pr_clanek
17. zář 2020
955 

Batolecí mléka Hami - pro děťátko zaručená mňamka, pro vás zaručená rychlovka

Maminky chtějí pro své děťátko vždy jen to nejlepší, proto se při výběru batolecího mléka řídí jeho složením. Pro batole je ale rozhodující, jak mlíčko chutná. Když si na něm pochutná, je po papání dobře naladěné a připravené na další objevy, které ho během dne čekají. A bude se pokaždé těšit na každou další porci.

Batolecí mléka Hami pro děti od ukončeného 12. a 24. měsíce mají vedle jedinečného složení právě také skvělou chuť. Příjemná je také samotná vůně mléčného prášku i hotového mléka. Podle zkušeností maminek jsou Hami batolecí mléka mezi dětmi tolik oblíbená právě díky jejich lahodné chuti. Z vykouzlených úsměvů na tváři zaručeně hned poznáte, že mlíčko děťátku chutnalo! 😊

Vás si mlíčko nezíská jen jedinečným složením a tím, že vedle sebe budete mít veselého společníka. Určitě Vás zaujme i jeho rychlá příprava. Která maminka má čas a nervy na rozmíchávání hrudek v mléku, když se hladové děťátko dožaduje své pravidelné porce. A že se malý gurmán umí ozvat. 

S batolecími mléky Hami vás žádná taková nepříjemná chvilka nečeká. Jsou připravené raz dva! Při tvorbě receptur se Hami zaměřuje také na testování přípravy mlék a usiluje o to, aby se mléčný prášek dobře a rychlé rozpouštěl a připravené mléko tolik nepěnilo. Stačí tedy lahvičku s mléčným práškem jen lehce protřepat a batolecí mléko je hotové. 

Lahodná chuť a rychlá příprava ale nejsou jedinými výhodami batolecích mlék Hami pro děti od ukončeného 12. a 24. měsíce. S jedinečným složením OptiNutri, které je přesně přizpůsobené potřebám malých bříšek, jsou stejně jako kravské mléko zdrojem vápníku a navíc obsahují významně více vitamínu D a železa pro správný růst a vývoj* vašeho děťátka. Obsahují také prebiotickou vlákninu GOS/FOS pro malá bříška. 

Hami batolecí mléka se zaručeně stanou pravidelnou součástí jídelníčku vašeho děťátka – ať už ráno k snídani nebo jako součást vašeho společného večerního rituálu před spaním. A uvidíte, že se brzy Vaše batole bude o svou „mňamku“ hlásit úplně samo! 😊

*Železo přispívá k normálnímu vývoji mozku (k rozvoji poznávacích schopností), vápník a vitamín D přispívá k normálnímu růstu a vývoji kostí.

Kojení je pro vaše dítě to nejlepší. Batolecí mléka mají být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Způsob použití a další informace na obalech. Potravina pro zvláštní výživu.

Začni psát komentář...

Odešli