pr_clanek
3. říj 2018
817 

Dětská kosmetika Aviril s tradicí již od roku 1927

Aviril pomáhá maminkám celá desetiletí a jeho kvality prověřil čas.
Téma péče o dětskou pokožku zajímá každou maminku. Jedno ze základních pravidel je, že experimentovat s citlivou dětskou pokožkou se nevyplácí. Je dobré vsadit na ověřené produkty. Dětskou kosmetiku Aviril s oblibou používaly už naše maminky. Vůni dětského olejíčku Aviril si nejedna maminka spojí se svým dětstvím.

Zklidňující heřmánek

Azulen, éterický olej z heřmánku, dokáže zahojit i podrážděnou pokožku a případné opruzeniny. Používáním dětského olejíčku vytvoříte na pokožce jemný film, který ji bude chránit před zarudnutím, mikroby a bakteriemi. Při jeho nanášení můžete dopřát svému miminku jemnou masáž celého tělíčka. Dítě si vychutná vaší blízkost a připravíte jej tak na poklidný spánek s pocitem bezpečí. Pravidelným používáním dětského olejíčku zabezpečíte pokožce svého miminka vláčnost, jemnost a krásnou přirozenou vůni. Aviril si zachoval svůj retro design a jeho balení ve skleněné lahvičce je navíc recyklovatelné, a tím šetrné k přírodě.  

Stop zapařenému zadečku

Při přebalování je ideální zadeček dítěte nejen utřít vlhčeným ubrouskem, ale pokaždé i umýt čistou vodou. Pokud uvidíte podráždění nebo začervenalé místo, potřete jej vrstvou krému Aviril. Na zapařenou pokožku je velmi účinný především díky vysokému obsahu oxidu zinečnatého, který postižené místo vysuší. Heřmánkový extrakt a pantenol následně pomohou podrážděnou pokožku zregenerovat a zahojit.

Nejúčinnější je zásyp

Zkušenosti maminek ukazují, že v případě akutně zapařeného zadečku je nejlepší čistá voda a na ošetření zásyp. Zapaření štípe, bolí a děti pláčou. Zásyp dokáže rychle absorbovat vlhkost zapařené pokožky a vysušit ji. Dětský zásyp Aviril obsahuje také azulen a tak napomáhá rychlejšímu hojení. Současně chrání podrážděná místa před bakteriemi a mikroby, a tak zabraňuje dalšímu rozšiřování.

Dětskou kosmetiku Aviril zakoupíte v prodejnách COOP, Teta, Billa, Makro, Rossmann, dm drogerie, Albert, Globus, Teta, Lékárny.