michalelka
21. lis 2019
1054 

Jak se u nás zabydlelo hamounské 🐷 a 🦊 ryšavá

Miluju hračky. Občas si přijdu jako malá a nejraději bych si s nimi hrála sama. Znáte to taky? Ale pak se člověk koukne, kdo se po hračce natahuje společně s vámi a jen s úsměvem sleduje, jak vzniká nové přátelství. Díky #test_fisherprice3 se k nám domů dostalo prasátko a liška. Původně jsem myslela, že nám bude zaslána jen jedna hračka, o to byla radost větší, dvojnásobná 🙂🐷🦊!

Balíček dorazil, když Jony spal 😴, měla jsem tu čest si je prohlédnout první a v klidu. Přiznám se, že na první pohled jsem z nich byla rozpačitá. Hodně dávám, obzvlášť u hraček, na první dojem a i když jsou jako vždy roztomilost sama, v krámě bych po nich primárně nesáhla. Ale tentokrát nejsem hlavním testovačem, takže co na ně říkal Jony?

Začala bych u 🦊. U té Jonáše strašně štve, že mu zdrhá. Má teď období, kdy musí být po jeho a jak tomu tak není, je zle. Zmáčkne tlačítko, což ho baví, liška se rozsvítí, ale následná a hlavní funkce jízdy anebo točení u něj úspěch nemá. Ani jedna varianta nejde vypnout, takže ji drží za ucho nebo ocásek a vytrvale mačká čudlíky. Díky hlasitějšímu strojku to zní, že se liška brání. Takový menší cirkus, no. 😂 I když má hračka primárně pomoci s prvními krůčky či lezením, osobně bych brala i možnost nechat ji jen tak, v klidu. Nebo jsem slepá a jen na to nepřišla? Ráda se nechám poučit 🙂

Design hračky kombinuje heboučkou hlavu, plastové tělo a šustivý ocásek. Co mi z hračky kazilo celkový dojem bylo, že při zapnutí je částečně vidět vnitřní strojek a při pohybu jde o opravdu hlasité vrnění. Nemám problém s hračkami, co vydávají zvuky, ale tohle mi přijde nepovedené. Ze začátku se jí Jony bál. Jakmile začala vrčet a rozjela se jakýmkoliv směrem, utíkal na gauč, aby byl v bezpečí. Což u něj neznám. Je to Dařbuján, co se ničeho nebojí, ale tady tomu bylo první dny jinak. Navíc na to každé ráno zapomněl a zapnul ji.. zbytek si dokážete živě představit.. 😀 

Co je super, liška si hravě poradí i s kobercem. Máme v ložnici takový ten s vysokým chlupem a jela si jedna báseň. Jelikož se neumí sama otočit, lovila jsem ji zpod postele jen párkrát a pak se zabydlela u nás v obýváku. 

Kdybych měla hodnotit na ⭐️, dala bych jí 7 z 10. Vadí mi její hlučnost a nemožnost ji vypnout a nechat pouze povídat. 

Za mě je ideální pro věkovou kategorii osm měsíců až jeden rok. Vyhrají si s ní samozřejmě i děti mimo tento limit, ale myslím si, že zrovna FP má tolik variant hraček, že je zbytečné ji kupovat pro starší.  

A teď se spolu koukneme na hamouna! 🐷 byla láska na první pohled. První den se od něj Jonáš nehnul ani na krok a Hamounova písnička v kombinace s epileptickými záchvaty nám dělala společnost celé odpoledne. Což je u něj oopravdu skoro zázrak, nic ho dlouho nebaví. Ale pěkně popořádku.

Čuník primárně počítá vhozené penízky přes kontrolní čidlo a komentuje otevírání a zavírání dvířek. Po zmáčknutí rypáčku má dvě interakce a obě skončí třepáním. Není to nijak dlouhé, ale za mě zbytečnost. Možná to má za účel zatřást penízky, ale to se neděje. Jen se čuňas klepe a na můj vkus hodně hlasitě. Spíš to vypadá jako menší epileptický záchvat 😀 Původně jsem měla obavu, že malému nepůjde peníze vložit do otvoru, ale asi jsem to viděla zbytečně černě. Vkládačky se mu nedaří, ale tady princip pochopil hned.
Pokud máte doma taky takového koumáka jako já, tak penízky jen přiloží k čidlu a vezme si je zpět. Prase si je napočítá a Jony má plné ruce, oba jsou spoko. Co je nevýhodou, tak prase čeká a čeká, dokud se nedopočítá do deseti. Takže se může stát, že i když máte vhozeno 9 penízků, dítě si je vybere a chce začít znovu, tak počty startují na 10. U malých dětí je to jedno, ale u těch větších by to mohlo být matoucí.

Prase má hodně krátké nožičky, takže kulaté bříško přesahuje a třeba na stole nestojí rovně. Což je detail, ale přijde mi to u této cenové kategorie jako nedomyšlený detail. Dvířka má prasátko docela na fest, ale po pár dnech a pádech se ochodí a už je nemusíte za den tisíckrát otvírat, dítě to zvládne samo. Pak tedy do 🐷 strká naprosto vše, ale aspoň víte, kde hledat klíče od auta.. 😂

A  těm pádům.. Jony je docela ničitel a zkouší všemožné délky a výšku objektů ideálně když něčím mrskne. Čím dál nebo hlouběji, tím lépe. Nejen jednou se prase proletělo, dokonce i z okna a světe div se, žije. Ten plast je odolný jako blázen.

Každopádně, prase od nás dostává 9 z 10 ⭐️ a to jen díky kulatému břichu a že se penízky někam vypařují. Tak schválně, kdybyste byli malý barevný penízek, kam byste se schovali? Já prolezla už všechna zákoutí a ač jsou teď penízky všude, ten poslední NIKDE není.

Děkuji #fisherprice #test_fisherprice3 @konik_testuje za mě i Jonyho, že se naše Fisher Price parta mohla rozrůst o další parťáky a jelikož se blíží Vánoce, tak je mi jasné, že nebyly posledními přírůstky. Pokud vás zajímají detaily, které jsou vedeny přímo od výrobce, najdete je na těchto stránkách.

Míša a Jonáš

#test_fisherprice3 #recenze

#zkusenosti_fisherprice_lezemesliskou10
#zkusenosti_fisherprice_prasatkokasicka10

Moc hezká recenze!

21. lis 2019

A ja koupila tu lisku...
🤣🤣😪😪

21. lis 2019

@natysnovec žádný smutný smajlik! Koukám, že malé je rok a měsíc. To bude ještě v poho a zábava 🙂 Jen Jonymu je už rok a 7 měsíců a to už je podle mě moc..

21. lis 2019

@natysnovec My máme lišku a za mě je úžasná, malýmu je 8 měsíců, vůbec se ji nebojí, macka i tlačítka a leze za ní, je to sranda.

21. lis 2019

@janapechova pro takového maloška musí být skvělá.. a strach mě u Jondy překvapil, vůbec to u něj neznám 😂

21. lis 2019

@michalelka tak snad no...😊

21. lis 2019

@michalelka Jj, je fakt skvělá. No oni občas překvapí ty dětičky naše 😉

21. lis 2019

@michalelka my mame taky koupenou lisku a syn ji dostane pod stromecek, bude mu bez par dni rok v te dobe. Ovsem k veci... nebojim se, ze by se bal, tohle obdobi je prave u starsich deticek. Mame doma dinosaura, znacku si ted nevzpomenu, ale z pisnicky "ja jsem dinosaurus malej, mamka rika, ze jsem skvelek....." jsem uz pomalu rostla, jenze to je starsi hracka od naseho starsiho syna, ten byl taky nebojsa a pak jednou bum a ze vseho strach, koupili jsme nadsene dinosaura a jak bude nadseny a on rev. Dlouho, hodne dlouho mel z nej strach, pak se trochu skamaradili. Pak se dinosaura dalo stranou, uz byl velky a ted jsme ho vytahli k lozicimu mladsimu, ten nadseny a starsi prvni momenty zase des v ocich... u mladsiho laska na prvni pohled, takze uz se moc tesim, az dostane lisku 🤗

21. lis 2019

@priefi tak paráda, třeba to kluky někdy přejde!😀🙏🏻 Já na to nejsem vůbec zvyklá, aby se bál, spíš je to kasladěr.. 😂 Pro malošky bude 🦊 fajn.

21. lis 2019

Moc děkuji za přínosnou recenzi..určitě ještě popremyslim, zda rozšířim naše dárečky pod stromeček o nějaký ten chrochro kousek 😀👍

21. lis 2019

@etmargareth Prasátko je super, doporučuji všemi deseti! A až ztratíte doma penízky, tak beru číslo 8 a 9!😂😂

21. lis 2019

Nejsou to epileptické záchvaty 😅 je to schválně, aby při tom treseni to prasatko ze sebe ty mince vysypalo 😉

24. lis 2019

@nocarka no já ti nevím, ale dvířka se nikdy neotevřou, dokud nezabereš 😂🐷

24. lis 2019

@michalelka to ne. Otevres, zmacknes rypáček a ono to ty penízky vysype 🐽🐽🐽

24. lis 2019

@nocarka jo tak.. no, tak to u nás nehrozí. Jakmile je otevřeno, peníze jdou do ruky a prase se klepe sólo..😂😂

24. lis 2019

@michalelka Tak u nás první problém, budu muset poslat asi na reklamaci. Zapnu lišku, hraje, popojede asi 2 cm a komplet se vypne. Tak nevím.

25. lis 2019

@janapechova tak to mě mrzí! Nezavazí něco v kolečku? Jestli takhle zlobí, hned bych ji šla vyměnit 😱😱😱

25. lis 2019

@michalelka Musím to ještě pořádně prozkoumat, taky mě to napadlo, ale vidět nic není, tak nevím. Zapla jsem asi 10x a pořád stejný.

25. lis 2019

@janapechova možná bych v tom případě raději zašla tam, kde jsi ji koupila. Liška jezdí dál a bez sekání.
Možná mě napadá, nemáš to regulační kolečko pohybu “na půl cesty”?

25. lis 2019

@michalelka Ne ne, to jsem otacela, zkoušela jsem zda to bude v obcu směrech stejné. No napíšu email a pak pošlu zpět, nakupovala jsem v kamenné prodejně.

25. lis 2019

@janapechova mne to dělala housenka od FP a bylo to znamení, ze došly baterky. Zkus dat jiné.

25. lis 2019

@nocarka Jo pak mě to napadlo, takže zkusíme.😉

25. lis 2019

Začni psát komentář...

Odešli