populovanikola
27. čer 2019
167 

Zájmové kroužky

A jak se blíží konec školního roku,tak končí i zájmové kroužky.Nicollka měla letos 3. První má anglický jazyk 4.rokem formou hry.2 moderní gymnastiku tu 3.rokem a to je u nás hlavní kroužek,ten má 3x týdne po 1,5-2h.Vybrala si ho sama,takže na nás už bylo jestli do toho půjdem nebo ne.Šli jsme😁Byli dny i měsíce kdy odmítala chodit,její období,už jsme se i rozhodli,že letos skončí ale dnes mi říká:Mami já chci chodit...Tak uvidíme po soustředění a prázdninách.3 parkour vždy o víkendu,ale po 3 měsících to ukončila😂Škola a do toho kroužky je občas záhul ale to jistě znáte..Každý kroužek co má či měla vždy chtěla sama.A jak to máte Vy?

Syna budu prihlasovat na gymnastiku v zari. Je mu sest let. Krouzky mam v koperenci ja. Manzel chce pro syna plavani. Jeste bude pokracovat v zajete anglictine a zacne pripravka na klavir. Bude toho dost, ale vim, ze treba po roce si syn sam rekne, co mu vyhovuje nejvic a bude pokracovat jen v nekterych...

28. čer 2019

Ségra v pohodě zvladala celou základu 3krouzky vZUS, do toho parlament a časopis ve skole a to dojíždela... Spousta lidí s tím mělo problém ale ona si to vždy prosadila.. Dcerka jde v září do školky a bude mít 1 kroužek (chodí na něj i teď a miluje ho) +Sokol, kam ale bude chodit az se trochu zajedeme..

28. čer 2019

@pavcatko jeee tak tj segra fakt šikulka.Máte pravdu některé děti tím fakt žijou.😊

28. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli