pr_clanek
27. lis 2020
9350 

DISNEY KOUZELNÉ AUDIO POHÁDKY– nová kolekce od De Agostini!

Skvělá zábava pro celou rodinu!

Pozor! Objednejte si kolekci v předprodeji -> https://bit.ly/modrykonik-disney-deagostini, zadejte do objednávky svůj speciální kód -> DISNEYCZMODRYKONIK a následně obdržíte dárek navíc – svačinový box se Štístkem z pohádky 101 dalmatinů!

DISNEY KOUZELNÉ AUDIO POHÁDKY představují skvělou zábavu pro celou rodinu. Společně s hrdiny Disneyho pohádek prožijete úžasná dobrodružství! Už v prvním čísle na vás čeká nezapomenutelný příběh Lví král. V dalších číslech mimo jiné Kniha džunglí, Sněhurka a sedm trpaslíků, Hledá se Nemo nebo Aladin.

Součástí každého dalšího čísla kolekce je audio figurka pohádkové postavy, kterou stačí postavit na speciální reproduktor (součást kolekce) a za poslechu krásné pohádky se rázem přenesete do světa fantazie. Každé číslo je doplněno knížkou v pevné vazbě s půvabnými ilustracemi. Společně s dětmi se můžete ponořit do světa okouzlujících pohádek Walta Disneyho. 

Sbírejte figurky z pohádek a vytvořte si svou pohádkovou Disney kolekci!

Objednavatelé mohou jako obvykle počítat s nižší cenou než ve stáncích a čekají na ně další výjimečné dárky s motivy pohádek – batoh s Nemem, polštářek s hrdiny Lvího krále, cyklo láhev s Olafem z Ledového království, hrneček se Štístkem ze 101 dalmatinů a dvoje puzzle.

Díky doplňkové nabídce Premium objednavatelé obdrží speciální kufřík k uschování figurek a šest dalších audio postaviček.

To však není všechno – při zaplacení kreditní kartou získáte jako dárek láhev na pití se Štístkem z pohádky 101 dalmatinů.

Pozor! Objednejte si kolekci v předprodeji -> https://bit.ly/modrykonik-disney-deagostini, zadejte do objednávky svůj speciální kód -> DISNEYCZMODRYKONIK a následně obdržíte dárek navíc – svačinový box se Štístkem z pohádky 101 dalmatinů!

Já jako malá měla na stejný princip kazety do magneťáku... Jak já to milovala! 😃

27. lis 2020

Vypadá to moc hezky, po úvodní skepsi jsem si otevřela odkaz a podívala se na video. Cena jednotivých čísel (249,-) je ovšem dost brutální, to pro matky na rodičáku moc není :-/. Taky se trochu bojím, aby - podobně jako u jiných takovýchto počinů - nešla kvalita nakonec dolů, popř. aby edice vyšla celá. Napálili jsme se u Zlaté knihy pohádek, kde ty první knížky byly naprosto hrozné, blbý překlad, divné formulace, text ani neodpovídal původním pohádkám, o ilustracích nemluvě. Knížky se prodávaly za 99,-, teď se dají sehnat pod cenou v různých obchodech typu levných knih... Trochu mám strach, aby to nebylo podobné i s touto edicí :-/.

6. pro 2020

Začni psát komentář...

Odešli