Postýlka MiMi nyní také v Praze!
    Postýlka MiMi je dostupnější zájemcům z hlavního města Prahy. Pražským nastávajícím maminkám a tatínkům je k dispozici nově otevřená pobočka v Praze 4 v Modřanech (Modřanská 409/68, Praha 4, 143 00).
    Modřanská půjčovna První postýlky MiMi je v blízkosti největší pražské porodnice, Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí. Tady se ročně narodí cca 5 tisíc miminek. Celkově se v Praze odehraje přibližně 20 tisíc porodů ročně, což je zhruba jedna pětina veškeré porodnosti v České republice. Praha patří ve statistikách porodů na špici a obyvatelé hlavního města a lidé ze středočeského kraje jsou nejpočetnějšími zájemci o zápůjčku postýlky MiMi – v průměru si půjčí každou druhou postýlku MiMi.
    Celkově má v současné době půjčovna 16 kontaktních míst v celé ČR, kromě nové pobočky v Praze Modřanech je k dispozici půjčovna v Hostivicích u Prahy a přímo v centrále ve Slaném. Další zápůjční místa jsou v Mělníku, v Mladé Boleslavi v Liberci, v Pardubicích, v Hradci Králové, v Náchodě, v Plzni, v Karlových Varech, v Domažlicích, v Českých Budějovicích, v Brně, v Olomouci a ve Frýdku Místku.
    Postýlka MiMi je vhodná jak pro péči o donošené novorozence, tak o předčasně narozená miminka a dvojčata s nižší porodní váhou. Postýlka je bezpečná. Je velice stabilní, takže nehrozí pád nebo jiný úraz novorozence. Náklon postýlky pomáhá jako prevence při ublinkávání nebo při zhoršené průchodnosti dýchacích cest při nemoci. Postýlka je plně kompatibilní s monitorem dechu. Navíc je mobilní a její kolečka umí překonat i mírné překážky. Volitelná a jednoduše nastavitelná výška postýlky se přizpůsobí postavě maminky, takže se nemusí nezdravě ohýbat a ničit si záda.
    První postýlku MiMi vyrábí společnost LINET která zároveň provozuje půjčovnu postýlek MiMi (www.prvnipostylka.cz) a také půjčovnu elektricky polohovatelných lůžek a dalšího profesionálního vybavení pro celodenní domácí péči o seniory nebo nepohyblivé členy rodiny (www.pujcovnalinet.cz).

    postylka_mimi
    4. zář 2014    Čtené 0x

    Odpoledne pro rodiny s dětmi v Praze na Kampě

    V pátek 5. září od 14.00 proběhne v Praze na Kampě odpoledne pro rodiny s dětmi nazvané Honzík a Mařenka se vydávají do světa. Akci pořádá občanské sdružení Síť mateřských center. Půjčovna První postýlky MiMi podpořila zábavné odpoledne finančně a stala se jejím partnerem.  

    Pro děti školního a předškolního věku budou připraveny stanoviště, na nichž budou plnit různé vědomostní a kreativní úkoly. Kromě toho čekají na všechny příchozí doprovodné aktivity – divadlo, hudební vystoupení, malování na obličej a jiné. Postýlka MiMi bude mít v parku svůj stánek, zájemci si mohou na místě postýlku prohlédnout i vyzkoušet. Odpoledne organizačně zajišťuje sdružení Síť mateřských center ve spolupráci s Komunitním centrem Kampa, společností Scio a je součástí celoroční kampaně Křídla a kořeny na podporu důležitosti rodiny, vztahů jejich členů i mezigeneračního propojení.

    postylka_mimi
    25. črc 2012    Čtené 0x

    Soutěž s První postýlkou MiMi


    Vyfoťte bříško nebo jinou momentku během těhotenství a můžete vyhrát pronájem postýlky MiMi zdarma nebo jiné zajímavé ceny!

    Sdílejte, nahrávejte fotky nebo hlasujte zde: http://www.facebook.com/PrvniPostylkaMimi/app_210444462349311#!/

    postylka_mimi
    31. bře 2016    Čtené 21x

    První postýlka MiMi

    Půjčovna nabízí pronájem speciálních novorozeneckých postýlek, které profesionálové používají v porodnicích pro péči o čerstvě narozená miminka.

    Pronájem kojenecké postýlky MiMi je ideálním řešením pro vaše první měsíce s miminkem. Mobilní postýlka vám poskytne v domácím prostředí profesionální péči, 100% bezpečný prostor pro váš novorozený poklad a ulehčí náročné období šestinedělí.

    Více informací i on-line objednávkový formulář najdete na www.prvnipostylka.cz.
    Navštivte také náš profil na facebooku http://www.facebook.com/PrvniPostylkaMimi.