pr_clanek
15. čer 2021
35 

9 tipů pro zaručeně pohodové léto. Osvědčené triky i novinky

Co dělat, abyste si užili léto se vším všudy a dokázali se vyhnout všem úskalím, která vás v nejteplejší části roku mohou potkat? Důležitá je především kvalitní příprava. S našimi tipy ji zvládnete zcela hravě! 

9. Nakupte vše najednou – a se slevou

 Klíčem ke klidu a pohodě je zejména plánování. Doporučujeme proto sestavit si seznam všeho, co budete na dovolenou potřebovat, dostatečně dopředu. Kromě toho, že si ušetříte nervy, můžete také využít některé výhodné slevy. Kupříkladu v ROSSMANN CLUBu stejnojmenné sítě drogerií dostanete uvítací slevu 20 % na celý nákup, když se do klubu připojíte, takže pokud veškerou kosmetiku, dětské zboží a další nezbytnosti nakoupíte právě tam, můžete finanční úlevu značně pocítit.

8. Ochlaďte se zdravě

 Jak ve zdraví přežít horko? Je potřeba se pořádně ochladit, a to klidně zmrzlinou. Letos ji můžete dopřát i nejmenším díky ovocným rampouchům od firmy HiPP. Jedná se o přírodní ovocné šťávy v sáčcích, které jednoduše sami zmrazíte a vyrobíte si tak zdravé ovocné zmrzliny pro nejmenší zcela bez přidaného cukru a dalších nezdravých látek.

Nočnímu utrpení způsobeného dusnem v ložnici zase zabráníte jednoduchým trikem, stačí vyměnit ložní prádlo za chladivé saténové. Satén však musí být opravdu kvalitní, aby se příliš nelepil na tělo. Pěkné povlečení s moderními vzory a z dobrého materiálu seženete u značky Scanquilt. 

7. Najděte správné oblečení

Důležitým faktorem, jak si užít prázdniny, je také správná výbava na cesty. Pro řádění na horách i na slunci doporučujeme při nákupu dětského oblečení zaměřit svou pozornost na českou značku Unuo. Ta nabízí ultralehké softshellové bundy, které snadno složíte do malého sáčku na dno batohu, oblečení s ochranným UV filtrem a mnoho dalšího. S takovou výbavou dítko přežije i ten nejdrsnější výlet nebo tábor!

6. Mažte, mažte, mažte

Při nákupu nezbytností věnujte velkou pozornost opalovacímu krému. Nezapomínejte na něj ani u těch nejmenších a dbejte na výběr správné značky, šetrné a osvědčené. My vám doporučíme produkty od značky Mustela, která pro novorozence vyrábí také masážní oleje pro klidné usínání, to když miminko ruší, že nejsou na dovolené ve své postýlce.

5. Cestujte po Česku

Pokud namísto moře preferujete dovolenou za humny, vyzkoušejte pobyt na horách. Rájem pro rodinné dovolené je určitě Špindlerův mlýn, kde si na své přijdou jak sportovci, tak rodiny s malými i většími dětmi. Malé i velké hosty bez potíží pojme rodinný hotel Soyka, zařízený v přírodním stylu. Kromě skvělé poloze přímo v centru a výhledu na les nabízí třeba vlastní wellness (unavení rodiče ocení). 

Nemusíte se však držet jen v kopcích! Milujete zábavní a sportovní parky? V tom případě se vám vyplatí přidat se do věrnostního klubu hračkářství Pompo. Ten nabízí poměrně velké slevy na vstupné po celé do zábavních areálů po celé ČR, zmíníme například Centrum Babylon, Aqualand Moravia nebo třeba Dinopark, dále volné vstupy, narozeninové slevy na hračky pro vaše dítě i řadu dalších výhod. 

4. Nebojte se cesty s miminkem

Někteří rodiče se bohužel bojí cestování na delší trasy s miminkem autem, protože mají strach, že nebudou mít příležitost ohřát dítěti jídlo. Naštěstí i tento problém má řešení, a to ohřívač lahví, který lze zapojit i v autě. Tuto skvělou vlastnost mají například ohřívače od Babymoov.

3. Nekupujte pořád nové pití

Budete-li trávit celý den u vody nebo pod stanem, určitě kromě dobrého oblečení také oceníte praktické a snadno omyvatelné dětské nádobí b.box, které přežije trochu nepohody. Hodit se může také netekoucí hrníček od stejného výrobce, který můžete vzít všude s sebou a nebudete dětem muset kupovat sladké limonády. Vše seženete v eshopu Mimmo.cz! 

2. V přírodě ekologicky

Pokud patříte mezi ty, kdo rádi při nákupech zohledňují také ekologickou stránku věci, vyzkoušejte novou řadu ekologických produktů Pro Climate. Součástí této řady jsou přípravky péče o pleť, domácnost i hygienické pomůcky. S nápadem výroby produktů neutrálních k životnímu prostředí přišla dm drogerie, kde všechny produkty seženete. Kromě výroby ze šetrných surovin jsou zajímavé také v tom, že řada výrobků se prodává v podobě koncentrátu, takže potřebují menší obal. Ušetří se tak nejen místo v tašce, ale také suroviny, potřebné pro výrobu takového balení. Zaujmout by vás mohly také ekologické plenky (protože na cestách s látkovými prostě nepochodíte) Monperi Bamboo, které se vyrábí z rozložitelných bambusových vláken, proslulých tím, že jsou obzvlášť jemné pro výrobu spodního prádla. Nebo vyzkoušejte Eco by Naty, které můžete s čistým svědomím hodit na kompost.

1. Připijte si na povedené léto

A nakonec poslední rada pro maminky, které by si chtěly užít večer s vínem, ale zrovna kojí, potřebují být ve střehu, nebo další den musí řídit. Naštěstí existuje nealko víno, které umožňuje užít si svůj oblíbený nápoj i bez promile v krvi navíc. Chuťově pravděpodobně nejautentičtější je z české produkce nealko víno od Vinselektu Michlovský, dostupné dokonce v několika různých variantách.
A léto může začít!

Začni psát komentář...

Odešli