pr_clanek
25. srp 2022
35 

Batoh, který je šetrný k zádům studenta – jak vybrat ten správný?

Chcete-li vašemu dítěti vybrat kvalitní a trendy batoh, budete se muset řídit několika důležitými kritérii. Na následujících řádcích si tak zmíněná kritéria probereme pěkně do detailu. Zdraví našich dětí by mělo být vždy na prvním místě. Čtěte a inspirujte se s námi!

Podle jakých kritérií bychom měli vybírat dětský batoh do školy?

Dětský batoh do školy by měl disponovat tzv. zpevněnými zády. Často je zadní část batohu vyztužena nebo je do ní vložena pevná ochranná vložka. Ta zpevní kostru batohu a věci v batohu tak nebudou tlačit na záda vaší ratolesti. Při výběru batohu pro děti bychom se pak měly zaměřit i na to, zda disponuje prsními nebo bederními popruhy. V ideálním případě by měly být také polstrované. Díky tomu se nebudou zařezávat dětem do kůže a navíc rovnoměrně rozloží váhu celého batohu. Batoh pro děti do školy by měl mít sám o sobě nízkou váhu. Jedná se o další prvek, který vašemu dítěti usnadní přenášení věcí do školní lavice. Batoh pro školáka či studenta by pak měl mít i více kapes. Jedna kapsa poslouží pro uschování učebnic. Do další pak dítě schová chlapecké bačkory nebo svačinu. Dobrou volbou jsou také školní batohy s bočními síťkami. Do nich mohou děti vložit tekutiny. Budou tak stále po ruce. Kvalitní batohy pro školáky jsou k dostání i na e-shopu oblíbeného prodejce CCC. Zde si přijde na své každý školák.         

Jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní sezóně in?

Školní batoh nemusí být jen pohodlný. Děti bude zajímat i design batohu. V letošní sezóně budou v kurzu především batohy v přírodních i v pastelových barvách. Tmavě modrý, zelený nebo hnědý batoh tak bude dobrou volbou. Menší děti ocení školní batohy s hravými obrázky. Starší školáci pak vybírají nejčastěji minimalistické kousky s drobnými potisky. In budou i batohy v černém nebo v bílém provedení. Černá a bílá jsou barvy univerzální a dobře je tak studenti sladí i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. Zaměříme-li se na zmíněné vzory, budou in ty květinové a zvířecí. Nechte vaše školáky experimentovat. Děti výraznější outfity zkrátka milují. Trendy batohy s originálními potisky najdete i v kamenných prodejnách CCC. K mání jsou tu značkové batohy za přijatelně nízké ceny. Vybírat můžete kousky v zmíněných trendy barvách.       

Z jakého materiálu vybírat kvalitní batoh pro studenta? 

Vybíráte-li batoh pro studenta, bude dobré, když se zaměříte i na materiál, z kterého je vyrobený. Volit můžete batohy ze syntetických i z přírodních materiálů. V posledních letech vedou na plné čáře ty přírodní. A není se čemu divit. Batohy z přírodních tkanin jsou odolné, vysoce módní a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života již akcentují ty největší světové módní značky. Je tak z čeho vybírat. Modely batohů ze syntetických materiálů jsou však k mání také v dobré kvalitě. Záleží pak už jen na vás a na vkusu vašeho dítka. Kvalitní batoh do školy by měl mít dobře zarovnané švy. Nikde nesmí nic trčet a překážet. Na precizně zpracované kousky se můžete podívat i k prodejci CCC. Tady s výběrem nešlápnete vedle.    

Začni psát komentář...

Odešli