pr_clanek
8. črc 2022
29 

Co vše jste kdy chtěli vědět o minerálech

Od nepaměti hledají lidé sílu v minerálech a léčivých kamenech. Jejich přítomnost může pozitivně ovlivnit zdraví, ale i psychiku. Jak vybrat ten správný? 

Co vše jste kdy chtěli vědět o minerálech

Drahé kameny a minerály fascinovaly lidstvo již ve starém Egyptě a Mezopotámii, kdy byly velmi často považovány za amulety, které mají magické vlastnosti. Krom již zmíněných amuletů se velmi často používali jako součást lektvarů pro léčbu nejrůznějších onemocnění. Lidé věřili, že některé druhy minerálů mají schopnost odhánět zlé síly, neštěstí nebo nejrůznější neduhy. 

Dnes už jsme v tomto ohledu přeci jenom racionálnější, přesto se najde spousta jedinců, kteří věří, že přítomnost minerálů může do jisté míry skutečně ovlivňovat zdraví i duševní stav. Říká se, že polodrahokamy na nás mají ve skutečnosti hned trojí vliv. Posilují potřebné, oslabují nadbytečné a škodící a zároveň odstraňují blokády, které brání v průtoku energie v našem těle. Některé minerály nám pomáhají při složitých rozhodnutích, jiné k nám přivolají lásku nebo nás chrání před špatnou energií či zlými silami. Zkrátka by se dalo říci, že podle těchto pověr, jsou minerály přesně to, čím bychom se měli obklopovat pro šťastnější a spokojenější život. A pokud jste v tomto ohledu přeci jenom skeptičtí, nevadí. Jako šperk v kombinaci s některým z drahých kovů vypadají bezesporu skvěle. 

Vkusná bižuterie s magickými schopnostmi 

Obchodů s tímto specifickým zbožím u nás v posledních letech přibývá. Není hned zapotřebí investovat do drahým šperků, vkusně může vypadat i běžná bižuterie z minerálů nejrůznějších barev. 

Nebesky modrý akvamarín, nafialovělý ametyst nebo třeba jemně růžový růženín. V obchodě Magieprirody.cz nalezete potřebné informace, které vám dopomohou vybrat šperk, který se k vám bude skvěle hodit. Vybírat můžete třeba i podle hvězdných znamení, či podle vlastního vkusu a preferencí. Nabídka minerálů je skutečně velmi pestrá. Pokud si s výběrem nebudete jistí, zkušený personál vám jistě bude při výběru nápomocen., stačí jen zavolat. Více se dozvíte na stránkách https://www.magieprirody.cz/

Začni psát komentář...

Odešli