner. Na jednu stranu to má nádech jedinečnosti, na druhou si ji dopředu neprohlídnete.

    Hotovo, aplikace nainstalována (pro Android ji najdete zde a pro iOS zde), toner vložený, můžeme se spolu konečně kouknout, jak to tedy “uvnitř” vypadá. 

    No, abych byla upřímná. Nic moc. S ohledem na vyšší pořizovací cenu zařízení a fotografického papíru bych očekávala mnohem propracovanější prostředí. Uživatelsky je velmi jednoduché, možná až moc. Jako první si vybere fotku či fotky, které chcete upravit a pak už je jen na vás, jak je doladíte k dokonalosti.

    Na výběr máte z:

    - devíti filtrů

    - deseti rámečků

    - šesti vodotisků

    - čtyř druhů textů ve třinácti barvách s kurzívou, tučným 

    - deseti samolepek

    - čtyř druhů okrajů (volba směru)

    - ručně kreslený popisek. 

    A to je vše, víc ani ťuk (snad jsem na nic nezapomněla 😶🙃)... V jednoduchosti je sice krása, ale osobně mi to přijde velmi málo a volila jsem úpravu fotek v jiném programu. 

    Abych vás jen nenudila fakty, přidávám vám pár fešáků s náhledy na zmíněné prostředí. 🤭

    Nejspíše je chyba na mé straně, ale nepřišla jsem na to, jak při vložení více fotek docílím jejich oddělení rámečkem každé zvlášť. Na výsledný efekt to nemělo žádný vliv, ale přijde mi to škoda.

    Vykompenzovala mi to možnost sloupnutí zadní strany a nalepení fotky kam jen chci. U jedné z dalších testerek jsem viděla využití na magnetickou fólii a to mi přijde super. Objednala jsem ji, ale do sepsání článku mi nestihla přijít, tak informace o ní doplním později.
    Tak, fotka je upravená, jde se tisknout. Telefon je potřeba mít připojeno k WI-FI, aby se spojil s tiskárnou. A pak už to jde ráz na ráz. Během chvilinky (přibližně 43 vteřin) máte vytisknuto. Ideální pro lenochy, kteří si nejsou schopni nic vytisknout přes web nebo ve fotolabu. Nebo na již zmíněnou společenskou událost, třeba na svatbu či návštěvu babičky, které necháte doma rovnou krásnou vzpomínku na odpoledne s vnoučaty. Na fotku o velikosti 72x85mm si najde místo každý a jistě rád. A co víc, Canon uvádí, že kvalita fotky vydrží až sto let. To vám sice teď nijak nepotvrdím, ale při srovnání klasického polaroidu a tiskárny jsou fotky z ní na první dobrou mnohem sytější.

    Abych nebyla až moc přísná, je to efektivní, vybírání a tisknutí fotek nás doma bavilo všechny všechny. Ač je v popisu jasně psáno, že musí tiskárna ležet na rovném povrchu, při jednom z útoků Jonáše jsem ji musela rychle zvednout do vzduchu a přežila to tiskárna i fotka. Byla by škoda, kdyby ne, jedna fotografie vyjde cca na 20Kč. Hledala jsem na webu co nejvýhodnější cenu, ale nenašla jsem levnější jak 389Kč za 20 kusů. V balení najdete nejen fotopapír, ale toner, který je určený na právě zmíněných dvacet kousků. A je potřeba jej pokaždé vyměnit, což není nijak eko friendly.

    Jako první jsem KONEČNĚ vytiskla fotky do Jonášovi knihy od narození od tří let 😅👶🏻. Už bylo na čase, když má třetí narozeniny už za pět měsíců... Jednoduchost vytisknutí mi v tomto vynahradila i menší ostrost fotografie - není to nijak zásadní, možná jsem jen trochu víc kritická. Ale hlavně co je skvělé, tak již jednou zmíněná možnost nalepení. Nejsou potřeba žádná lepidla, izolepa nebo růžky. Odlepit a je to. Jako správný kolenovrt jsem některé fotky rozdělila na čtyři malé a vložila je rovnou k textu.

    Na blogu jsem vám ukazovala mou snahu o rozlišení krabic na hračky podle jejich druhu... A kupodivu to funguje. Ještě chci poladit upevnění, protože mi je někdo (podezření padlo na manžela, Jony kolíčky dvakrát neovládá) schválně pomíchal, ale to musím ještě pořádně promyslet.

    U jedné z dalších testerek jsem viděla využití na magnetickou fólii a to mi přijde super. Kdo by neměl rád magnety na lednici a navíc hotové mrknutím oka. Objednala jsem ji, ale do sepsání článku mi nestihla přijít, tak informace o ní doplním později.

    Určitě se ještě chystám vyzkoušet letos označení dárků fotografiemi členů rodiny a bude rozdávat Jonda. V naší rodině se drží  zvyk, že to má na starosti nejmladší člen rodiny a jsem si jistá, že mu to švagr moc rád přenechá 🎄🎁.

    Týden s tiskárnou utekl jako voda. Doma máme spoustu nových fotografií a já mám konečně (skoro) hotové album na kochání. Pod stromeček jsem si přála další balení fotopapíru, abych měla prostor na další kreativní chvilky... 

    Děkuji @konik_testuje za vybrání k testování a samozřejmě i firmě Canon #test_canon4 za poskytnutí produktů. Snad jsem nebyla v hodnocení moc přísná 🤭, snažila jsem se co nejvíc o upřímnost a prozkoumání detailů. Přeci jen nejde o věc za pár korun. Pevně věřím tomu, že si tiskárna najde spousty využití v kreativních rodinách, u cestovatelů či obrážečů večírků stejně jako u nás doma... 🤍📷👨‍👩‍👦

    Mějte se krásně a kdyby vás cokoliv zajímalo, pište. Co nevím, zjistím nebo najdete zde

    Míša.

    #test_canon4 #recenze #canon_selphy_zkusenosti4

    michalelka
    Zpráva byla změněna    29. lis 2020    

    Snažím se doma o “politiku jedné hračky”, zatím neúspěšně 😅. Když už se mi zadařil Jonáše poslat s vybrakovaným obsahem zpět, aby jej uklidil, nikdy neskončí tam kde má. To samé manžel. Prostě hračku vrzne do nejbližší krabice (moje nervy🙈)..

    Co myslíte, zabere označení, kde jasně vidí, co kam patří? Já naivně ano 😂. Ještě musím na fotky ušít obal, aby chvilky přežily. Ač je na ně garantována výdrž barev až 100 let a papír je samolepící, tak mi je jasné, že by je Jonáš strhnul a nacpal na své oblíbené místo jako všechny samolepky- na televizi.. 🙄😂

    Taky máte doma malého bordeláře? Potvrďte mi to 👍🏻, že v tom nejsem sama.. 😁

    Jak máte uloženy hračky vy? Pomáháte si obrázky, textem či fotkou na rozlišení? Za odpověď ráda pošlu 💙.

    Pro pobavení přikládám i fotky z procesu, moje aranžmá je prý nuda.. 🤭😁

    #test_canon4

    (5 fotek)
    michalelka
    Zpráva byla změněna    26. lis 2020    

    Pokud se chystáte na fotodeníček svých malých pokladů, mám pro vás radu k nezaplacení.. nikdy, nikdy, nikdy to neodkládejte na později, budete mít (čas, náladu, ty ťu samolepky k tomu)..😅 Já si k tomu sedla až teď a mnoho věcí už nevím a mrzí mě to.

    Inu, tohle už nejspíš nedoženu, ale vzpomínky si mohu uchovat i jinak. Díky tiskárně jsem si konečně vytiskla nejoblíbenější fotky z prvního dne, kdy byl Pupáš s námi na světě. A bylo to víc než easy, dokud nám nevypadla Wi-Fi a nemusela jsem vše zadávat znovu.. 🤭🙄

    Výsledek stojí za to, jen mě mrzí malý výběr rámečků a doplňků. Ale třeba jen špatně koukám, musím vše prvně pořádně nastudovat a podám hlášení! 🙂🙃

    #test_canon4

    (2 fotky)
    michalelka
    Zpráva byla změněna    23. lis 2020    

    Ale copak to dnes dorazilo za krásku? 🤭🦄🙂 Jak já se na ni těšila!

    https://www.youtube.com/watch?v=Cv46Eur8c14

    #test_canon4

    Krásný podvečer! Ještě dnes a zítra můžete soutěžit ve skupině #fredandflo https://www.modrykonik.cz/group/8661/ o voňavé překvapení, tak šup šup.. 🛁🚿🤭

    Nejste ještě usoutěžené? 🥳🎁🎉 Co si spolu dát jednu bleskovku? 😱 Vyhlásím ji již brzy, tak nezapomeňte sledovat můj blog, ať vám neuteče! 😗 A připomínám, že až do konce měsíce běží soutěž ve #fredandflo skupině https://www.modrykonik.cz/group/8661/ o voňavý balíček.

    michalelka
    8. pro 2019    Čtené 2477x

    🐝🎄Vánoční (ne)pečení včelích úlků trochu jinak🎄🐝

    Hned na začátku se musím přiznat, že jsem pečící mehlo. Cukroví miluji, ale raději jej nechávám profesionálům jako je třeba maminka mého muže nebo bývala moje milovaná babička. Ale co si budem, k Vánocům to patří a letos mám na pečení toho nejlepšího parťáka a nemohu ho o to připravit. Abych si před vámi neutrhla úplnou ostudu, podělím se s vámi o recept na nepečené cukroví, které každý zná, dělá je jinak a určitě ho máte všichni moc rádi. Je plné cukru, másla a trochy rumu, doporučuji schovat před dětmi hodně vysoko. 😛😀

    Dneska si spolu spatláme vosí hnízda 🐝! Tedy pardon, kytičky 💐. Ale k tomu se dostaneme až za chvilku.

    Na těsto budeme potřebovat:

    200- 250g piškotů

    300g cukru moučka

    150g změklého másla

    2,5 vrchovaté lžíce kakaa

    5 lžic aromatického rumu (pro děti lze nahradit vanilkou nebo rumovou trestí)

    5 lžic mléka

    Na náplň si připravíme:

    70g cukru moučka

    80g změklého másla

    1 žloutek

    rum podle chuti (opět jde nahradit baby friendly verzí)

    Na přiklopení bude potřeba +/- 50 piškotů. Záleží, jak moc budete chtít úlky dělat velké a kolik těsta padne za vlast při přípravě.

    Prvně je potřeba rozmixovat piškoty, ideálně v kuchyňském robotu. Dělám to vždy na dvě várky. První umelu na jemný prášek, tu druhou nechám lehce nahrubo. Lépe se mi pak s těstem pracuje a piškot dělá v těstě hezkou mozaiku.

    V míse si prvně smícháme suché části- piškoty, cukr, kakao a postupně přidáme mléko, rum a máslo. To musí být opravdu měkké, jinak budete těsto hňácat hodinu. I tak je potřeba s těstem trochu trpělivosti. Ze začátku se bude hodně sypat, ale jak povolí máslo, hezky se spojí. I tak to zabere dobrých deset minut. Ale slibuji, že to bude stát za to! Pokud se vám i tak drobí, přilejte trošinku mléka.

    Hotové těsto má dobrých 850g a ideálně ho na chvilku šoupněte do ledničky. Mezitím si uděláme krém.

    Smícháte vše kromě rumu a jakmile se krém spojí, přilijte rum. Nemám ráda, když je výrazně cítit, takže vždy dávám po troškách, aby po něm krém hezky voněl. U dětí jde přidat již zmíněnou vanilku anebo celý krém nahradit tužším pudingem.

    Těsto hotové, krém taky, zbývá zlatý hřeb.. Taky nemáte rádi tvarování úlků jako já? 😂 To je jeden z důvodů, proč mi vždycky trvá se dokopat je udělat. Člověk se s nimi patlá a za chvilku jsou pryč. Nebojte, mám pro vás skvělou radu a tip. Máte doma tvořítka na led? Ideálně silikonová? No hurá, tak máte z půlky vyhráno. Vezměte takové, které bude odpovídat velikosti piškotu, já jsem protentokrát zvolila kytičky. Těsto nahňácáte dovnitř ze 3/4, uděláte ďůlek pomocí dětského prstíku (určitě jej nezapomeňte udělat, pak už to jde ztuha) a šoupnete je na chvilku do mrazáku. Formu není potřeba cukrovat, nic. Jakmile těsto ztuhne, půjde hezky vyklopit. Každou várku jsem nechala chladit cca 20 minut, ideální je tedy naplánovat i s jiným pečením, ať nemáte zbytečné prostoje. Delší dobu mražení nedoporučuji, těsto má tendenci se začít drolit.

    A teď už jen zbývá naplnit, připlácnout piškot a pokusit se je nesníst všechny hned první den.

    Nezapomeňte, že u Barči běží dnes soutěž se Zapf Creation, tak k ní mrkněte! 💙

    Mějte krásné svátky plné klidu a pohody v kruhu rodinném.. hlavně si užívejte každého dne!

    Míša, Jonáš a #fredandflo #vanoce_s_ambasadorkami

    michalelka
    21. lis 2019    Čtené 1054x

    Jak se u nás zabydlelo hamounské 🐷 a 🦊 ryšavá

    Miluju hračky. Občas si přijdu jako malá a nejraději bych si s nimi hrála sama. Znáte to taky? Ale pak se člověk koukne, kdo se po hračce natahuje společně s vámi a jen s úsměvem sleduje, jak vzniká nové přátelství. Díky #test_fisherprice3 se k nám domů dostalo prasátko a liška. Původně jsem myslela, že nám bude zaslána jen jedna hračka, o to byla radost větší, dvojnásobná 🙂🐷🦊!

    Balíček dorazil, když Jony spal 😴, měla jsem tu čest si je prohlédnout první a v klidu. Přiznám se, že na první pohled jsem z nich byla rozpačitá. Hodně dávám, obzvlášť u hraček, na první dojem a i když jsou jako vždy roztomilost sama, v krámě bych po nich primárně nesáhla. Ale tentokrát nejsem hlavním testovačem, takže co na ně říkal Jony?

    Začala bych u 🦊. U té Jonáše strašně štve, že mu zdrhá. Má teď období, kdy musí být po jeho a jak tomu tak není, je zle. Zmáčkne tlačítko, což ho baví, liška se rozsvítí, ale následná a hlavní funkce jízdy anebo točení u něj úspěch nemá. Ani jedna varianta nejde vypnout, takže ji drží za ucho nebo ocásek a vytrvale mačká čudlíky. Díky hlasitějšímu strojku to zní, že se liška brání. Takový menší cirkus, no. 😂 I když má hračka primárně pomoci s prvními krůčky či lezením, osobně bych brala i možnost nechat ji jen tak, v klidu. Nebo jsem slepá a jen na to nepřišla? Ráda se nechám poučit 🙂

    Design hračky kombinuje heboučkou hlavu, plastové tělo a šustivý ocásek. Co mi z hračky kazilo celkový dojem bylo, že při zapnutí je částečně vidět vnitřní strojek a při pohybu jde o opravdu hlasité vrnění. Nemám problém s hračkami, co vydávají zvuky, ale tohle mi přijde nepovedené. Ze začátku se jí Jony bál. Jakmile začala vrčet a rozjela se jakýmkoliv směrem, utíkal na gauč, aby byl v bezpečí. Což u něj neznám. Je to Dařbuján, co se ničeho nebojí, ale tady tomu bylo první dny jinak. Navíc na to každé ráno zapomněl a zapnul ji.. zbytek si dokážete živě představit.. 😀 

    Co je super, liška si hravě poradí i s kobercem. Máme v ložnici takový ten s vysokým chlupem a jela si jedna báseň. Jelikož se neumí sama otočit, lovila jsem ji zpod postele jen párkrát a pak se zabydlela u nás v obýváku. 

    Kdybych měla hodnotit na ⭐️, dala bych jí 7 z 10. Vadí mi její hlučnost a nemožnost ji vypnout a nechat pouze povídat. 

    Za mě je ideální pro věkovou kategorii osm měsíců až jeden rok. Vyhrají si s ní samozřejmě i děti mimo tento limit, ale myslím si, že zrovna FP má tolik variant hraček, že je zbytečné ji kupovat pro starší.  

    A teď se spolu koukneme na hamouna! 🐷 byla láska na první pohled. První den se od něj Jonáš nehnul ani na krok a Hamounova písnička v kombinace s epileptickými záchvaty nám dělala společnost celé odpoledne. Což je u něj oopravdu skoro zázrak, nic ho dlouho nebaví. Ale pěkně popořádku.

    Čuník primárně počítá vhozené penízky přes kontrolní čidlo a komentuje otevírání a zavírání dvířek. Po zmáčknutí rypáčku má dvě interakce a obě skončí třepáním. Není to nijak dlouhé, ale za mě zbytečnost. Možná to má za účel zatřást penízky, ale to se neděje. Jen se čuňas klepe a na můj vkus hodně hlasitě. Spíš to vypadá jako menší epileptický záchvat 😀 Původně jsem měla obavu, že malému nepůjde peníze vložit do otvoru, ale asi jsem to viděla zbytečně černě. Vkládačky se mu nedaří, ale tady princip pochopil hned.
    Pokud máte doma taky takového koumáka jako já, tak penízky jen přiloží k čidlu a vezme si je zpět. Prase si je napočítá a Jony má plné ruce, oba jsou spoko. Co je nevýhodou, tak prase čeká a čeká, dokud se nedopočítá do deseti. Takže se může stát, že i když máte vhozeno 9 penízků, dítě si je vybere a chce začít znovu, tak počty startují na 10. U malých dětí je to jedno, ale u těch větších by to mohlo být matoucí.

    Prase má hodně krátké nožičky, takže kulaté bříško přesahuje a třeba na stole nestojí rovně. Což je detail, ale přijde mi to u této cenové kategorie jako nedomyšlený detail. Dvířka má prasátko docela na fest, ale po pár dnech a pádech se ochodí a už je nemusíte za den tisíckrát otvírat, dítě to zvládne samo. Pak tedy do 🐷 strká naprosto vše, ale aspoň víte, kde hledat klíče od auta.. 😂

    A  těm pádům.. Jony je docela ničitel a zkouší všemožné délky a výšku objektů ideálně když něčím mrskne. Čím dál nebo hlouběji, tím lépe. Nejen jednou se prase proletělo, dokonce i z okna a světe div se, žije. Ten plast je odolný jako blázen.

    Každopádně, prase od nás dostává 9 z 10 ⭐️ a to jen díky kulatému břichu a že se penízky někam vypařují. Tak schválně, kdybyste byli malý barevný penízek, kam byste se schovali? Já prolezla už všechna zákoutí a ač jsou teď penízky všude, ten poslední NIKDE není.

    Děkuji #fisherprice #test_fisherprice3 @konik_testuje za mě i Jonyho, že se naše Fisher Price parta mohla rozrůst o další parťáky a jelikož se blíží Vánoce, tak je mi jasné, že nebyly posledními přírůstky. Pokud vás zajímají detaily, které jsou vedeny přímo od výrobce, najdete je na těchto stránkách.

    Míša a Jonáš

    #zkusenosti_fisherprice_lezemesliskou10
    #zkusenosti_fisherprice_prasatkokasicka10

    Kvůli nemoci jsme se s Jonym nedostali na kroužek, ale ani to nás při tvoření nezastaví! Kdo uhádne všechna zvířátka, dostane ode mě zlatého bludišťáka a 💙💙💙! A minimálně jedno je sporné, tak bacha! 😁

    Až mi zase někdo (muž) bude tvrdit, že bez špejlí jsem v háji, tak se bude divit! 😛🙃

    #fredandflo

    michalelka
    Zpráva byla změněna    8. lis 2019    

    Jak nejde o život, jde.. o vy víte co. No jo, ale kam s ním, když už tu je?🙄😅 Mrkněte na tyhle parfémovaný sáčky na použité pleny, jsou skvělý. A ve skupině https://www.modrykonik.cz/group/8661/ si můžete až do konce měsíce tři balení vyhrát.. 🙃😗

    #fredandflo

    A jdeme na to!🤩 Hlavní notář je již přítomen, pan ředitel Jonášek do sebe natlačí svačinu a vylosuje výherce. Těšíte se? 🥳

    #fredandflo

    Všem maminkám, které sedí ve vaně a potřebují jen na minutku klid, než jim steče slza po tváři.

    Všem maminkám, které sedí na gauči, potom, co křičely na svoje děti kvůli malé blbosti a teď se cítí provinile...

    Všem maminkám, které jsou tak unavené, že už ani nemůžou udržet otevřené oči a daly by všechno za chvilku spánku navíc...

    Všem maminkám, které se snaží nasoukat do těch starých riflí, protože se na sebe chtějí podívat do zrcadla a cítil se dobře, že pořád vypadají dobře...

    Všem maminkám, které nechtějí vyjít z domu, protože je toho teď na ně prostě moc a ony mají pocit, že to nezvládají...

    Všem maminkám, které se cítí osaměle, ať už jsou sami v místnosti, nebo stojí v davu....

    Jste dost dobré.
    Jste důležité.
    Jste krásné.

    Je to jen životní fáze. Jenom opravdu těžká, náročná, vysilující a šílená fáze našeho života.

    Na konci to bude stát za to. Ale teď je to těžké. Je to těžké pro mnoho z nás v mnoha ohledech. Nemluví se o tom dostatečně, aleje to těžké... a ne jenom pro tebe.

    Jsme dost dobré.
    Děláme vše, co je v našich silách.
    V očí, které k nám vzhlíží - v těch jsme perfektní. V těch jsme víc než dokonalé.

    Pro ty malinkaté ručičky, které nás chtějí obejmout - pro ty jsme nejsilnější. Pro ně jsme ti, kteří ovládají celý svět.

    Pro ty malé jazýčky, které jí jídlo, které jsme uvařily - pro ně jsme ty nejlepší kuchařky.

    Pro ta malé srdíčka, které nás milují - ty nechtějí nic jiného. Ty chtějí jen a jen nás.

    Protože my jsme dost dobré. My jsme přesně takové, jaké máme být....jejich maminky.


    -sdíleno z FB

    michalelka
    Zpráva byla změněna    3. lis 2019    

    Snídaně je základ dne! 🙃🍳🥞 Jen by mě zajímalo, kdy většina neskončí na zemi, ve vlasech a na zdi, ale v bříšku.. 😛 I když já se stihla najíst, Yogimu z toho taky něco káplo, takže za mě vydařený start! 😂

    #fredandflo

    michalelka
    Zpráva byla změněna    30. říj 2019    

    Co to bude, až to bude? 😉🙃😛 Takové odpoledne jsou něco pro mě! 🙏🏻 Kdo uhádne, co tvořím, ode mě dostane 💙. A komu se nechce hádat, ale soutěžit, tak šup šup: https://www.modrykonik.cz/blog/michalelka/article/soutez-v-tvoreni-s-fredflo-na-posmo-nekir9/ , už jsme v půlce a šance na výhru je stále hodně vysoká! 🤩🎁💙🖤💚

    #fredandflo

    Ranní rituály jsou u mě každý den téměř stejné. Vyčistit zuby, opláchnout a vyčistit pleť, nakrémovat, když je čas, tak obden pleťová maska. Učesat a honem jít dělat snídani. Brala bych i sprchu, ale s Jonym nemám šanci.. 🙄😅 Co vy a vaše stereotypy, máte? 🛁🧴😬

    #fredandflo

    Dneska jsme s Jonym prubli znovuotvíračku #pepco v Jihlavě a v tenhle okamžik jsem si představila, že mám Jondu krát čtyři.. přiznám se, že se mi udělalo docela ouvej! 🤣🤣🤣 Čtyři exponáty doma sice naštěstí nemám, ale ve #fredandflo skupině https://www.modrykonik.cz/group/8661/ můžete až do konce měsíce soutěžit o čtyři balení vlhčených ubrousků, tak ať o to nepřijdete.. 😛😉🙃

    Všechno je jednou poprvé 🙈.. Jonda na opruzeniny nikdy netrpěl a jakmile jsme na delší dobu mimo domov, je chudák celý olezlý. Zkouším babské rady v kombinací vykoupení lékárny a za chvilku se dám na modlení. Přijímám rady a tipy, jak mu co nejdříve ulevit! 🙈🙏🏻😱

    #fredandflo

    michalelka
    Zpráva byla změněna    18. říj 2019    

    Sice u nás slouží jen jako držák na vlhčený papír #fredandflo, ale i tak všem díky za vaše tipy a rady! I když s Jondovým přístupem u nás bude aktuální tak za pět let nejdřív.. 🙄😛🙃 Taky je u vás nočník jen na ozdobu?😅

    Taky o víkendu podnikáte velké nákupy? Já z nich mám po pravdě lehké osypky a snažím se je přehodit na muže. Což nejde vždy, pokud chci donést opravdu zakysanou smetanu a ne smetanu na vaření/ jogurt/ tvaroh.. 🤣 A pokud se chystáte do Tesca, tak koukněte na produkty #fredandflo , nyní je na ně sleva 13% až 37% 💚🖤💙 https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/shop/pe...

    Původně jsem si šla do koupelny jen sníst zmrzlinu (krkavčí matka 😅 ), ale když už jsem tu byla.. vana plná horké vody a pěny #fredandflo , dítko s tatínkem.. co víc si přát?😛🍦🙏🏻

    Celý den jsem si říkala, že mám tu tašku nějakou těžkou.. Příště si Míšo zkontroluj i boční kapsy, ať s sebou (věrně) netáhneš celý #fredandflo arzenál.. 🙄🙃😛 I když ubrousky se hodí mít po ruce vždycky 😅.. Jestli jste v tomhle se mnou za jedno, tak koukněte do skupiny https://www.modrykonik.cz/group/8661/ , kde o ně běží říjnová soutěž. 💚

    Nově se u nás zabydlely tejpy a lepíme Jondovi bříško. Nebojte, netrpím na plurál, ale je to občas kovbojka a jsou potřeba alespoň čtyři ruce. Možná jsem se víc bála sundavání jak samotného nalepení 😅, ale díky oleji a krému #fredandflo jdou dolů jedna báseň a nedojde k žádnému podráždění kůže a to beru jako velké vítězství. 🤞🏻🙂

    michalelka
    Zpráva byla změněna    1. říj 2019    

    Ve skupině Fred&Flo https://www.modrykonik.cz/group/8661/ se právě rozdala kupa srdíček a aby toho nebylo málo, dneska v ní startuje i říjnová soutěž. Tak šup, šup, ať vám to neuteče! 🙂😛🙃

    #fredandflo

    michalelka
    Zpráva byla změněna    30. zář 2019    

    Miluju podzim, ale ta rýma mě ubíjí. Jsem při ní horší jak chlap, fakt.. 🙄😷🤧 A jaké bojovníky na ni používáte vy? Já se neobejdu bez dobrého čaje s tunou medu, kapesníků, spreje, krému #fredandflo na odřený nos a rýmovníku. Raději znovu rodit, než mít rýmu.. 😛😅😶

    Před rekonstrukcí koupelny mě vůbec nenapadlo, že by se hodilo více místa na ukládání všech těch nezbytných propriet ke koupání, sprchování, saunování.. takže je máme naprosto všude. Kam s nimi? Nějaký super tip bez vrtání do zdi, při koupání budou po ruce a bude to vypadat hezky? 😛😅🙏🏻💚

    #fredandflo

    A jaké ubrousky jsou 🔝🔝🔝 pro vás? U nás vedou jednoznačně tyto modré #fredandflo 😉😛

    michalelka
    Zpráva byla změněna    18. zář 2019    

    Od rána nad tím sedím a nevím. Jaký nočník vybrat? Obyčejný, skládací, splachovací, zpívající.. co myslíte? Koupila jsem tenhle a přijde mi na houby. Mám sto chutí všechno odložit na jaro a užít si poslední bezstarostné časy s plenkami #fredandflo .. 😅🙄😛

    Ve skupině Fred&Flo teď můžete po celé září získat až dvacet srdcí 💙💙💙. Skočte se mrknout, co je k tomu potřeba 😉😍 https://www.modrykonik.cz/group/8661/

    #fredandflo

    Krásné dobré ráno! Co si při pátku dát #odpoved_za_srdicko? Pudr jsem při přebalování nikdy nevyužila, tak jsem pátrala, jak ho zapojit do chodu domácnosti trochu jinak. Podělte se se mnou o nápady a za odměnu vám přiletí 💙.

    💙 Využití místo suchého šamponu. Nasypat, rozčesat a tadááá, nikdo nepozná, že už vlasy volají o pomoc. 😀

    🖤 Oživení koženky pomocí hadříku z mikrovlákna. Pudr stačí nanést a pořádně rozetřít.

    💚 Rozmotá nerozmotatelné- na zauzlovaný řetízek stačí nasypat trochu pudru a trochu mnout. Uzel rychle povolí. Škoda, že to nejde využít i na vánoční světýlka..
    .
    💙 Naličte si oči řasenkou a před druhou vrstvou naneste trochu pudru na řasenku a budete mít oči jako Bridget Bardot!

    🖤 Olejová skvrna? Zasypte ji pudrem, nechte několik hodin působit, propláchněte a nechce uschnout ve stínu.

    #fredandflo

    Dokud byl Jonáš malé mimino, užívala jsem si společný čas po koupeli, masáž a mazlení. Teď jsem ráda, že mi cestou z vany neuteče a nechá si namazat alespoň zadeček. Uklidněte mě, že to je normální a ty věčné úprky někdy skončí.. 😨🙏😂 Ale pozitivní na tom je, že zbude více krému pro mě.. 😝🙂

    #fredandflo