Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    pospisilovaluca
    19. srp 2016    Čtené 476x

    Pomoc pro Štěpánku

    Tento článek je o možnosti informovat o mé dceři Štěpánce, která úžasne, hrdě a statečně bojuje proti nepřízni osudu. Tak tedy tady je její příběh.

    Štěpánka se narodila 16.10.2014 s několika diagnózami, které ve vzájemné kombinaci výrazně ovlivňují vývoj a budoucnost. Hydrocephalus, Těžká centrální hypotonie, Genetická nebalacovaná chromosomální přestavba, Hypermobilita,Sinus pilonidalis, sluchová porucha, oční vada, epilepsie.Lékaří již od začátku ke Štěpánce přistupovali s odsouzením k těm nejhorším představám o budoucnosti. Ale i přes jejich prognózy se s tím Štěpánka pere a zatím i když po malých krůčkách jejich prognózy boří a neustále překvapuje. Nyní však potřebuje pomoc i okolí a ta je bohužel velmi finančně náročná.

    V současnosti nesedí, nemluví, neleze, nechodí a učí se přijímat potravu lžičkou.

    Rozdává energii na všechny strany, i když opravdu nevím kde ji bere. Našla si skvělého parťáka - koně přesněji hipoterapeutického koně  a po pár jízdách si dokázala kleknout. Stále věříme, že si jednou i sedne,stoupne a udělá krok. A ještě jedno přání mám slyšet z její pusinky slovo MAMI.

    pospisilovaluca